-
Jak już wielu z Was wie, we wtorek zostałem zwolniony z Salsa Libre.
W tym miejscu chciałem podziękować wszystkim, którzy uczęszczali na prowadzone przeze mnie zajęcia. Wielkie podziękowania dla wszystkich życzliwych mi w SL osób, od których dostawałem i dostaję wsparcie.
Oczywiście, nie przestaję tańczyć, ani uczyć salsy. W związku z dość nagłym biegiem wydarzeń nie mam jeszcze gotowego grafiku zajęć w innych miejscach, niemniej o wszystkich zajęciach, warsztatach, na których mnie spotkacie, będę informował na bieżąco (choćby w gronie SALSA http://grono.net/chat/#salsa/forum/... tylko raczej nie w gronie Salsa Libre).
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na parkietach imprez i na salach treningowych.
Mayer -
SinkER
Szkoda bardzo.
Co to się porobiło, kolejna osoba "ze starej gwardii", która rozstała się z SL.
Osobiście mam nadzieję, że uda Ci się ułożyć nowy grafik i zmiana będzie na plus. A jakby powstał jakiś odpowiednik poniedziałkowego S3 to byłoby rewelacyjnie; )
Pozdrawiam,
Robert -
Karolina
-
Hej!
Niestety - tak sie potoczyly sprawy. Po wielu latach pracy w tej dziwnej i pieknej, a czasami strasznej branzy widzielismy juz wiele. Zdazylismy sie nauczyc, ze takie spotkania i rozejscia sa naturalna koleja rzeczy i ladunek tragizmu im przypisywany jest zbyt duzy.
Takze nie traktujcie tego faktu jako cos zlego, ale jako nowy poczatek dla kazdej ze stron.
Mayer - dzieki za te wszystkie lata przede wszystkim za te najlepsze. Zycze Ci powodzenia i dalszego rozwoju.
Saludos! -
-
tost
wielka strata dla SL.
Znajdziemy Cię Mayer gdziekolwiek będziesz uczyć; p -
Dołączyłem, choć nie z własnej woli, do zacnego grona eks-tancerzy i eks-współpracowników SL i też wierzę, że to dla mnie początek dalszego rozwoju.
Zdaję sobie sprawę, że dla SL tragizmu w tym mało i szkoła rozwija się w swoją stronę i wzajemnie życzę powodzenia ludziom, którzy tworzą jej jakość. Jeśli jednak część z Was (kursantów) widzi w tym trochę tragizmu to jest to dla mnie bardzo, bardzo miłe, bo świadczy o tym, że to co robiłem w SL coś dla Was znaczyło. Dziękuję.
Pamiętajcie, nie znikam, widzimy się w różnych salsowych miejscach!
Saludos a todos! -
Paula
chociaż dopiero zaczynałam u ciebie tańczyć, to w sumie szkoda, że nastała pora zmiany instruktora. pozdrawiam :)