-
Witam!
Zapraszamy na zajęcia z techniki jazzowej 2x w tygodniu. 2 rózne kursy o różnych stopniach zaawansowania. Prowadzi świetna tancerka i instruktorka Basia Wojciuk!
Poniedziałek 19:25, środa 18.00 Poziom początkujący. Prowadzi Basia Wojciuk. Start 1 X
Poniedziałek- środa 20:50 Poziom średniozaawansowany. Prowadzi Basia Wojciuk. Start 1 X
Środa o 10:15. Poziom średniozaawansowany, dla kursantów z zaawansowanych grup salsy i grup choreograficznych (oferta dotyczy tylko kursantów Salsa Libre) -Prowadzi Basia Wojciuk Start 19.IX
Sobota 10:15 Poziom średniozaawansowany, dla kursantów z zaawansowanych grup salsy i grup choreograficznych ( oferta dotyczy tylko kursantów Salsa Libre)- Prowadzi Basia Wojciuk. Start 6 X
Więcej na http://www.SalsaLibre.pl -
Florence + The Machine
bardzo polecam Basie!
zdarzaja sie instrukorzy, ktorzy swietnie tancza, ale nie maja podejscia - mialam zajecia z dziewczyna, ktora patrzyla na mnie jakbym smierdziala, albo byla robakiem. Basia ma indywidualne podejscie do kursantow, czesto podchodzi do pojedycznych osob i poprawia, albo dociska noge:), cierpliwie tlumaczy i jest b.b.b. mila.
Sobotnie zajecia w zeszlym roku bardzo duzo mi daly... -
μόνος
znaczy sie, ze to dwa razy w tygodniu ma zajecia grupa srednio-zaawansowana?
tak tylko pytam jakbym chciala sie pewnego dnia zapisac (;
co moze nastapic w przyszlym roku moze -
-
-
μόνος
-
Salsa - connecting people
Nawet mozna chodzic w kratke.....raz w tyg...Polecam fajnie rozwijają technikę. -
kejt
a szukują się może nowe kursy? bo raczej po dwuch miesiącach nie da się nadrobić zaległości... -
hm - raczej nie. pewnie ewentualnie restart i po prostu dobranie kolejnych osob i rozpoczecie nowej choreografii etc.
co do dolaczania? ja wlasnie dolaczylem; ) jest kilka osob tez swierzych i szykuje sie jakies spotkanie uzupelniajace dla nich.
po prostu wpadnij :D -
μόνος
i kiedy to doksztalcanie, to moze bym wpadla i ogarnela jakies choreo i sie dowiedziala - przekonala, czy mi na pewno ten akurat jazz pasuje
ale kurde, sroda mi nie pasuje, bo mam zajecia a w poniedzialek tez mam zajecia :/ -
kejt
zajęcia pościgowe to dobry pomysł, ale pewnie grupa początkowa po 2 miesiacach nie jest już takapoczątkowa,a u mnie problem moze być głównie z techniką, no z choreografią oczywiście też...no ale może sie wybiore - najwyzej będe tylko widzem -
Salsa - connecting people
Nie robimy jednej choreografii pod rząd raczej krótsze wycinki 2-3 zajęcia. A u Basi zawsze się czegoś nie ogarnia, ciągle musi byc coś ambitnego. Sporo osób chodzi w kratkę. -
kejt
to jak z tym spotkaniem uzupełniającym, będzie organizowane? chodzi mi o grupę początkującą ... byłam w poniedziałek pierwszy raz, całkiem fajnie tylko choreografia nie do końca mi wychodzi, delikatnie mówiąc; ) no ale myśałam że bedzie gorzej -
hm. ja na razie nie mam glowy do organizacji tej lekcji. zachecam do inicjatywy oddolnej. wybiore jakis termin w niedziele. musi byc tylko jakis ticzer, ktory zna uklad. ostatnio byla patrycja.