Salsa Libre [1631]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Radek

Panie pilnie poszukiwane na kurs salsy-poziom s3 plus zaczynajacy sie w najbliższy wtorek..
    Od kilku tygodni brakuje Nam partnerek!!!
    .Powiem w skrócie maamy zajebistych prowadzących: Ania i Patryk no i oczywiście super przystojnych Salseros :)))

pozdrawiam Wszystkie Salserki

Radek
  • Agnieszka

Witam ,

Jakoś nie mogę na stronce rozkładu kursów znaleźć tego nowego S3...Napisz proszę godzinę i miejsce ,jeśli chcesz ,by zjawiły się jakieś Panie dla Was ,'' super przystojnych salseros''; ).

Pozdrowienia :)
  • Agnieszka

Wtorek, na 19.30h na Wiolinowej ? Hm, gdzie dokładnie ?
  • Radek

20 metrow blisko metra w domu kultury

pozdrawiam
  • Agnieszka

Ok,jeśli trafię to odwiedzę tych super przystojnych salseros po świętach, może mnie czegoś nauczą; )

• Radek

ale my nikogo nie uczymy:)) od tego sa instruktorzy!!!
  • Agnieszka

Ale prowadzicie w parze przecież ,więc uczycie partnerkę ,jak ma się odgadywać Wasze zamiary taneczne :))
  • Radek

podobno prowadzimy;)
  • Agnieszka

Ech ... no i nie zawitam dziś do Was na zajęcia...Czekam na relacje, jak było z damską frekwencją po dzisiejszej salsie .Czy za tydzień Was odwiedzać ,czy nie.
  • Marcin

No cóż..Nadal cierpimy na niedobór partnerek..Dzisiaj o 2 za mało..Czyli podobnie jak wcześniej. Wpadaj śmiało :)
  • Agnieszka

Czyli za tydzień urywam się wcześniej z pracy i zawitam do Was , mam nadzieję , wreszcie :)
  • Radek

Przyprowadz ze soba dwie salserki:))))
  • Agnieszka

Jeszcze 2 ? No nie wiem, będzie ciężko , najwyżej ja się rozdwoję albo roztroję; )) A właśnie , co mieliście na tych zajęciach we wtorek ? Musze się cokolwiek podszkolić ,zeby Wam wstydu nie przynieść; )
  • Radek

spoko, nie przyniesiesz:)) proste rzeczy!!! , W skrócie oto one:

Wheel, Exchange of Sides with Swivel Action, Angel, Slide Out to Open Break
    Open Break, Bridge to Behind the Back, Latch Turn, Open Break; )
  • Agnieszka

Faktycznie bułka z masłem ,pestka , prościzna :D < HELP! > HEHEHE
  • Justyś

Chyba przyczynilam sie do tego niedoboru, bo we wtorek nie przyszlam; ) Obiecuje poprawe!
  • Lucjola, Lucjola, ...

>
    >
    >Wheel, Exchange of Sides with Swivel Action, Angel, Slide
    >Out to Open Break
    >Open Break, Bridge to Behind the Back, Latch Turn, Open
    >Break; )
    >

Ło Matko!!.. a co to? chyba musze sie z powrotem na kurs zapisac..; )
    Pozdrawiam biednych stojących salseros z S3... :* a moze juz Zetki
  • Marcin

jeszcze nie zetka.. S3+ :D.. powtarzamy klase..Oblali nas; >
  • Radek

dokladnie :)) s3 plus jak wyzej he. ZAPRASZAMY PANIE! ..panowie czekają:))
  • Agnieszka

Dobrze ,dobrze, nie krzycz drukowanymi;) Jeszcze 2 dni, przyjdę:))
  • 1
  • 2
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)