Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Hej! Zakładam ten wątek,bo chciałam się dowiedzedzieć ile osób z was uczęszcza na samba?Co myślicie o sambie? co w niej najbardziej lubicie?itd.Mam nadzieje,że będziecie pisać:)
  • Szparag

Eloszka people. Jeśli jest ktoś na tym gronie na tyle kompetentny to byłbym wielce wdzięczny gdyby udzielił mi odpowiedzi na jedno pytanko: Czy w szkole salsa libre są zajęcia tańca jazzowego?? bo stronka mi nie działa:(
  • Alek

są.
  • Florence + The Machine

> Eloszka people. Jeśli jest ktoś na tym gronie na tyle kompetentny to byłbym wielce wdzięczny gdyby udzielił mi odpowiedzi na jedno pytanko: Czy w szkole salsa libre są zajęcia tańca jazzowego?? bo stronka mi nie działa:(

poniedzialek 18.30
    sroda 10.15
    sobota 10.00
  • .

Hej ej ludzie co wy sobie robicie?:p To jest wontek o Sambie;p;p
    Piszcie coś na ten temat;p
  • Florence + The Machine

skoro o Sambie to prosze bardzo:
    mam przecieki, ze 13. maja ruszy nowy kurs w niedziele o 14.30.
    przychodzi ktos?
  • .

Uuu a to ciekawe...Hmmm ja razej przyjdę..jak będzie:D
  • SalsaLibre

Hola,
    tak mamy Jazz :
    w poniedziałki o 18:30
    w środy o 10:00
    w soboty o 10:00
    Pozdrawiam
  • Marta

a nie dałoby rady na 13.00 zoragnizowac tego kursu; )))) ?!?!?

będę musiała wybierać pomiędzy Aziliz i sambą ( z kim? czy może Cris wraca? :))...hmmm a najchętniej chodziłabym jak poprzednio na jedne, a potem drugie....
  • Marta

robic 50km w jedną stronę tylko na jedne zajęcia to problem ale jakbym miała przyjeżdzać na 3godz. to już trochę inna sprawa :)))
  • Marta

to taka nieśmiała prośba pod rozwage ustalajacych grafik nowych zajec...
  • Florence + The Machine

tak, z Cris:)
  • Marta

super :)

wiec tym bardziej teraz zainteresowana jestem przesunięciem godziny rozpoczęcia zajęć (na 13)- da się coś z tym zrobić czy to juz tak na sztywno ustalone i uzależnione od innych kursow, sali, i czasu Cris :)?
  • Natana

Kochani!
    Już od 14 grudnia rusza nowy kurs samby dla początkujących!
    Zajęcia odbywać się będą w piątki o godzinie 18 w studio tańca Salsa Libre. :)
    Prowadzi: Monika Kołakowska

Gorąco zapraszamy! :)
  • Anonim

czy nz sambe brazylijską można przyjść bez partnera?
  • Magia do Samba

Jest to wrecz wskazane; )
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)