Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Szanowni KOLEDZY!

jak doniosly kolezanki we wtorek na Zetce o 20:15 pomor wsrod partenrow nastapil - dotychczas bywalo wiecej Panow a tu krach -babiniec sie zrobil nie do zniesienia. Apeluje - w przyrodzie musi byc rownowaga. PARTNERZY wracajcie!!!!

co do soboty o 15:00 to grupa jest cudna ale ostatnio kilkuosobowa wiec chetnie powitamy nowych adeptow:) Moze ktos z S3 chetnie dolaczy - nie bojcie sie Marek nie gryzie... no moze czasem:)
  • Alek

A w sobotę to jak proporcje damsko-męskie są rozłożone? Bo przy małej ilości osób ogółem, to każda dysproporcja się potęguje...
  • Anonim

w sobotę jest różnie ale generalnie 3 chłopaki 2 dziewczyny - lekcje prawie indywidualne. Należy jednak przypuszczać że dziewczyn przybędzie bo przeszły z S3 i chodzą już we wtorki wiec pewnie i sobotę zaatakują (2 meldowały taką chęć)
  • Asia

> w sobotę jest różnie ale generalnie 3 chłopaki 2 dziewczyny - lekcje
    > prawie indywidualne. Należy jednak przypuszczać że dziewczyn
    > przybędzie bo przeszły z S3 i chodzą już we wtorki wiec pewnie i
    > sobotę zaatakują (2 meldowały taką chęć)
    Potwierdzam chec przyatakowania kursu sobotniego, chyba juz od tej soboty. Skoro jest wiecej takich, jak ja, to mam nadzieje, ze i jacys panowie sie skusza!
  • Anonim

>Potwierdzam chec przyatakowania kursu sobotniego, chyba juz
    >od tej soboty. Skoro jest wiecej takich, jak ja, to mam
    >nadzieje, ze i jacys panowie sie skusza!

Ja się kuszę.
    Będę atakował.
    Ofensywa zaplanowana na wrzesień:P

• brokulina

no, mobilizujcie szeregi, bo powiem Wam szczerze, że ta sobotnia zetka pod duuużym znakiem zapytania stoi... :/
  • Anonim

no właśnie ale uprasza się o nie branie pod uwagę najbliższego weekendu - większość osób wyjeżdża już w piątek/sobotę rano więc obawiam się że większość zajęć w ten weekend będzie niedociążonych
  • mayer

Za to wtorkowe zajęcia dla zaawansowanych wyrównały współczynnik kappa. Dziękuję wszystkim uczestnikom zajęć za liczne przybycie wczoraj!
  • Alek

Jaka jest etymologia nazwy współczynnika kappa? :P Bo mnie to frapuje od dłuższego czasu...
  • Anonim

kappa może np. znaczyć:

"Kilo absolutnej partnerki na absolutnego partnera"
  • panna Magdalena

jak dla mnie to współczynnik "kondensacji aparatu partnerko podobnego - aktywnego " a co :P!
  • Anonim

JUZ JUTRO SOBOTA!
    o 15:00 kurs Zetki - apeluje o stawiennictwo!!!

pozdrowienia
    Agnieszka
  • Anonim

nieustajaco przypominam - jutro 15:00 po tygodniowym leniuchowaniu MARSZ na ZETKĘ! :)
  • Anonim

to już dzisiaj :)
  • Anonim

>Agnieszka napisała:
    >to już dzisiaj :)

Idźże spać Kobieto, bo będziesz mieć na tej zetce nachylenie osi obrotu do ekliptyki co najmniej 45 stopni i nawet grawitacja partnera Cię nie uratuje:P
  • Anonim

poszłam :)

a i na Zetkę wczoraj także. To chyba wyrzuty sumienia zadziałały po weekendzie majowym bo aż 15 par tańcowało na zajęciach!!!

a sobota o 15:00 już wkrótce :)
  • Anonim

jeśli wzrok mnie nie myli to dzisiejszy Newsletter doniósł że po chwilowej śmierci klinicznej- Sobotnia Zetka powraca do żywych

NIEDZIELA :18:15. Start 23 VI. Prowadz± Marek Domański i Klaudia Oleksak.

DZIĘKUJEMY :)
    p.s. teraz trzeba rozesłać wici i zrobić ogłoszenie we wtorek na zjaęciach u Piotra i Klaudii :)
  • mayer

Taa, że niby mam reklamować konkurencję?; -)

A pewnie, że będę. Swoją drogą wszystkim zapaleńcom zetkowiczom, którym mało zajęć, polecam chodzić też na kursy poziomów S2, S3 - z nich też wiele się nauczycie, a jest ich do wyboru-do koloru!
  • Anonim

Zgadzam się w 100% :) S2 i S3 nikomu nie zaszkodzi ale i tak cudnie ze ten kurs sobotni z Markiem i Klaudią wraca bo ostatnio trudno mi znaleźć czas w tygodniu i opuszczam zajecia u Ciebie nad czym boleję ogromnie....
  • Anonim

>mayer napisał
    >Taa, że niby mam reklamować konkurencję?; -)
    >
    >A pewnie, że będę. Swoją drogą wszystkim zapaleńcom
    >zetkowiczom, którym mało zajęć, polecam chodzić też na
    >kursy poziomów S2, S3 - z nich też wiele się nauczycie, a
    >jest ich do wyboru-do koloru!

Taaa - w szczegolnosci S2 :P
    Tozto semantyczne naduzycie :)
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)