-
Anonim
Chodzi głównie o Toledo i Altee
Nowe Toledo jest w stylu vanowatych, wszechstronnych i bóg wie co jeszcze duużych rodzinnych sedanów. Dla mnie paskudne
Altea podobnie jest troche mniejsza, ale chyba to taka hiszpańska odpowiedź na Scenica, Zafirę itp.
Gdzie się podział ten sportowy temperament... zamiast dać troche południowego temperamentu robią samochody rodzinne...łeee blee
Czym można uzasadnić zmianę polityki firmy. Ja to sobie tłumaczę że te nowe fury to mają byc dla młodych dynamicznych, co jeżdżą zwiedzają, robią duużo dzieci i w schowkach(bo np. w Altei jest ich zaje..ście dużo) pakują co popadnie
A co wy na to?? Ładne te nowe?? -
Dominik
hmmm jeśli chodzi Ci o sportową stylistyke to zerknij na nowego leona : http://motoryzacja.interia.pl/news?...
jest całkiem fajny , ale zgodze się z Tobą że niestety wszystko idzie w kierunku samochodów rodzinnych co dla niektórych wcale nie jest atrakcją .
Miejmy nadzieje że Seat jak każda szanująca się marka wypuści niebawem czysto sportowy model -
Anonim
W sumie to prototyp, ale wygląda obiecująco :))))
Czarno widzę sportowy model... odeszli strasznie od sportu motorowego. Ich miejsce zajęła Skoda. Ale mam jeszcze nadzieje. Nie wyobrażam sobie Altei Cupry hehehh. Chociaż ABT pewnie potrafiło by się zająć takim samochodzikiem. -
Pawelec
Nowy Leon wyglada bardzo obiecujaco.
Nowe Toledo wyglada jak VelSatis czyli paskudnie. -
-
Anonim
A Altea... w sumie taki hiszpański Scenic, funkcjonalny, rodzinny, ma dużo schowków...
Ale czy takie modele powinien robić Seat
Wierzyłem że bedzie sportowa marką... -
Ninja
altea w sumie na pierwszy rzut oka z przodu niewiele różni się od nowego toledo...co do nowych trendów w w stylistyce seata mogę skomentować : żenada :) może leon jeszcze uratuje sprawę. Niedługo dojdzie do tego że wszystkie marki będą robiły modele które wyglądaja tak samo..nie tędy droga według mnie..szkoda że tak się dzieje bo polubiłem toledo ale moja przygoda z seatem chyba zakończy się na modelu 1999/2005.. -
Anonim
niedawno byłem w salonie seata, na premierze nowego Toledo. Ogarniałem z zewnątrz i ze środka
Altea i Toledo to w sumie to samo, Toledo ma jedynie większy bagażnik
Te same silniki, wnętrze, wyposażenie, płyta podłogowa, nie wiem jak im bedzie iść sprzedaż Toledo, jest o wiele droższe od Alteii -
Anonim
Leon - wyglad jak najbardziej w porzadku chociaz model da Silvy jak najbardziej mi odpowiada. Obawiam sie jednak, ze ceny nowych modeli moga byc dosc wysokie ze wzgeldu na (jak glosza plotki) repozycjonowanie sie Seata -
-
Anonim
-
Ninja
nowe modele nowymi modelami czasem warto też zerknąć w przeszłość :)
http://www.seatcupra.net/feature_hi...
obetnijcie seata 133 :D
http://www.seatcupra.net/feature_hi...
a tu dalsza część historii seata :) -
el barto nie gadaj, pusta w środku dobrze jedzie :) fakt, benzynka, nie dieselek, ale ubaw niezły!
-
Anonim
-
-
KERMIT
te nowe fury sa jakies takie nie bardzo mi sie podobaja bardziej stare modele
-
polityka koncernu, co zrobić, takie mają być seaty, można kochać albo rzucić; )
-
Henio
Co do Altee i Toleda masz racje sa w stylu vanów ale nie moge powiedziec ze sa brzydkie. Oba te samochody mają coś w sobie i wyróżniają się od konkurencji.
Natomiast nowy Leon to poezja. Mi się bardzo podoba; -)
No i ta plotka, że seryjny "najsłabszy" silnik benzynowy w nowym leonie ma miec 150KM a dizel 200KM to naprawde obiecujace dane. -
Kobiałken #54
Tiaaa... Nowego Leo na żywca nie widzialem ale na zdjeciach prezentuje sie obiecujaco (mam tylko nadzieje ze nie bedzie tak wysoki jak nowe toledo). Altea jest spoko, wsrod malych vanow prezentuje sie kozak, ale Toledo to porazka.... ten kufer.... bleee -
Kobiałken #54
Poprawka!! W ostatnim "Auto Moto" widzialem wersje produkcyjna Leona i juz nie robi takiego wrazenia jak wersja prototypowa.... a szkoda... -
Henio
też widziałem wersje produkcyjną i nie mogę powiedzieć, że mi się nie podoba. Jest podobny to altee ale ma dobre proporcje. Jest niski a szeroki ale tak naprawde to czy się podoba czy nie bedzie mozna powiedziec jak się go zobaczy na zywo.