Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MarekDo

W imieniu ekipy Salsa Libre pragniemy życzyć Wam spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Mamy nadzieję, iż w rodzinnym gronie odpoczniecie nieco od codziennego zgiełku i nabierzecie nowej energii przed nadchodzącym Nowym Rokiem. Życzymy Wam szczęścia i sukcesów na wszelkich polach, spełnienia marzeń i realizacji zamierzeń i planów - także tych tanecznych.

Marek & Salsa Libre Team
  • Anonim

Marku

także Tobie, Karolinie, Małemu Spadkobiercy Talentów Tanecznych i całej ekipie SL najlepsze życzenia świąteczne - cudnych, rodzinnych, spokojnych Świąt

Agnieszka
  • Anonim

I ja przyłączam się do życzeń dla całej ekipy SL:)
    Dużo uśmiechu i energii do zmagania sie z codziennością, Swiąt w rodzinnej i pachnącej choinką atmosferze oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!

A, no i zaszalejcie porządnie w Sylwestra co i ja uczynię!:D
    ściskam,do zobaczenia w 2008,oby jeszcze lepszym niz ten co mija roku!

Kasia
  • panna Magdalena

my tez zyczymy wam kochani pogodnych, cieplych i rodzinnych swiat.
    do zobaczenia w nowym roku
    oby przyniosl nam wszystkim to co najlepsze i by zaczal sie naprawde niesamowicie

my napewno bedziemy sie dobrze bawic

Magda i Asia na Kubie
  • Florence + The Machine

Bon Pasku i un felis anja 2008!

ale poliglota sie ze mnie zrobil:D:D:D
  • smiling butterflies and salsa!!!

i po Świętach; )
    Teraz już tylko
    Happy New Year !!!
    :)
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)