-
Anonim
-
anett; )
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
A
też się pochwalę :P choć mało mam czym :(
Czasami (; [ ) będę wpadać w niedziele, jeśli bęęęęędą jeeeszcze miejsca :) -
Anonim
EE na reggaetoniku powinny być :). Najwięcej chętnych jest zawsze na Salsę P1 :] i pewnie tego dotyczą ostatnie informacje na stronie salsalibre (te z przedpłatami).
To do zobaczenia we wtorek :]. -
Agata
-
Anonim
Czym się różni reggaeton columbiano od zwykłego? Bo mnie wtorek niestety nie urządza :( -
Anonim
Do reggaetonu columbiano Aciliz wplata też elementy tańców afrokolumbijskich (np. mapale). Przynajmniej takie są moje spostrzeżenia. Dlatego też bardziej mi się podoba, niż tradycyjny reggaeton. -
Anonim
ja wtorek 20.50 :) i mam stresa bo to dla mnie nowosc, wczesniej tanczylam zuuupelnie co innego:) -
fleur au foyer
a czy ktoś może zna tytuły kawałków/wykonawców przy których tańczymy, hmm? :-) -
Natana
nie wiem przy czym tańczycie, ale Don Omar i Daddy Yankee to jedni z najbardziej znanych wykonawców reggaeton.; ) mają kilka niezłych kawałków. -
Anonim
Póki co moje ucho wychwyciło na zajęciach te kawałki:
1.Don Omar-"Salio el sol"
2.Don Omar-"Pobre diabla"
3.Don Omar-"Dale don dale
4.Don Omar-"Dile"
5.Don Omar-"Reggaeton latino"
6.Don Omar ft. Ivy Queen-"La batidora"
7.Ivy Queen-"Yo quiero saber"
8.Daddy Yankee-"La gasolina"
9.Daddy Yankee-"Dale caliente"
10.Daddy Yankee-"Lo que paso paso"
11.Wisin y Yandel-"Noche de entierro"
12.Wisin y Yandel-"Rakata"
13.Wisin y Yandel ft.Aventura-"Noche de sexo"
14.Wisin y Yandel-"Pam pam"
15.Latino Way-"Yo soy tu maestro"
16.Sean Paul ft.Rihanna-"Break it off"
pozdrawiam! -
steven
-
e-d-y-t-a
Jak jest z poziomami? Czy na tym kursie coś takiego istnieje w ogóle? Przyznam, że nie tańczyłam wcześniej nic tego typu i obawiam się czy dam radę. Czy ktoś może mi napisać jak wyglądają zajęcia reggaeton. -
Natana
poziom jest teoretycznie otwarty,ale wiadomo,że jeśli ktoś wcześnie nic takiego nie tanczył to lepiej żeby zapisał się na kurs, który dopiero się zaczyna... przynajmniej wg mnie. -
Anonim
Chciałabym sie zapytać, czy wiecie - czy można się jeszcze dopisać na zajęcia w soboty i niedziele i w jakich godzinach sie odbywaja.
-
Natana
sobota godz. 14 i niedz. godz. 13.
czasem warto zajrzeć na stronę.; ]
aha!
i sądzę,że można,jako że dopiero w tą niedziele ruszył kurs. ale zawsze możesz przedzwonić na recepcje i się spytać - nr znajdziesz na stronie: http://www.salsalibre.pl
-
Kasita
Wszystkim entuzjastom reggaetonu polecam posłuchanie kawałka panamskiego tzw. tipiconu "Oiga Morena" http://www.youtube.com/watch?v=OC_u...
Tipiconu, bo do skomponowania tego kawałka użyto starego przeboju tamtejszej muzyki ludowej, przez to brzmi to jeszcze ciekawiej. No i polecam posłuchać, bardziej niż obejrzeć, bo filmik jest produkcją panamską, a oni nie mają zbytnio świetnej kinomatografii :P choć ocena należy oczywiście do Was :)