SAMOTNI [50]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Natalia

Samotni szukani:)Wpisywać sie:)
  • Natalia

Ja jestem samotna ale narazie sobie jakos radze nie jest tak zle to zalezy kiedy jak mnie najdzie cos to mam taka chandre ze chcialabym moc sie do kogos przytulic a tu gowno:(
  • HAPPINESS IS EASY/ / Spinacz

Nie jesteś sama w tym... Ja też siedzę w tym gównie:P Więc się nie łam "Mogłoby Być Lepiej, Ale Gorzej Też By Mogłoby Być".... Wiesz myślę że my (samotni) niewidzimy jeszcze naszej drugiej połówki... ale Jak będziesz chciała pogadać zapókaj do Mnie na maila spinacz112@o2.pl odpiszę;) albo na grono napisz też odpiszę;) Trzymaj się cieplutko...:)

Hmm..
    Na rozweselenie może wierszyk dla Ciebie;)

Chociaż słońce nie dla nas,
    Księżyc chowa się za dnia,
    To w nocy spójrz na gwiazd blask,
    One wskażą serca drogę,
    Prosto w jego ramiona,
    Wtulisz się i zapomnisz o nas.

P.S. sam go napisałem:)
  • Anonim

Ale ładniuchny wierszyk...:) Łeeeeeeee dla mnie to już nikt wierszyków nie piszę..:(
  • Natalia

Dzieki za wierszyk:)Cieszę sie ze dolaczyles do tego grona wiesz my samotni powinnismy trzymac sie razem napisze do ciebie napewno na e-maila tylko musze znalezc wiecej czasu:)a poki co wiesz teraz jak widze te wszystkie pary ktore wychodza na ulice to strasznie mi smutno bo ja nawet nie mam do kogo sie przytulic:(pozdrawiam

Ja mam tak samo:(...
  • Natalia

A ty mariolcia nie przejmuj sie dla ciebie tez ktos kiedys napisze wierszyk i trzymaj sie z nami bo z nami dalego zajedziesz:)pozdrawiam
  • Natalia

Milo ze sie odezwales i podzieliles tym co czujesz:)ale wiesz moze jak glupia ale wierze nadal ze moze ktos sie znajdzie kto mnie pokocha tylko mam nadzieje ze nie w wieku 50 lat:(

Jesteś Czy Cię nie ma nati??:) Pozdrawiam jak coś wal drzwiami i oknami do Mnie;)

Ja też mam taką nadzieję Nati chce się zakochać ale z wzajemnością a nie jak głupi jakiś bez... już mi się to przytrafiło i to nie jest fajne...:(
  • Natalia

Jestem caly czas spoko bede pamietac ze moge sie do ciebie odezwac wiem ze zakochanie bez wzajemnosci jest smutne i boli ostatnio wlasnie to przeszlam i coz cierpialam jak zwykle a jak glupia myslalam ze tym razem sie uda;(

ehh.. tak to już bywa może napiszę Ci mój nr gg na gronie wiadomości... napisz do Mnie jak możesz;)
  • Anonim

Witam samotnych ludzi,jestem tu chyba z tego samego powodu co Wy...

Myślę że tak...
  • Natalia

Miło mi cie widziec:)a co ma oznaczac chyba nie jestes pewny tego moze?moze zechcialbys sie podzielic swoimi spostrzezeniami na temat samotnosci chodz chyba kazdy z nas wie tu na tym forum co to jest ale wiesz moze sie czegos nauczymy od siebie:)
  • Anonim

To raczej już nie chyba tylko napewno...
    Moje spostrzenia na samotność to że nie mam się do kogo przytulić, głowie mam szarą pustę...
    Co tu dużo...
  • Anonim

...gadać
  • Natalia

To widaj w grupie mnie to wgurwia wlasnie najbardziej ze nie mam bliskosci drugiej osoby ze zostaje mi tylko mis do przytulania:(
  • Anonim

Tak samo jest na imprezach,ludzie się do siebie tulą, ja niestety musze się tylko browarem i muzą :(
| |

Dla tych którzy stracili wielką miłość bądź jej szukają :) Ogólnie dla tych co już mają d...

Miejsca grona (0)