-
Anonim
Czy ktoś z Was chodzi na zajęcia modern jazzu lub jazzu do SL? Albo wie coś o nich... Chciałabym się dowiedzieć czy są fajne, czego się uczycie i w ogóle :) -
malaGosia
Ja chodzilam na modern, ostatnio co prawda nie moge z przyczyn niezaleznych ale caly czas mam nadzieje ze dam rade wrocic
polecam. Zajecia sa bardzo przyjemne. Zwykle polowa to rozne cwiczenia na poszczegolne partie ciala, izolacje, koordynacje i rozciaganie, obroty, a potem uklady do muzyki. Duzo ruchu, tazcenie 'calym cialem'...mi odpowiada. I Kasia caly cas podkresla, ze ma to byc przyjemnosc, wiec nie zmusza do rzeczy, ktorych nie dajesz rady zrobic . Co jest dobre, bo ona rusza sie fenomenalnie i zeby robic to co ona i tak jak ona to zajecia raz w tygodniu nie pozwola. Ale drugiej strony, mnie troche brakowalo, zeby ktos mnie bardziej przycisnal, a nie tak tylko 'dla przyjemnosci'; )
Ale zajecia juz dawno sie zaczely, polecam przyjsc i po prostu zobaczyc, bo nie kazdy lubi nadganiac -
Sunn
J cały czas czekam jak będzie jakis nowy nabór, moze w weekend majowy cos jazzowego bedzie;) -
brokulina
a będzie będzie :) szczegóły już na stronie. Przez 5 dni o 11.45 będą godzinne zajecia z jazzu, start 29 w sobotę. (oczywiście nie samym jazzem żyje człowiek, więc zapraszam na stronę) -
-
M.Ania :)
-
Anonim
-
brokulina
nowy nabór do grupy modern jazz! Zapraszamy początkujących, ale Ci co już kiedyś coś... też nie będą narzekać, Kasia bardzo indywidualnie traktuje uczestników. cisnie każdego, ale w miarę jego możliwości. Jak dla mnie zajęcia są super!
Poniedziałki 18.30 nowy nabór 22.V -
malaGosia
-
Anonim
O Ania, hej; -) chodzisz na jazz regularnie, czy na majówce chodziłaś tylko? Ja pewnie na razie nie dam rady chodzić na jazz, bo chodzę na reggaeton, a z czasem u mnie krucho; -/ -
Chodzę regularnie - w piątki o 20.00 :) I tak sobie myślę o tym modern jazzie.., ale się zobaczy :)
Reggaeton? I jak? -
doti
mimo ze moj taniec wyglada koslawo, to swietnie sie przy tym bawie i rowniez zastanawiam sie nad modern... -
Anonim
Na reggaetonie jest śmiesznie :) bioderka, bioderka i jeszcze raz bioderka :D A jak wygląda wiekowo grupa jazzowa, bo pewnie byłabym tam babcią :P -
No przestań, przecież jesteś niewiele starsza ode mnie :) Trudno mi określić tą grupę wiekowo.., ale wszyscy są raczej ode mnie starsi. Bioderka.. to coś, z czym zawsze mam problem :P -
Anonim
A ja byłam w poniedziałek na modern jazzie i było super! nic dodać nic ująć :D -
μόνος
to może ja tak żeby nie śmiecić będe chciała kontynuować ów temat
jazz zaczął się 2.X ale jak bym się teraz zapisała to nikt mnie nie zabije prawda?; )
i jak dużo mnie ominęło? jesli ktoś się oczywiście orientuje:)
pozdrawiam pięknie -
zabić na pewno nie zabije. wręcz przeciwnie, może nawet pochwali jak przyjdziesz w poniedziałek. zapraszamy!
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
z góry dzieki za odp i buziak dla Brokuła, Marka, Klaudi, Mayera...i reszty ekipy SL :) -
FREE ART FUSION
SERDECZNIE ZAPRASZAM NA WARSZTATY Z MICHAŁEM PIRÓGIEM
16-17 czerwca
taniec współczesny
13:00 - 14:30 - grupa początkująca
14:45 - 16:15 - grupa średniozaawansowana
KOSZT : TYLKO 70 pln za JEDNĄ GRUPĘ
SERDECZNIE ZAPRASZAM
Akademia Isadory
ul. Wałbrzyska 11 lok. 218
Warszawa