Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Fale na fali

To od której?
    Super pomysł i do zobaczenia na imprezie!; )
  • Izolda

No właśnie też się mam zamiar wybrać, tylko zabrakło info o której godzinie się wszystko zaczyna. Hop, hop, czy ktoś z SL napisze???
    Pozdrawiam :)
  • mayer

Wg moich wstępnych informacji impreza rozpocznie się ok. 22:00-22:30 (nie później). Zapraszamy!
  • Izolda

Oj, tak niestety myślałam :( Późno :( Bo jeśli w programi jest(cytuję):

otwarcie imprezy z udziałem attache kulturalnego
    parę ciekawych słów o Indonezji
    prezentacja zdjęć z różnych regionów indonezyji
    pokaz Gamelanu
    pokaz tradycyjnego tańca indonezyjskiego
    pyszne kolorowe jedzenie prosto z kuchni indonezyjskiej ambasady
    impreza z indonezyjską muzyką

to noc z głowy. A czwartek, jak wiadomo jest dniem pracującym :(((
    Ale rozumiem, bo wcześniej są zajęcia.

• Fale na fali

He, he - nie dla wszystkich. Ja mam czwartki wolne; ) Tylko czy to zdrowo jeść o tej godzinie?
  • mayer

Marek bąkał mi wczoraj o tym, że impreza wystartuje ciut wcześniej, tak ok. 21:30. Jeszcze będziemy anonsować dokładnie. Wiele z zapowiedzianych historii będzie się działo symultanicznie - np. muzyka i kuchnia.
  • Adam

jak sprawca calego tego zamieszania potwierdze ze jest to godzina 21:30

ZAPRASZAM! :)
  • m

zapowiada się ciekawie ... :)
  • Anonim

a wybieram się,wybieram:)
  • radek

Nie martwcie się o przepełniony program.. Attache powie coś o Indonezji, muzyka może lecieć w czasie pokazu slajdów, a taniec może być do Gameleonu.. w każdej z tych części pewnie będzie można podjadać pyszności; ).. Więc spokojnie.. Kto nie ma za dużo czasu.. oto przepis na kompaktową impreze.. przed świetami..; )
    Najważniejsze.. to być u nas w srodę nawet przed 21.30 ..
    Radek
  • Adam

ja jestem zadowolony.wstydu nie bylo :) ciesze sie ze przyszliscie,srodek tygodnia,post,plakaty wisialy tylko 3dni- a bylo wiecej osob niz na niejednej sobotniej Bombie-ok 220osob

Dziekuje Wam!
    Adam
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)