-
.
Hej! Zakładam ten wątek,bo chciałam się dowiedzedzieć ile osób z was uczęszcza na samba?Co myślicie o sambie? co w niej najbardziej lubicie?itd.Mam nadzieje,że będziecie pisać:) -
Szparag
Eloszka people. Jeśli jest ktoś na tym gronie na tyle kompetentny to byłbym wielce wdzięczny gdyby udzielił mi odpowiedzi na jedno pytanko: Czy w szkole salsa libre są zajęcia tańca jazzowego?? bo stronka mi nie działa:( -
Alek
-
Florence + The Machine
> Eloszka people. Jeśli jest ktoś na tym gronie na tyle kompetentny to byłbym wielce wdzięczny gdyby udzielił mi odpowiedzi na jedno pytanko: Czy w szkole salsa libre są zajęcia tańca jazzowego?? bo stronka mi nie działa:(
poniedzialek 18.30
sroda 10.15
sobota 10.00 -
-
.
Hej ej ludzie co wy sobie robicie?:p To jest wontek o Sambie;p;p
Piszcie coś na ten temat;p -
Florence + The Machine
skoro o Sambie to prosze bardzo:
mam przecieki, ze 13. maja ruszy nowy kurs w niedziele o 14.30.
przychodzi ktos? -
.
-
Hola,
tak mamy Jazz :
w poniedziałki o 18:30
w środy o 10:00
w soboty o 10:00
Pozdrawiam -
Marta
a nie dałoby rady na 13.00 zoragnizowac tego kursu; )))) ?!?!?
będę musiała wybierać pomiędzy Aziliz i sambą ( z kim? czy może Cris wraca? :))...hmmm a najchętniej chodziłabym jak poprzednio na jedne, a potem drugie.... -
Marta
robic 50km w jedną stronę tylko na jedne zajęcia to problem ale jakbym miała przyjeżdzać na 3godz. to już trochę inna sprawa :))) -
Marta
to taka nieśmiała prośba pod rozwage ustalajacych grafik nowych zajec... -
Florence + The Machine
-
Marta
super :)
wiec tym bardziej teraz zainteresowana jestem przesunięciem godziny rozpoczęcia zajęć (na 13)- da się coś z tym zrobić czy to juz tak na sztywno ustalone i uzależnione od innych kursow, sali, i czasu Cris :)? -
Natana
Kochani!
Już od 14 grudnia rusza nowy kurs samby dla początkujących!
Zajęcia odbywać się będą w piątki o godzinie 18 w studio tańca Salsa Libre. :)
Prowadzi: Monika Kołakowska
Gorąco zapraszamy! :) -
Anonim
-
Magia do Samba