- 1
- 2
-
Radek
Panie pilnie poszukiwane na kurs salsy-poziom s3 plus zaczynajacy sie w najbliższy wtorek..
Od kilku tygodni brakuje Nam partnerek!!!
.Powiem w skrócie maamy zajebistych prowadzących: Ania i Patryk no i oczywiście super przystojnych Salseros :)))
pozdrawiam Wszystkie Salserki
Radek -
Agnieszka
Witam ,
Jakoś nie mogę na stronce rozkładu kursów znaleźć tego nowego S3...Napisz proszę godzinę i miejsce ,jeśli chcesz ,by zjawiły się jakieś Panie dla Was ,'' super przystojnych salseros''; ).
Pozdrowienia :) -
Agnieszka
-
Radek
-
-
Agnieszka
Ok,jeśli trafię to odwiedzę tych super przystojnych salseros po świętach, może mnie czegoś nauczą; )
-
Radek
-
Agnieszka
Ale prowadzicie w parze przecież ,więc uczycie partnerkę ,jak ma się odgadywać Wasze zamiary taneczne :)) -
Radek
-
Agnieszka
Ech ... no i nie zawitam dziś do Was na zajęcia...Czekam na relacje, jak było z damską frekwencją po dzisiejszej salsie .Czy za tydzień Was odwiedzać ,czy nie. -
Marcin
No cóż..Nadal cierpimy na niedobór partnerek..Dzisiaj o 2 za mało..Czyli podobnie jak wcześniej. Wpadaj śmiało :) -
Agnieszka
Czyli za tydzień urywam się wcześniej z pracy i zawitam do Was , mam nadzieję , wreszcie :) -
Radek
-
Agnieszka
Jeszcze 2 ? No nie wiem, będzie ciężko , najwyżej ja się rozdwoję albo roztroję; )) A właśnie , co mieliście na tych zajęciach we wtorek ? Musze się cokolwiek podszkolić ,zeby Wam wstydu nie przynieść; ) -
Radek
spoko, nie przyniesiesz:)) proste rzeczy!!! , W skrócie oto one:
Wheel, Exchange of Sides with Swivel Action, Angel, Slide Out to Open Break
Open Break, Bridge to Behind the Back, Latch Turn, Open Break; )
-
Agnieszka
-
Justyś
Chyba przyczynilam sie do tego niedoboru, bo we wtorek nie przyszlam; ) Obiecuje poprawe! -
Lucjola, Lucjola, ...
>
>
>Wheel, Exchange of Sides with Swivel Action, Angel, Slide
>Out to Open Break
>Open Break, Bridge to Behind the Back, Latch Turn, Open
>Break; )
>
Ło Matko!!.. a co to? chyba musze sie z powrotem na kurs zapisac..; )
Pozdrawiam biednych stojących salseros z S3... :* a moze juz Zetki -
Marcin
-
Radek
dokladnie :)) s3 plus jak wyzej he. ZAPRASZAMY PANIE! ..panowie czekają:)) -
Agnieszka
- 1
- 2