Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • panna Magdalena

dziękuję :)
  • NiezapomiMajka

że się tak wyrażę: hmmm... fajna sprawa.. szkoda tylko, że trochę za późno się zdecydowałam na salsę, dowiedziałam... może teraz byłabym wyżej.. alee... -- marzenia są po to, żeby je spełniac! pozdrawiam!
  • Gosia K. (pani prezes)

Co słychać w naszej grupie choreograficznej? Musiałam wyjechać na trochę służbowo i nie jestem w temacie. Jak udały się zakupy? Mam nadzieję, że nie ominęło mnie zbyt dużo choreografii...
  • MarekDo

Ostatnio duzo powtarzalismy. Na ostatnich zajeciach pchnelismy troche nowego materialu. Wkrotce trzeba umowic sie w parach - bedziem informowac :)
    Narta!
  • panna Magdalena

Gosiu nie martwta się napewno galop szybko nadgonisz :P

coraz ciekawsza choreografia - naprawde :D
  • Gosia K. (pani prezes)

Kochani, czy ktoś mógłby mi przekazać co mnie dziś ominęło? Czy zapadły jakieś ważne decyzje? Podróż trochę mi się przeciągnęła (jakieś 4 godziny). Straszny dzień, chyba normalnie zaraz się rozpłaczę.
  • Gosia K. (pani prezes)

Czy macie może nagraną naszą choreografię. Ja nie mam takiej możliwości, a jest mi bardzo potrzebna.
  • panna Magdalena

hmmmmm chyba nie ......wezme aparat w niedziele i ponagrywam co sie da .....

zaczynam odczuwać stresssssss bo listopad tak naprawde już za chwile
  • Gosia K. (pani prezes)

Ja tym bardziej po tym co usłyszałam wczoraj...
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)