-
Anonim
chce sprzedac moja Ibize 1,4>> rocznik 1996r>> 3 drzwiowa>> imobiliser>>wspomaganie>>alufe lgi>>szyberdach>>centralny zamek na pilota>> przebieg 132tys km>> kolor: czerwony -
Anonim
Jak to ta ze zdjęcia - choć nie jest czerwona i nie wygląda jak Ibiza - to biorę w ciemno :] -
Anonim
Jak to ta ze zdjęcia - choć nie jest czerwona i nie wygląda jak Ibiza - to biorę w ciemno :] -
Anonim
jak by to byla ta bym jej nie sprzedawal... ale jak by ktos chcial to chetnie sie na takiego subaraka zamienie:) hehe -
-
Dajcie mi browar !
własnie sie rozglądam za ibizą. Bardzo mi sie spodobał ten samochod i jestem zainteresowany. moze powiesz mi cos o tym aucie ? to sie zastanowie ... jakie ma zalety ibiza i jakie wady ?
-
-
Anonim
zalety: malo pali, jest dosc dynamiczna (jak na taki silniczek 100Nm), jest to w sumie golf III generacji, czyli to niemiecka technologia, ale w troche innej, hiszpanskiej szacie. po zlozeniu tylnej kanapy bagaznik jest bardzo pojemny. jest to samochod wygodny. co do wad... no coz wada technologi niemieckiej jest cena niektorych czesci, no ale to jest wlasciwie w przypadku kazdego nowszego samochodu. niestety maly silnik to tez male szybkosci(ale cos za cos)
ogolnie to samochod raczej do miasta (choc na trasie tez jest spoko- jescze tanszy:) dla ludzi ktorzy przedkladaja praktycznosc pojazdu nad osiagi -
Anonim
Moj znajomy mial kiedys Ibize tej samej genaracji co Adam tyle ze TDI i z tego co pamietam (pomine silnik) to chwalił elektryke za to ze nie mial klopotów w zime , sportowe kubełki w srodku i niski poziom hałasu w środku. No i jeszcze ogrzewanie wydajne. Narzekał na zawieszenie (kiepskie na Polskie drogi) , na trzeszczące wnętrze (kiepska jakość) i na mały bagażnik i mało miejsca na nogi (tez mial wersje 3d). Generalnie poleca to auto ale jesli mialby wybierac to wolalby dolozyc pare groszy i kupic diesla... Adam nie chce Ci odbierac kupca bo na Ibize zawsze sie chetny znajdzie... Znajomy miał wersje 90KM ale osobiscie polecalbym wersje 110KM - po programie mozna miec około 140KM i 300Nm a to w Ibizie już baaaardzo dużo. I pali napewno mniej (przy oszczednej jezdzie) niz 1.4
P.S. Ibiza to nie jest Golf III tylko Polo 6N :)
P.S.2 ja poprostu kocham diesle więc jestem troche nieobiektywny może....:P