Samotność [705]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Persona non grata

CW jaki spoob zabijacie w sobie pustke i samotnosc,gdy przyjdzie do was ten niemily stan poczucia bezradnosci i pustki ??W jaki sposob jestescie w stanie to przetrwac,przeczekac...??
  • rowerowy partyzant

warto sie czymś zająć, poczytać, sprzątnąć, odpalićjakąś giere...
  • judith(wishful thinking)

zwalczać? Czasem wystarczy zaakceptować. Byleby nie zamykać się w pokoju. Przemyśleć <ok> ale proponuję główkować gdzieś pod chmurką.
  • WiewiooorczY Niepokoooj

j.w ...juz z tym nie walcze tylko sie oswajam..
  • kalor

ja nie umiem nad tym zapanować. mam zaburzenia osobowości i kiedy czuję ten stan to tracę nad sobą kontrolę i wtedy zaczyna się koszmar.
  • Anonim

...hmmm nauczylam sie abnegacji... wpadam w abnegacje i czekam , az to wszystko samo przejdzie... Nie robie nic na sile, nic nei wymyslam ..
  • rowerowy partyzant

a co to ta abnegacja?
  • Anna J

niedbanie o swój wygląd, wyrzeczenie się czegoś, to że np zwisa mi wszystko,
    poddaję się abnegacji to znaczy że np na niczym mi juz niezależy,taka wegetacja

ja też tak mam...
  • Anonim

no dokladnie.. tylko wymazalabym ..nie dbanie o swoj wyglad..
  • Anna J

ale wiesz niektórzy tak mają,
    ja np miałam taki okres w swoim życiu kiedy to naprawdę wszystko mi zwisało nawet niechciało mi się ładnie ubierać czy malować..od tak...wegetacja na całego
  • Anonim

hmmm... a moze i cos tam bylo.. caly \dzien w pidzamie? taaa... zgadza sie .. zlew totalny .. ale to mija.. i po jakims czasie czuje jak odrastaja na nowo skrzydła:D
  • rowerowy partyzant

ja też tak mam, nie tak jak kiedyś ale jednak...

P.S.
    Klon'ik weź to wyślij do wikipedii bo niema
  • Anonim

czego neima? hasla: abnegacja?? abnegat ? niemozliwe...
  • Anna J

heh...abnegacja czeqawy termin
  • Anonim

wcale nieciekawy, głupio brzmi; p... a co do tematu, to ja robie to co zwykle "jestem samotny" - to robie; p..
  • rowerowy partyzant

wiesz dla Ciebie czy dlamnie to poprostu normalne a dla innych nie i muszą znaleźć jakiś sposób na zapomnienie...
  • Anonim

gdy nagle pojawia sie dołek
    co robie, na początku katuję sie ze swoimi myslami, ale pózniej albo idę na spacer, albo rowerek, albo pobiegać, wymeczę sie na maxa i później przynajmniej w nocy śpie :D
  • Anonim

posty znikaja.. .. muszew cos naklikac zeby Was poczytac; ]
  • rowerowy partyzant

znowu sie serw pieprzy... te zmiany narazie mało dobrego przyniosły... ja śpie w nocy i bez wysiłku xD zawsze lubiłem spać bo w tedy sie niemyśli o tym wszystkim...
  • Anonim

Na mnie samotność działa trochę depresyjnie, więc muzyki wtedy słucham melancholijnej, smutnej, porywającej, bo w stanach depresyjnych czasami nic nie robi lepiej niż "miażdżący" utwór. Dopiero wtedy można poczuć łączność z otoczeniem.
| |

nie generalizujmy...tak naprawdę wcale nie trzeba być samym, aby czuć się samotnym...ktoś mi ki...

Fotki

Miejsca grona (0)