-
arvind
Hello,
No więc tak, coby było nam się łatwiej porozumieć w kwestiach wymiany filmów z choreografiami, muzyki i hmmm kontaktami; ) wpisujcie w tym temacie swój kontakt, linki do plików etc.
Ja na dobry początek wrzucam Wam linki do mp3 z utworami do których tańczymy :
http://hhwithyy.wrzuta.pl/katalog/y...
(będę się starał wrzucać tytuły na bieżąco).
Przypominam też że filmików z treningów NIGDZIE nie zamieszczamy bez zgody Ani. Żadnych więc YouTube, Wrzut, Vimeo i innych cudów bez zgody Ani :) Zapamiętać :)
No i chyba z mojej strony tyle :)
p.s. 3 opcje żeby ściągnąć mp3 z wrzuty:
1) http://www.zrzuta.eu < przeklejacie tam linka i tada!
2) zamienić w adresie pliku fragment "/audio/" na "/aud/file/" i tada!
3) ściągnąć jakiś downloader plugin do firefoksa... -
Anonim
git. poszło. zwlaszcza one blood.
btw. znasz moze kawalek do ktorego ania robila free style na zakończenie środowego tre???
pozdr. -
arvind
>malgo napisała:
>git. poszło. zwlaszcza one blood.
>btw. znasz moze kawalek do ktorego ania robila free style na
>zakończenie środowego tre???
>pozdr.
um, wiem że na rozgrzewkę chyba często jest snoop dogg - dogg house ale to powolne środowe to nie wiem co to było, tak jak nie moge znalezc tego troublemakera do którego jest ta wolna choreografia :/ -
arvind
chyba mam tytuł, Mila Mason - Troublemaker... ale za cholere nie mogę tego znalezc ... szukam dalej.. -
-
Adam
-
arvind
>Adam napisał
>Kurde kurde ... ale będę miał nadrabiania :|
daj cynk na skype : arvind_juneja albo na gg (numer w profilu) to Ci podesle jakis movik :) -
surykat
Elosz!
Czy ktoś mógłby mi przesłać filmiki z dwoma "starymi" układami, które tańczyliśmy na ostatnich zajęciach? W środę byłam u Was pierwszy raz i raczej się zadomowię :) nie chce mi się zasiadać na kanapie, kiedy je tańczycie, a w szczególności ten pierwszy jest dość trudny do opanowania w szybszym tempie.
Mój mail: hajdahajda@op.pl
Z góry dzięki
-
arvind
zerknij na ten kanał na wrzucie i powiedz do których piosenek były te choreografie.
Dzisiaj YouYa podała tytuł tej poprzedniej Troublemakerowej piosenki..coś z barem w tytule... pamięta ktoś? :P -
surykat
-
arvind
>surykat napisała:
>to był CHICO DE BARC, ale nie znalazłam go :(
eee, google go nie zna :/
http://www.google.pl/search?q=%22CH...
cos tu sie nie zgadza... -
arvind
p.s. co nas tu tak mało? grupa liczy kilkanaście osób a tu się odezwały raptem 3 czy 4...
-
arvind
-
surykat
GIENIUŚ!! Właśnie zastanawiałam się, czy czegoś nie pochrzaniłam, bo też nigdzie nie mogłam gościa znaleźć.
Co do chorełki, to szczerze mówiąc nie pamiętam pieśni, bo słyszałam ją tylko na jednych zajęciach :/ Chodzi mi o to choreo, które było przed troublemaker, tudzież trouble man (jak się teraz okazuje :))
Do zobaczyska juterem! -
Anonim
to dorzucam swoje: saul williams. african student movement. Arv - mozesz to dac na wrzute?? -
arvind
>malgo napisała:
>to dorzucam swoje: saul williams. african student movement.
>Arv - mozesz to dac na wrzute??
już wrzucam :) -
arvind
-
Anonim
-
Anonim
-
arvind
>malgo napisała:
>wow. i got it.
poka :)
co Wy na to zeby zalozyc Private kanał na YT albo Vimeo i bedziemy tam wrzucac swoje probki choreografi zebysmy sie mogli nawzajem poprawiac itd? -
Anonim
osobiscie wole uliczne spontany. skrzykiwanie sie na wzajemne douczanie. inspirowanie. itp.