-
Adam
Hej,
Jak ktoś jeszcze nie dostał ode mnie namiarów na to do czego tańczymy, niech się odezwie w sposób przez Prywatną Wiadomość :-)
Adam -
Ezak
jak filmy z pokazu ktoś ma to może mała dystrybucja?
pozdrawiam gr8 show:D my niggas:D -
Adam
Możesz być pewien, że jak tylko coś dopadnę, to natychmiast się o tym dowiesz; -)
Matkoświętaianieli, ale była zajebista impreza :D -
Ezak
-
-
Ezak
-
Monika
-
Adam
-
Monika
-
Ezak
> :D ha ... jednak jest duzo uroków bycia dzieckiem :D
studenci zawsze mają ferie:D tylko ta sesja jest upierdliwa
ja bede na pewno:D:D -
YO gangstas and bitches!
Ostro zamelanzowalem w ten weekend wiec dopiero teraz jestem na tyle ogarniety, zeby zdobuc sie na jakies spojrzenie wstecz :) Chcialme Wam serdecznie podziekowac za uwolnienie entuzjazmu wobec tak extragawanckiego projektu - szczerze mowiac na tydzien przed na prawde mialem chwile zwatpienia; ) oczywiscie wobec siebie.
ale dalismy rade i jak sadze wypadlismy calkiemk niezle wobec innych pokazow i w piatek i w sobote! Odwaze sie stwierdzic ze lepiej od niektorych.
W kazdym razie mi osobiscie pomoglo to mocno bo wydaje mi sie, ze np dzis na lekcji wszystko lepiej mi troche wychodzilo etc.
Mam juz w glowie kolejny projekt pokazowy - musze to jeszcze omowic z Jują.
Jesli chodzi o zdjecia to mielismy 3 fotografow w piatek - na pewno bedzie troche zdjec. Najlepsze pojawia sie na naszej stronie. Wszytskie dotyczace nas przesle Adamowi - wstawisz to gdzies zeby ludziska mogli sciagnac?
Filmy z pokazow maja byc do poniedzialku obrobione i czekajace na widzow na youtubie na naszym profilu http://www.youtube.com/salsalibre; )
Jeszcze raz dziekuje za Wsza energie i wklad w impreze!!!!!
-
Ezak
powiedz juji, że następnym razem robimy krumping:D:D:D
ja wracam po sesji i z checią piszę sie na następne projekty:D
pozdro:D