Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bielin

dawno dawno temu siedzialem na IRC-u na kanale #wiedzmin. byly nawet organizowane zloty (zaliczylem jeden w Swinoujsciu i jeden w Krakowie).

czy jest w gronie ktos, kto rowniez bywal na #wiedzminie tudziez na zlotach ?
  • ..::uMa::..

Taaaak... było to dawno, dawno temu... tak dawno, ze nawet najstarsi gorale nie pamietaja... no ale fakt faktem, ze zdarzalo mi sie na tym kanale bywac... na zlotach niestety nie...
  • Bielin

mialem wtedy nicka Cycero; ) a ze starych znajomych pamietam takie nicki jak Eskel, Czapa, Isildur, Ciri, Bzzzz, Kolin; ) reszta jakos mi uciekla z pamieci; /
  • Iskra

/me takoz bywala - jak i bywa - na #wiedzminie po dzis dzien. A na zlocie bylam... hmmm... w 2001 bodajze. I to byl ostatni zlot wiedzminowy. Btw. Czape, Eskela, Bzie i Kolin pamietam; -) Bzie sie nawet na #zalniku zjawil i na zlocie #zalnikowym, dwa miesiace temu. (Sporo istot sie z #wiedzmina na #zalnik przenioslo, wejdz, moze kogos skojarzysz.)
  • Bielin

jak tylko bede mial okazje to zajrze; ) a na zlocie w Krakowie bylas ?
  • Sheala

a moi siedzi jakos tylko na #sapkowski , #kaer_morhen i #pl-fantasy... ale zaprasza! :)
  • Iskra

Bielin: tak, w 2001; -)
  • Anonim

"wszystko co sapkowskie nie jest mi obce"
  • Miłosz Śliwa

Iskierka,
    stare dobre czasy i "włażenie na żyrandol",

Pozdro
    Jafko