-
Klaudia; )
Witam; ) poszukuję partnera na prywatne lekcje salsy w piątki około godziny 19/ 19.30 z kubańskim nauczycielem. Mile widziane doświadczenie i miłość do tańca a także wzrost powyżej 175cm; ) Zgłoszenia proszę wysyłać na priv; ) -
Agatka
-
Klaudia; )
castingu robić nie będę, ale i tak umiejętności wyjdą na zajęciach :P -
MoreThanAwoman
-
-
Ostatnio na zajęciach bachaty było więcej facetów. Wystarczy przyczaić się parę minut przed lekcją i w okolicach recepcji zgarnąć jakiegoś samotnego do pary; -)
Zapraszam w piątek o 18:10! -
MoreThanAwoman
-
hawraneek
Witam.
Szukam partnerki...sumiennej...do regularnych i intensywnych treningów salsowych:) Fikam coś koło roku. Wiadomości proszę na priv. Pozdrawiam:) -
devoreaux
Wlasnie ruszyl nowy kurs bachaty w SL.
Jesli ktoras jest zainteresowana albo sie wacha :) prosze na priva -
Hej! Ja i moja koleżanka poszukujemy partnerów do salsy od wrzesnia/pazdziernika...
Jeśli są chętni to zapraszam! -
†Salianka †
salsa w parach dla początkujących
potrzebny partner;-)
poniedziałek 16:45- prowadzą Rafał Krakowiak, Ania Nowak START 24.VIII -
Radziel
hej
Szukam partnerki na kurs bachaty(open level).
Zajecia zaczynaja sie 28 sierpnia. Sa co piatek o 18:10.
Prowadza Piotr Romanow i Ania Nowak
Pierwsze 3 zajecia to powtorka podstaw, nastepnie kontynuacja nauki.
Salse cwicze od stycznia, w bachate dopiero chce sie zaczac bawic :P
Jesli ktoras z kolezanek jest zainteresowana lub ma jakies pytania to prosze o PM :) -
Ola
-
Anonim
Witam
poszukuje partnera do tańca salsy na poziomie początkującym, nie mam pomysłu gdzie ale chętnych proszę o kontakt na priv:D