-
wywar
czy ktos slyszal cos na temat powstajacej gry"wiedzmin"(co do tytulu moge sie mylic) przy tworzeniu ktorej zekomo sam AS udzielal wskazowek...... -
Bielin
slyszalem o tym kilka lat temu jak czytywalem SS, ale to baaaardzo dawno bylo; ) -
wywar
natomiast ja mam informacje ze obecnie jest cos tworzone.....no ale moga byc to stare plotki na nowo wykrzykiwane; ) -
flameheart
jest tworzone..nawet kiedys mialem linka do oficjalnej strony projektu ale gdzies sie zapodzial..w kazdym razie screeny wygladaja obiecujaco.. -
-
gwin
http://witcher.gry-online.pl/
tutaj jest info w miare aktualne jesli kogos to interesuje -
Anonim
to juz drugie podejscie cd projektu do sagi o wiedzminie. Miejsmy nadzieje, ze tym razem pojdzie im lepiej. Na razie wyglada obiecujaco. Mi tez niestety link sie gdzies zapodzial... -
wywar
Dżizas to wygląda fenomenalnie.....jak giera bedzie taka jak ją maluja, to ho ho!; ] -
Anonim
z tego co kiedys o tym czytalem, to gra oparta jest na silniku neverwinter nights, wiec bedzie ladniusio :) -
Janos
Wszystko prezentuje sie obiecujaco... ale nie zapeszajmy, pewien film *khem* tez mial byc cudami z mleka a wyszla smierdzaca serwatka :\
Tak ze poczekamy zobaczymy a narazie wyglada na to, ze czekac warto :) -
voitekk
ciekawe czy bedzie mozna wybrac opcje "dylemat moralny" i powstrzymac sie od mordowania ginących gatunków... albo zabawic sie w zamtuziku... albo otworzyć pieniadzem wszelkie drzwi :) -
Dunadan
Nad grą nie parcuje AS - sam go o to pytałem :) Ale fakt - gra wygląda imponująco, i to bardzo. Choć słuszy się rózne rzeczy...
-
Jai'galaar...
No miejmy nadzieję że gra będzie lepsza od tego...ble...ekhem... filmu :) -
Dunadan
aha, ktoś podał linka, ale chyba najlepszym linkiem będzie http://www.thewitcher.com Można tam subksrybować newslatter'a. Chociaż od jakiegoś czasu żadnych newsów nie dostaję... -
Kwiatek -
Ciekaweym motywem w grz na pewno bedzie to ze bedziemy grali Geraltem, a nie jak wczesniej bylo planowane innym wiedzminem. Jestem strasznie ciekawy jak fabula gry bedzie sie miala do ksiazek Asa, ale to czekanie przeciaga sie w nieskoczonosc ech... -
Kwiatek -
Ciekawym motywem w grz na pewno bedzie to ze bedziemy grali Geraltem, a nie jak wczesniej bylo planowane innym wiedzminem. Jestem strasznie ciekawy jak fabula gry bedzie sie miala do ksiazek Asa, ale to czekanie przeciaga sie w nieskoczonosc ech... -
Dunadan
Mnie bardzo ciekawi zmieniony engine gry. Z tego co widzę jest boski - szczególnie efekty świetlne, cienie, oświetlenie, efekt mgły i antialiasingu, efekty dnia i nocy, które przedstawiają się imponująco... Splinter Cell toto nie jest ale też inny klimat przecież... problem jest jeden - wymagania :( będę musiał kupić nowy komputer chyba...
Denerwuje mnie troszkę motion capturing - widziałęm te takie surowe filmiki przedstawiające np jedzącego chłopa - jakoś im to kiepsko wyszło... ale w samej grze może nie będzie widać tego aż tak bardzo. -
Martinez
Wszystko fajnie, ale ja słyszę o tej grze już przeszlo rok i co? Nawet nie widziałem bety! Kiedy oni chcą to wydać (jeśli projekt w ogóle ujrzy światło dzienne)? 2010? I problem widzę z grą w sieci. 20 Geraltów na serwie? Hmmm. -
Anonim
Nieoficjalnie prace nad zostały wstrzymane, ale bądźmy dobrej myśli :]. Zainteresowanych odsyłam na stronę http://www.thewitcher.com/witcher.a...
"Graj muzyko..." -
Dunadan
no to świetnie :/ ale wiecie, Wiedźmin i tak już jest w tyle jesli chodzi o grafikę... widzieliście Elder Scrolls IV? wiedźmin wysiada przy nim... za długo go robią, powinien wyjść rok temu. -
Dunadan
chociaż biorąc pod uwagę ze to Polska gra to nie jest tak źle znowu :) ( zmieniłem ciut zdanie po zobaczeniu nowego screenu - zachodu słońa :P )