samobójstwo [473]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A teraz dla odmiany Atropine

Witam. Pomyślałem, że skoro to forum dla samobójców (niedoszłych jak sądzę) to ciekawym tematem tematem byłaby wymiana doświadczeń na temat metod targania się na własne życie. Ja sam usiłowałem wielokrotnie, ale zawsze coś musiało pójść nie tak. Jestem pewny swojej decyzji (od bardzo dawna), ale chodzi mi o sprawy techniczne. Jak skutecznie podciąć żyły, jak walczyć ze strachem, jak się otruć...
    Mała prośba do ewentualnych przeciwników takich ekstremalnych wyjść, Tworzę wątek w celach czysto poznawczych i nie chodzi tu o przekonywanie by tego nie robić.
  • Zielak

<autocenzura>

ech, do czego prowadzą człowieka skrupuły...
  • xyz1978

ludzie... kupcie nowa plytke fisza i envee... odechce sie Wam umierac :D
  • Anonim

hieh... w sumie to vcięzko mówić jakby tyo było się zabic, ale w poprzednich wpisach... na innych tematach jak Ci zależy... yyy... jak Ty sie nazywasz, TY pierwszy coś sie zacnie wpisał? sorry... to od tych karmelków mi sie jakoś tak... 'zawrotnie' zrobiło;P
  • Zielak

facet of Fisza ma racje :)
  • Anonim

tak jak Ci napisałam Zielak. NIe słyszałam tej płyty, poza tym nie chce mi sie umierać... i chyba juz nigdy nie ebdzie sie chciało... i dobrze. i si.
  • Zielak

y muy bien chica!
  • Anonim

vo? ja wedje polską poproszę;)
  • xyz1978

wersja Polska - kup pan fisza
  • Anonim

aha... fisz ok, ale jak mówiłam. No.
  • Anonim

co taka nuda w tym gronie?
  • Anonim

zastój dtogi, zastój. a co? m,asz jakies nowe ajdijas jak to zrobic?:)
  • Zielak

można by powiedzieć, że to martwe grono; )
  • Grono.Net

jak ciąć żyly to wzdluż, jak przedawkować to najelpiej leki nasercowe, najskuteczniej sie zabić wieszając sie w lesie, wysokie drzewo gwarantuje zlamanie karku, las gwarantuje brak intruzów, i smierc jest efektowna...
  • Anonim

och, jaki Ty jestes pomyslowy.
    Az mnie przerazasz...
  • Grono.Net

ja jestem kobieta:> a co do przerazania,tak wiem, wiele osob mi to mowi
  • Anonim

to ja tez Ci to powiedzialam:P
  • Zielak

z przeprowadzonych w USA badan wynika, ze najskuteczniejsze jest pierdolniecie sobie w głowę z guna (najlepiej z lufą w ustach). tyle.
  • Anonim

a fu..
  • Cukier Puder

Hehe, tylko skąd wziąć w Polsce guna???