Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś z Was chodzi na zajęcia modern jazzu lub jazzu do SL? Albo wie coś o nich... Chciałabym się dowiedzieć czy są fajne, czego się uczycie i w ogóle :)
  • malaGosia

Ja chodzilam na modern, ostatnio co prawda nie moge z przyczyn niezaleznych ale caly czas mam nadzieje ze dam rade wrocic

polecam. Zajecia sa bardzo przyjemne. Zwykle polowa to rozne cwiczenia na poszczegolne partie ciala, izolacje, koordynacje i rozciaganie, obroty, a potem uklady do muzyki. Duzo ruchu, tazcenie 'calym cialem'...mi odpowiada. I Kasia caly cas podkresla, ze ma to byc przyjemnosc, wiec nie zmusza do rzeczy, ktorych nie dajesz rady zrobic . Co jest dobre, bo ona rusza sie fenomenalnie i zeby robic to co ona i tak jak ona to zajecia raz w tygodniu nie pozwola. Ale drugiej strony, mnie troche brakowalo, zeby ktos mnie bardziej przycisnal, a nie tak tylko 'dla przyjemnosci'; )

Ale zajecia juz dawno sie zaczely, polecam przyjsc i po prostu zobaczyc, bo nie kazdy lubi nadganiac
  • Sunn

J cały czas czekam jak będzie jakis nowy nabór, moze w weekend majowy cos jazzowego bedzie;)
  • brokulina

a będzie będzie :) szczegóły już na stronie. Przez 5 dni o 11.45 będą godzinne zajecia z jazzu, start 29 w sobotę. (oczywiście nie samym jazzem żyje człowiek, więc zapraszam na stronę)
  • M.Ania :)

Ojejku jej, ale fajnie było dziś na jazzie :)
    Kasiu, polecam! :)
  • Anonim

jazz na majowce fajny jest! oł.
    ;]
  • brokulina

nowy nabór do grupy modern jazz! Zapraszamy początkujących, ale Ci co już kiedyś coś... też nie będą narzekać, Kasia bardzo indywidualnie traktuje uczestników. cisnie każdego, ale w miarę jego możliwości. Jak dla mnie zajęcia są super!

Poniedziałki 18.30 nowy nabór 22.V
  • malaGosia

to ja zamawiam miejscowke :)
    drugiepodejscie; P
  • Anonim

O Ania, hej; -) chodzisz na jazz regularnie, czy na majówce chodziłaś tylko? Ja pewnie na razie nie dam rady chodzić na jazz, bo chodzę na reggaeton, a z czasem u mnie krucho; -/

Chodzę regularnie - w piątki o 20.00 :) I tak sobie myślę o tym modern jazzie.., ale się zobaczy :)
    Reggaeton? I jak?
  • doti

mimo ze moj taniec wyglada koslawo, to swietnie sie przy tym bawie i rowniez zastanawiam sie nad modern...
  • Anonim

Na reggaetonie jest śmiesznie :) bioderka, bioderka i jeszcze raz bioderka :D A jak wygląda wiekowo grupa jazzowa, bo pewnie byłabym tam babcią :P

No przestań, przecież jesteś niewiele starsza ode mnie :) Trudno mi określić tą grupę wiekowo.., ale wszyscy są raczej ode mnie starsi. Bioderka.. to coś, z czym zawsze mam problem :P
  • Anonim

A ja byłam w poniedziałek na modern jazzie i było super! nic dodać nic ująć :D
  • μόνος

to może ja tak żeby nie śmiecić będe chciała kontynuować ów temat

jazz zaczął się 2.X ale jak bym się teraz zapisała to nikt mnie nie zabije prawda?; )
    i jak dużo mnie ominęło? jesli ktoś się oczywiście orientuje:)

pozdrawiam pięknie
  • mayer

zabić na pewno nie zabije. wręcz przeciwnie, może nawet pochwali jak przyjdziesz w poniedziałek. zapraszamy!
  • Anonim

pytanie do SL ...kto uczy jazzu??
  • Anonim

i w jakie dni i godziny bo ja sie gubie na nowej stronie
  • Anonim

z góry dzieki za odp i buziak dla Brokuła, Marka, Klaudi, Mayera...i reszty ekipy SL :)
  • FREE ART FUSION

SERDECZNIE ZAPRASZAM NA WARSZTATY Z MICHAŁEM PIRÓGIEM
    16-17 czerwca

taniec współczesny
    13:00 - 14:30 - grupa początkująca
    14:45 - 16:15 - grupa średniozaawansowana

KOSZT : TYLKO 70 pln za JEDNĄ GRUPĘ

SERDECZNIE ZAPRASZAM
    Akademia Isadory
    ul. Wałbrzyska 11 lok. 218
    Warszawa
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)