Sapkowski [3743]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Laczu

temat mowi sam za siebie wedlug was jakie byly najlepsze pojedynki .. :)
  • Sérénité

zdecydowanie Ciri na lodzie
  • Anonim

tez sadze ze Ciri na lodzie.
    az sie spac potem balam xD
  • magdziulka

pojedynek owszem Ciri....ale z bardzo podobało mi sie też jak w penym memencie nie pamietam juz w ktorej czesci Dijkstra okreslił Jaskra
  • magdziulka

chociaż w Wiedźminie jest mnóstwo świetnych pojedynków a sprzeczki miedzy Jaskrem a Geraltem sa po prostu boskie zawsze mam niezły ubaw jak je czytam....za to opisy bitw moim zdaniem sa duzo lepsze w Trylogi moze dlatego ze jest ich tam więcej
  • copycat

mi podobała się walka Ciri z Bonhartem (w zamku Stygga? err, nie pamiętam za dobrze gdzie; p), chwilowo więcej sobie nie mogę przypomnieć. chyba, że jeszcze ogólnie wojna opisana w Pani Jeziora (chociaż ten tom nie należy do moich ulubionych).
  • assissan

zdecydowanie Ciri na lodzie wymiata:D
    szczególnie chwila przed tym jak pozbawiła paluszków Rienca, brrr....
  • Anonim

Ciri na lodzie. Aż ciarki przechodzą i duma dla naszej łyżwiarki ^^
    A słowne... Co do sprzeczek to było tego tak dużo, i tak bardzo mi się podobały, że żadnej nie wymienię :]

Ale pamiętam ulubioną rozmowę - skutek głupiego pytania Jaskra o to, czy Regis pije krew.
    I piękne podsumowanie Milvy: "Wszakże mądrze zaczynają, wżdy na dupie kończą" xDDD

Taki mały off-top <rumieniec>
  • Alicious

Najfajniejsza jest scenka, gdy krasnoludy grają w karty. Nie wiem czy to była sprzeczka, ale przemocy słownej nie brakowało:D
  • copycat

Aha, jeszcze mi się podobało załatwienie Renfri i jej kompanów w Blaviken. Tylko zastanawiam się, czemu pod koniec on do niej nawet nie podszedł.
  • qfrevrvvr

Bitwa o most wymiata :D Wiedźmin z Caihrem ramie w ramie...; )
  • Anonim

Bitwa o most. Krasnoludy i karty. Spotkanie Ciri z kompanią wiedźmina. Egzekucja Jaskra. Odejście Yennefer, Geralta i Ciri. Walka z Bonhartem.
  • Anonim

Heh. Zapomniałam. Świetne były też rozmowy kompanii z Jaskrem; ].
  • Anonim

Nie będę oryginalna.
    Masakra na lodzie. Ciri mi wtedy naprawdę zaimponowała.
  • Olsen

Mnie w sumie się podobała cała akcja na Thanedd.
    Jak dla mnie było w niej coś, co często każe mi do niej wracać.
  • Anonim

Mi się to śni po nocy jak Ciri i Geralt schodzili po schodach już 'po wszystkim' to było absolutnie awsome! xP
  • Laczu

zgodze sie z wiekszascia ze ciri na lodzie to az ciary przechodza ! a tak ogolnie to jeszcze walka ze strzyga byla bardzo Ciekawie opisana :)
  • Anonim

ja stawiam na bitwe o zamczysko z Vilgefortzem, gdy Bonhart zdechł na deskach
  • Maladie.

Tortury Yennefer... brr
  • Anonim

nie bede tutaj oryginalna.... zdecydowanie ciri na lodzie.

a do tego jeszcze cala historia z pukaczami