Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MarekDo

Witam!

Zapraszamy na zajęcia z techniki jazzowej 2x w tygodniu. 2 rózne kursy o różnych stopniach zaawansowania. Prowadzi świetna tancerka i instruktorka Basia Wojciuk!

Poniedziałek 19:25, środa 18.00 Poziom początkujący. Prowadzi Basia Wojciuk. Start 1 X

Poniedziałek- środa 20:50 Poziom średniozaawansowany. Prowadzi Basia Wojciuk. Start 1 X

Środa o 10:15. Poziom średniozaawansowany, dla kursantów z zaawansowanych grup salsy i grup choreograficznych (oferta dotyczy tylko kursantów Salsa Libre) -Prowadzi Basia Wojciuk Start 19.IX

Sobota 10:15 Poziom średniozaawansowany, dla kursantów z zaawansowanych grup salsy i grup choreograficznych ( oferta dotyczy tylko kursantów Salsa Libre)- Prowadzi Basia Wojciuk. Start 6 X

Więcej na http://www.SalsaLibre.pl
  • Florence + The Machine

bardzo polecam Basie!
    zdarzaja sie instrukorzy, ktorzy swietnie tancza, ale nie maja podejscia - mialam zajecia z dziewczyna, ktora patrzyla na mnie jakbym smierdziala, albo byla robakiem. Basia ma indywidualne podejscie do kursantow, czesto podchodzi do pojedycznych osob i poprawia, albo dociska noge:), cierpliwie tlumaczy i jest b.b.b. mila.
    Sobotnie zajecia w zeszlym roku bardzo duzo mi daly...
  • μόνος

znaczy sie, ze to dwa razy w tygodniu ma zajecia grupa srednio-zaawansowana?
    tak tylko pytam jakbym chciala sie pewnego dnia zapisac (;
    co moze nastapic w przyszlym roku moze
  • MarekDo

2x w tygodnu - nie warto czekac. dasz sobie rade na pewno juz teraz.
  • μόνος

teraz to mi terminy nie pasuja T_T
  • Salsa - connecting people

Nawet mozna chodzic w kratke.....raz w tyg...Polecam fajnie rozwijają technikę.
  • kejt

a szukują się może nowe kursy? bo raczej po dwuch miesiącach nie da się nadrobić zaległości...
  • MarekDo

hm - raczej nie. pewnie ewentualnie restart i po prostu dobranie kolejnych osob i rozpoczecie nowej choreografii etc.
    co do dolaczania? ja wlasnie dolaczylem; ) jest kilka osob tez swierzych i szykuje sie jakies spotkanie uzupelniajace dla nich.
    po prostu wpadnij :D
  • μόνος

i kiedy to doksztalcanie, to moze bym wpadla i ogarnela jakies choreo i sie dowiedziala - przekonala, czy mi na pewno ten akurat jazz pasuje

ale kurde, sroda mi nie pasuje, bo mam zajecia a w poniedzialek tez mam zajecia :/
  • kejt

zajęcia pościgowe to dobry pomysł, ale pewnie grupa początkowa po 2 miesiacach nie jest już takapoczątkowa,a u mnie problem moze być głównie z techniką, no z choreografią oczywiście też...no ale może sie wybiore - najwyzej będe tylko widzem
  • Salsa - connecting people

Nie robimy jednej choreografii pod rząd raczej krótsze wycinki 2-3 zajęcia. A u Basi zawsze się czegoś nie ogarnia, ciągle musi byc coś ambitnego. Sporo osób chodzi w kratkę.
  • kejt

to jak z tym spotkaniem uzupełniającym, będzie organizowane? chodzi mi o grupę początkującą ... byłam w poniedziałek pierwszy raz, całkiem fajnie tylko choreografia nie do końca mi wychodzi, delikatnie mówiąc; ) no ale myśałam że bedzie gorzej
  • MarekDo

hm. ja na razie nie mam glowy do organizacji tej lekcji. zachecam do inicjatywy oddolnej. wybiore jakis termin w niedziele. musi byc tylko jakis ticzer, ktory zna uklad. ostatnio byla patrycja.
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)