Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SalsaLibre

NABÓR DO DAMSKIEJ GRUPY CHOREOGREAFICZNEJ!
    Grupę prowadzić będzie Klaudia Oleksak. Ostateczny nabór do grupy odbędzie się po 4 zajęciach kursu przygotowawczego, będącego formą eliminacji .

Start kursu przygotowawczego sobota 13.X godz 14.30 cena zajęć 20 zł.
    Cena za zajęcia w ostatecznej grupie choreograficznej 30zł.

Dla dziewczyn, które nie znają Klaudii, dodam, ze jest cudowna instruktorka, ktora nawet gdy sie zle czuje albo ma zly humor, jest dla wszystkich kochana. Oprocz bycia "do rany przyloz", pieknie tanczy. Nie mam niestety zadnego filmiku, ale chetne zapraszam do objerzenia materialu z warsztatow z Orville'm na stronce festiwalowej http://salsafestival.pl/2006/pl/Tea... - nalezy zjechac w dol az do Orville'a (4 od gory) i ostatni filmik, na ktorym Clau futłokruje;)
  • Anonim

Czyli zajęcia po eliminacjach będą kosztować 30 zł?
  • ஜ Ola ஜ

a jeszcze wczoraj chyba na stronie było 25zł; ]
  • ana

kto się wybiera?
  • anett; )

ja....;)))))))
  • ஜ Ola ஜ

hmmm może i ja, jak dojrzeje do tej decyzji; )
  • Katarzyna.

Anka Ty sie nie pchaj do kolejnej grupy choreo tylko chodz do swojej starej,bo Chagus juz na prawde wkurzony jest ze tak malo dziewczyn przychodzi,a wystepujemy za 2miesiace niecale juz...
  • Katarzyna.

Anka Ty sie nie pchaj do kolejnej grupy choreo tylko chodz do swojej starej,bo Chagus juz na prawde wkurzony jest ze tak malo dziewczyn przychodzi,a wystepujemy za 2miesiace niecale juz...;D
  • Anonim

Powiedzcie mi dziewczyny, po jakim mniej więcej czasie tańczenia salsy (i jak intensywnego tańczenia) można pomyśleć o czymś takim?
    Bo chęci mam ogromne, ale obawiam się, że jeszcze długa droga przede mną, zanim będę mogła wybrać się na casting do salsowej grupy choreograficznej.

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi,
    pozdrawiam,
    Hania
    :)
  • SalsaLibre

hej - na dniach pojawi sie info o programie grupy. w choreografii laczone beda elementy salsy, jazzu i odrobine funku.
    Pozdro!
  • ஜ Ola ஜ

a czy nalezy wczesniej zgłaszac chec udzialu w zajeciach? czy mozna spokojnie przyjsc 13 X?
  • Katarzyna.

Jak ja szlam do grupy choreograficznej(a bylo to rok temu; ) ) to moj poziom salsy nie byl za wysoki.Instruktorki patrza raczej na feeling i potencjal niz na umiejetnosci,chociaz bez podstaw ani rusz; ) Podczas pobytu w takiej grupie na prawde rozwinelam sie tanecznie,nie tylko pod wzgledem salsy ale tez reggaetonu(bo i takie elementy mamy na rozgrzewce). Nabor pewnie bedzie wygladal w ten sposob,ze zostaniecie nauczone krotkiego ukladu choreograficznego a potem w grupach bedziecie go przedstawiac i zostanie dokonany wybor :) Zycze powodzenia :)
  • anett; )

a ja mam pytanie......czy jest możliwość zmiany terminu(dnia) na np piątek albo inny dzień, ponieważ są skromni studenci zaoczni, którzy niestety siedzą na uczelni po 12/24h na samych ćwiczeniach, gdzie sprawdzają niestety obecność a na roku dyplomowym ciężko się urwać.....;)))

baaardzooooo proszę.....;))))
  • Katarzyna.

Nie chce Cie smucic,ale raczej dla 1 osoby nie zmienia terminu,tym bardziej,ze teraz w SL pozmienialy sie godziny i dni praktycznie wszystkich kursow.No chyba,ze bedzie Was,studentow zaocznych wiecej; )
  • ஜ Ola ஜ

ja mam raz w miesiącu całoweekendowe zjazdy...; )
  • anett; )

nie twierdze,z e dla jednej osoby zmienią.....raczej miałam nadzieje, że bedzie jeszcze ktoś kto to poprze, bo np też ma taką sytułącję......ale może lepiej niech się wypowie szefostwo.....póki co nie tracę nadzieji...choć chętnych i tak bedzie duuużżooooo....;)))
    pozdrawiam; )
  • MarekDo

hej anet!
    nie wiem czy da rade cos zrobic-clau ma zarezerwowany czas.. tez pewnie uczestnicy.
    co do 'castingu' clau ma inny pomysl niż chagus: kilka lekcji (chyba 4 czy 2-dont rimemba) platnosc 20zl (duza grupa), po których wybierze docelowy zespol. will see?
    papap!

m
  • anett; )

rozumiem jak najbardziej......dzięki Marku za informację.
    ppozdrawiam; ))))
  • Kasita

jeszcze jedno małe pytanko - rozumie sie, że trzeba być na wszystkich spotkaniach. Jakby coś komuś wypadło, to już to przepadło??
  • Florence + The Machine

> Jakby coś komuś wypadło, to już to przepadło??

jakby komus cos... to idzie do Clau po "wypadnieciu" i mowi:) i Clau rozwiewa watpliwosci. a to naprawde uroczy czlowiek... :)
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)