-
cool_max
Moze tak dla odmiany napiszemy sobie kilka słów o tym co w naszym zyciu zmieniła "miłość" do SDM-u. Ja osobiście nigdy nie poznałem Tylu wspaniałych ludzi, nie uczestniczyłem w tylu ciekawych spotkaniach nie przezyłem Tylu ciekawych przygód jak teraz gdy od jakiegoś czasu związałem sie uczuciowo z muzyką SDM. Jakby ktoś mi powiedział kiedys ze pojade z Bytomia do Gdańska na ich koncert to odrazu wysłałbym go do lekarza od główki :P:P:P. Takze przemiany nastepują i bedą następować :). Moze zechcecie sie paroma opowieściami podzielic :) Pzd. -
Kivi
Cool.. Z Bytomia do Gdańska przez Wrocław :):) (Za co Ci dziękuje bardzo bardzo..:*:* A co do SDMu, to chyba każdy szuka czegoś w czym bedzie się dobrze czuł..Bez udawania,że sie to lubi..rozumie..Środowisko SDMu pozwala na całkowite bycie sobą..Każdy kto w nie wchodzi wnosi ze sobą wiele nowego, dobrego..
Każda więc osoba, którą spotkałam na swojej drodze wniosla coś do mojego życia..Sprawiła,że jestem teraz taka a nie inna..Wychodzi na to,że jeśli w tym środowisku jesteśmy sobie bliscy, to każdy za każdego jest odpowiedzialny.. Człowiek wie,że jest dla kogos.. A zaczęło się zupełnie prosto.. Od SDMu..i trwa i trwa... -
plaska
łączy, łączy, jak każda muzyka, ale jak już połączy to na zawsze :P dlatego to łączenie jest troche inne od większości połączeń... no to łączcie sie! :P -
Anonim
-
-
Paul33
-
Małgorzata
-
Anonim
Dzieki SDMowi, ktory towarzyszy mi od dawna nie stalam sie jak to mowi moja kochana siostrzyczna "dzieckiem popu i hip hopu" -czy cos w tym stylu :)
-
Skrzypka
Jest w ich muzyce coś takiego...tajemniczego. No bo przecież nie jest to jakaś trudna muzyka, ale...mnie to otwiera. Sama przed sobą się otwieram, ale też przed innymi, dla mnie jest to bardzo intymna muzyka, wiele można nią wyrazić. A koncerty, po prostu rewelacja.Ja nie wiem, jak oni to robią, to jest jakaś magia;) jestem zakochana w ich muzyce. A najlepsze jest to, że kiedy zaczynałam ich słuchać, moi znajomi mówili mi, że mi przejdzie. Minęło kilka ładnych lat, a mój stan się pogarsza...i to chyba dobrze. -
Kivi
A ja chciałam jeszcze tylko dodać,że poza nałogowym słuchaniem SDMu, które chyba już mi przeszło..Nauczyłam sie słuchac też innych zespołów z tej samej "półki"..Otaczają mnie ludzie, którzy słuchają dużo więcej niż SDM..
Chyba nawet mogę powiedzieć,ze od SDMu to sie zaczeło teraz "rozwijam sie" muzycznie.. -
cool_max
Kraina łagodności jest wielka i piekna , wielu ludzi w tym takze i ja zaczyna jej zwiedzanie od SDM. To jedna z tysiaca rzeczy które im zawdzieczam :)) Pozdrawiam wszystkich II :*:*:*
-
Sysia
Cool nio pewnie że łączy ...wyjątkowo i na zawsze:)))) coś o tym wiem co nie Córcia???? -
Anonim
spytam z ciekawości: do jakichz espołopw zaprowadził was sdm?? tzn co było dalej... -
Grono.Net
-
Grono.Net
może ten turnau to trochę z innej estetyki ale tez był wynikiem skomplikowanych procesów poznawczych...wynikających z poznania sdmu.; ) pozdrawiam -
Kivi
Najpierw SDM..potem Bez Jacka.. SCOB..Czerwony tulipan..Małżeństwo z Rozsądku..Bohema..Szanty...Sza nty.. :) -
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
-
cool_max
-
Grono.Net