Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Adam

Hej,

Jak ktoś jeszcze nie dostał ode mnie namiarów na to do czego tańczymy, niech się odezwie w sposób przez Prywatną Wiadomość :-)

Adam
  • Ezak

jak filmy z pokazu ktoś ma to może mała dystrybucja?
    pozdrawiam gr8 show:D my niggas:D
  • Adam

Możesz być pewien, że jak tylko coś dopadnę, to natychmiast się o tym dowiesz; -)

Matkoświętaianieli, ale była zajebista impreza :D
  • Ezak

true:P
  • Ezak

a i foty też by było fajnie:D
  • Monika

Wybiera sie ktoś na zajęcia "mix"; D w ferie??
  • Adam

A ma ktoś wtedy ferie? :O
  • Monika

:D ha ... jednak jest duzo uroków bycia dzieckiem :D
  • Ezak

> :D ha ... jednak jest duzo uroków bycia dzieckiem :D

studenci zawsze mają ferie:D tylko ta sesja jest upierdliwa
    ja bede na pewno:D:D
  • MarekDo

YO gangstas and bitches!

Ostro zamelanzowalem w ten weekend wiec dopiero teraz jestem na tyle ogarniety, zeby zdobuc sie na jakies spojrzenie wstecz :) Chcialme Wam serdecznie podziekowac za uwolnienie entuzjazmu wobec tak extragawanckiego projektu - szczerze mowiac na tydzien przed na prawde mialem chwile zwatpienia; ) oczywiscie wobec siebie.
    ale dalismy rade i jak sadze wypadlismy calkiemk niezle wobec innych pokazow i w piatek i w sobote! Odwaze sie stwierdzic ze lepiej od niektorych.
    W kazdym razie mi osobiscie pomoglo to mocno bo wydaje mi sie, ze np dzis na lekcji wszystko lepiej mi troche wychodzilo etc.
    Mam juz w glowie kolejny projekt pokazowy - musze to jeszcze omowic z Jują.
    Jesli chodzi o zdjecia to mielismy 3 fotografow w piatek - na pewno bedzie troche zdjec. Najlepsze pojawia sie na naszej stronie. Wszytskie dotyczace nas przesle Adamowi - wstawisz to gdzies zeby ludziska mogli sciagnac?
    Filmy z pokazow maja byc do poniedzialku obrobione i czekajace na widzow na youtubie na naszym profilu http://www.youtube.com/salsalibre; )
    Jeszcze raz dziekuje za Wsza energie i wklad w impreze!!!!!
  • Ezak

powiedz juji, że następnym razem robimy krumping:D:D:D
    ja wracam po sesji i z checią piszę sie na następne projekty:D

pozdro:D
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)