-
Anonim
Szanowni KOLEDZY!
jak doniosly kolezanki we wtorek na Zetce o 20:15 pomor wsrod partenrow nastapil - dotychczas bywalo wiecej Panow a tu krach -babiniec sie zrobil nie do zniesienia. Apeluje - w przyrodzie musi byc rownowaga. PARTNERZY wracajcie!!!!
co do soboty o 15:00 to grupa jest cudna ale ostatnio kilkuosobowa wiec chetnie powitamy nowych adeptow:) Moze ktos z S3 chetnie dolaczy - nie bojcie sie Marek nie gryzie... no moze czasem:) -
Alek
A w sobotę to jak proporcje damsko-męskie są rozłożone? Bo przy małej ilości osób ogółem, to każda dysproporcja się potęguje... -
Anonim
w sobotę jest różnie ale generalnie 3 chłopaki 2 dziewczyny - lekcje prawie indywidualne. Należy jednak przypuszczać że dziewczyn przybędzie bo przeszły z S3 i chodzą już we wtorki wiec pewnie i sobotę zaatakują (2 meldowały taką chęć) -
Asia
> w sobotę jest różnie ale generalnie 3 chłopaki 2 dziewczyny - lekcje
> prawie indywidualne. Należy jednak przypuszczać że dziewczyn
> przybędzie bo przeszły z S3 i chodzą już we wtorki wiec pewnie i
> sobotę zaatakują (2 meldowały taką chęć)
Potwierdzam chec przyatakowania kursu sobotniego, chyba juz od tej soboty. Skoro jest wiecej takich, jak ja, to mam nadzieje, ze i jacys panowie sie skusza!
-
-
Anonim
>Potwierdzam chec przyatakowania kursu sobotniego, chyba juz
>od tej soboty. Skoro jest wiecej takich, jak ja, to mam
>nadzieje, ze i jacys panowie sie skusza!
Ja się kuszę.
Będę atakował.
Ofensywa zaplanowana na wrzesień:P
-
brokulina
no, mobilizujcie szeregi, bo powiem Wam szczerze, że ta sobotnia zetka pod duuużym znakiem zapytania stoi... :/ -
Anonim
no właśnie ale uprasza się o nie branie pod uwagę najbliższego weekendu - większość osób wyjeżdża już w piątek/sobotę rano więc obawiam się że większość zajęć w ten weekend będzie niedociążonych
-
Za to wtorkowe zajęcia dla zaawansowanych wyrównały współczynnik kappa. Dziękuję wszystkim uczestnikom zajęć za liczne przybycie wczoraj!
-
Alek
Jaka jest etymologia nazwy współczynnika kappa? :P Bo mnie to frapuje od dłuższego czasu... -
Anonim
kappa może np. znaczyć:
"Kilo absolutnej partnerki na absolutnego partnera" -
panna Magdalena
jak dla mnie to współczynnik "kondensacji aparatu partnerko podobnego - aktywnego " a co :P! -
Anonim
JUZ JUTRO SOBOTA!
o 15:00 kurs Zetki - apeluje o stawiennictwo!!!
pozdrowienia
Agnieszka -
Anonim
nieustajaco przypominam - jutro 15:00 po tygodniowym leniuchowaniu MARSZ na ZETKĘ! :) -
Anonim
-
Anonim
>Agnieszka napisała:
>to już dzisiaj :)
Idźże spać Kobieto, bo będziesz mieć na tej zetce nachylenie osi obrotu do ekliptyki co najmniej 45 stopni i nawet grawitacja partnera Cię nie uratuje:P -
Anonim
poszłam :)
a i na Zetkę wczoraj także. To chyba wyrzuty sumienia zadziałały po weekendzie majowym bo aż 15 par tańcowało na zajęciach!!!
a sobota o 15:00 już wkrótce :) -
Anonim
jeśli wzrok mnie nie myli to dzisiejszy Newsletter doniósł że po chwilowej śmierci klinicznej- Sobotnia Zetka powraca do żywych
NIEDZIELA :18:15. Start 23 VI. Prowadz± Marek Domański i Klaudia Oleksak.
DZIĘKUJEMY :)
p.s. teraz trzeba rozesłać wici i zrobić ogłoszenie we wtorek na zjaęciach u Piotra i Klaudii :) -
Taa, że niby mam reklamować konkurencję?; -)
A pewnie, że będę. Swoją drogą wszystkim zapaleńcom zetkowiczom, którym mało zajęć, polecam chodzić też na kursy poziomów S2, S3 - z nich też wiele się nauczycie, a jest ich do wyboru-do koloru! -
Anonim
Zgadzam się w 100% :) S2 i S3 nikomu nie zaszkodzi ale i tak cudnie ze ten kurs sobotni z Markiem i Klaudią wraca bo ostatnio trudno mi znaleźć czas w tygodniu i opuszczam zajecia u Ciebie nad czym boleję ogromnie.... -
Anonim
>mayer napisał
>Taa, że niby mam reklamować konkurencję?; -)
>
>A pewnie, że będę. Swoją drogą wszystkim zapaleńcom
>zetkowiczom, którym mało zajęć, polecam chodzić też na
>kursy poziomów S2, S3 - z nich też wiele się nauczycie, a
>jest ich do wyboru-do koloru!
Taaa - w szczegolnosci S2 :P
Tozto semantyczne naduzycie :)