- 1
- 2
-
Pasku
Ostatnio czytalem ksiazke o nim i bylo w niej mnostwo faktow z zycia tego ekscentrycznego talenta :))) -
Anonim
no i co z tego? To były inne czasy;/
Wtedy ludzie sie nie śpieszyli:P -
Lentigginosa
Nieprawda, że sie nie spieszyli, seks pozamałzenski nie jest wynalazkiem XX wieku, wpady byly zawsze. Burdeli zawsze bylo pod dostatkiem, ale on sie raczej do tego nie nadawał. Gala go umiejetnie pozbawiła dziewictwa.; ) -
Anonim
no spoko.
ale on był pieprznięty w głowe... więc nie wiedział... o seksie...
Ale był zaprzystojny na prawiczka do 27 roku życia:) -
-
Lipshitz
Wiedział o seksie tylko w wieku nastu lat znalazł książke medyczną ojca o chorobaach wenetrycznych i były tam zdjęcia genitaliów chorych ludzi co spowodowało w nim uraz na całe zycie do seksu -
Lentigginosa
>Lipshitz napisała:
>Wiedział o seksie tylko w wieku nastu lat znalazł
>książke medyczną ojca o chorobaach wenetrycznych i były
>tam zdjęcia genitaliów chorych ludzi co spowodowało w nim
>uraz na całe zycie do seksu
noo dokładnie, też tak było. Masturbował się przez całe życie. -
Anonim
-
Lipshitz
Cóż, wszyscy geniusze to dziwaki...
A Salvador miał juz szczególnie specjalne upodobania - do sodomi, masturbacji i obserwowania oraz dyktowania kopulujacym parom. Zawsze było mnóstwo chętnych młdoch aktorów i modelek chętnych, by na jego oczach spełniac jego fantazje...
Gorąco polecam książkę z mojego blimpa - dużo mniej subiektywna historia Dalego i Gali, niż w autobiografiach naszego pieprzniętego mistrza -
Anonim
Yeyu, nie wiedziałam, że to, aż taki zbok:o
Można tą książke kupić w Empiku? -
Lipshitz
Nie wiem, ja ją wypożyczyłam ze szkolnej biblioteki.
Ale jak pójdziesz do EMPIKU i złozysz zamówienie to powinna być :)
Daj znać jak Ci się uda bo ja też chciałabym ją sobie kupići mieć jako SWOJĄ! :) -
Kaśka
Dali prowokował całym swoim życiem, sposobem życia, słowami.... Często kłamał o sobie, by zakpić ze swych rozmówców... Kto wie czy to nie jego jedna z prowokacji? -
Anonim
-
Lipshitz
>Kaśka napisała:
>Dali prowokował całym swoim życiem, sposobem życia,
>słowami.... Często kłamał o sobie, by zakpić ze swych
>rozmówców... Kto wie czy to nie jego jedna z prowokacji?
W pierwszym zdaniu sama sobie na to pytanie odpowiadasz... :]
Choć w zasadzie to, czyli co? -
Anonim
czysta prowokacja, bez dwóch zdań.
Taka męska krejzolka;P
Człowiek z bushu;P
www.żal.pl
(ale kocham ten żal;*<3) -
Lipshitz
Eeee, nic Olu z Twojej wypowiedzi nie zrozumiałam; >
Chyba, że to nie była odp na mojeg posta? -
Anonim
-
Anonim
to już wiem skąd wielki masturbator; P, a może to było przyczyna jego wariacji a nie na odwrót?!; > :PPP -
Wywijanna
Galę podobno znał od dzieciństwa (tzn. widział jej podobizny, zjawy dziewczynek o wąskich taliach)... Może postanowił na nią poczekać; P
oczywiście to wytłumaczenie byłoby prawdopodobne tylko wtedy, gdy rozpatrzymy je z jego punktu widzenia; ) -
Anonim
przyczyna wariacji!
a co do gali, to może poprostu żadna kobieta nie zauważyła jego pięknej głębi, którą my wszyscy zauważamy:D -
Bartek
- 1
- 2