-
Anonim
WASZE NAJGORSZE WPADKI Z MOTOREM NIEPOWODZENIA:)MÓWCIE WSZYSTKO JAK NASPOWIEDZI:)I OCZYWISCIE WASZE SUKCESY:) -
V2 + 75Hp = ....
-
Anonim
-
Vojszu
No a ja jak narazie to na crosie sie wywalilem :p bo sie dopiero uczylem jezdzic a wjechalem na tor dla crosow ale nic groznego sie mi nei stalo -
-
Anonim
ja to miałam wypadek ja dwa lata temu brat mnie uczył na kawasaki 400 to oparzyłam sie o rure i mam slad:(ale cholernie bolało:( -
V2 + 75Hp = ....
mi kopniak w junaku raz oddal , to wyskocylem na 2 m w gore i myslalem ze noge mam zlamana, -
Anonim
-
Anonim
nowa 6-stka jest zajebista!!! jak nie wiesz jak wygląda to najlepiej obejrzeć ją na allegro--> http://www.allegro.pl/ / a póki co to wyjebałem sie tylko na skuterze... bo pomyliłem przedni z tylnim... bo to są jebane automaty... :/ -
V2 + 75Hp = ....
ja mialem farta na skuterku jechalem zaledwi 20 km/h i chcialem wcisnac sprzeglo; ] -
Lo$... Dzygit Lata :D:D:D
14 kwietnia kasacja w miescie - przelot czasowy niestety sie nie udal na drodze do szczescia stanal rowerzysta ktory wyjechal bez wystwiwenia reki (fakt - wyprzedzalem na krzyzowce) przy 110 zachaczylem - szlif 30 metrow potem kraweznik, pare razy sie przeturlalem uderzylem tylem glowy stracilem przytomnosc potem przodem i mi szybka pekla i troszke w twarz powbijala - na szczescie juz nie mam sladu [prawie - 2 malutkie blziny. poscieralem sie caly , wstrzas mozgu, naderwany miesien barku, oraz podejzenie pekniecia obojczyka. 4 dni szpitala i do doma :) a motorek troszku przekasowany :( Suzuki gsx 400
zreszta sami poczytajcie http://grono.net/user/topic-show.js... -
Anonim
ejj mam do was pytanko...
wiem ze to nie za bardzo na temat ale nie chce mi sie szukać..
chce sobie kupić RS125, albo RS250 ale...
nie mam prawka kat.A i nie mam zamiaru zdawać :D
czy psy robią często kontrole?! i co bedzie jak mnie złapią... ? -
Anonim
ja jak dotąd raz złapałem szlifa ale wszystko ok kilka zadrapań spalona noga od wydechu ale czego sie nie robi z miłości do adrenaliny :)
Co do siwego jeszcze 3 lata temu ok 87% jeżdżących na ścigaczach nie miało prawka na chwile obecną ta liczba zmalała do 25% czy to wystarczająca odpowiedź! tym bardziej że takie maleństwo chcesz kupić to nie masz za bardzo co uciekać! A jak cie złapią to zarekwirują motocykl zabiorą prawko jak masz kat B, i wchrzanią taki mandat że chyba nie warto pozdrawiam -
Siwy ja nigdy nie widzialem zeby pies kontrolowal kogos na motorze. mnie raz zatrzymali ale dlatego ze bez kasku jezdzilem. wystarczy miec tablice rejestracyjna, jezdzic na swiatlach i nie zpaomionac o kasku i masz luzik. moja jedyna rozmowa z psem na temat motory to byla hehe w spzitalu jak pytal sie mnie o wypadek. JEsli Cie zlapia to musisz sie jakos dogadac - na wszelki woz ze soba jakies pieniazki - lepiej dac w lape ze 200pln bo inaczej zamowia pomoc drogowa i Ci motor odwioza na parking a to tanie nie jest. a co do motorku to polecam 250 :) ZDECYDOWANIE :)) taka 250 po 91 roku jest lepsza od 400 a moze nawet 500 z przed 90 :) Jak masz jakies jeszcze pytanka to klikaj do mnei na gg : 4558820
Pozdro -
Anonim
-
>>Bucher
Zgadzam Sie z Toba ale wg mnie WARTO :) JAk kupi 250 i nie bedzie chcial go zatrzyamc pies z "lotnej" to nie ma sie czym martwic. maxymalny nie fart to jak juz Cie gdzies zatrzymaja za byle gowno i trafi sie uczciwy pies ktory chce zmieniac swiat i w lape nie bierze. Prawda jest taka - policja nie ma nawet wykupionych ubezpieczen na pojazdy i nie oplaca im sie ganiac goscia na moto przez miasto bo jak cos rozpieprza to z wlasnej kieszeni dostaja - a jak koles ma pojecie o motorze to za cholere go nie zlapia - no chyba ze dzwona zaliczy - to inna bajka :/
ja ostatnio z kumplem lecial od promenady w strone marsa - 200 na GS500 i pies nawet nie zdarzyl lizaka podniesc - totalna olewka - blach tez nie zdaza spisac :) zreszta podgina sie je odrazu :)
Pozdro -
przed wypadkiem latalem suzuka GSX400. NAjlepsza baja jest taka ze przez pierwsze 3 miesiaca latalem BEZ: prawka , ubezpieczneia, i blach bo byla swiezo sprowadzona i nie zarejestrowana. Psy olewaja motory bo sa na przegranej pozycji :) -
Anonim
wiesz co ja latam suzuki GSXR 750 po przeróbkach i skasowali mnie w korku przy starówce co wtedy ta sprawa była co Papież umierał i nawet nie miałem gdzie wiać ale luz idzie sie dogadać! jednak moim skromnym zdaniem nie warto bo sie uwzieli mendy jedne na nas ostatnio. Mój kumpel na R1 chciał dzieciakom pokazać jak sie pali gume bo go prosiły to zrobił to bardzo leciutko i wlepili mu 600 zł mandatu więc.............. -
więc...... odpowiedzmy w inne manke :P
JEsli bedzie jezdzil spokojnie bez szalenstw i popisow - NIE REALNE
Jesli stac go na dawanie w lape policjantom - WATPIE
TO WARTO :)
-
więc...... odpowiedzmy w inne manke :P
JEsli bedzie jezdzil spokojnie bez szalenstw i popisow - NIE REALNE
Jesli stac go na dawanie w lape policjantom - WATPIE
TO WARTO :)
-
Anonim
w sumie na początku to na pewno bede jezdził spokojnie i bez szaleństw... ale nie wiem jak długo... :D
a co do dawania w łape to nie zawsze moge być na to przygotowany...
no ale na skuterze jeszcze nigdy mnie nie zatrzymali...(no raz jak bez kasku jechałem, ale popierdolił ze skuter idzie na parking policyjny i ze dostane mandat 250zł, dobrze zagadałem i mnie póścił ale nie mogłem jechac tylko prowadzić sqta)