Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sirona

...był sobie raz film.
    Oryginalny tytuł "The Singles"
    Film był o miłości i muzyce.
    Muzyka była z Seattle
    Grali w nim gościnnie
    muzycy z Seattle.
    Kto ogladał i zgadnie którzy?
    NAGRÓD NIE MA
    BO NIE TO JEST NAPRAWDĘ WAŻNE !!! :)))
  • Irek

Ja, ja zgadne:) W filmie zespoł nazywa sie Citizen Dick a graja ich muzycy PJ. Podczas pracy nad tym filmem powstały "State of love and trust" i "Breath". Ktos moze ma kopie tego filmu bo mi sie niestety usunela:(
    Pozatym Eddie grale jeszcze w jednym filmie : Hype
  • sirona

oprocz PJ jeszcze jeden pan byl :))) kto wie kto wie ? :> ja mam tylko plyte z soundtrackiem... w wypozyczalniach filmu nie widzialam. ale czasem go puszczaja (ja widzialam caly raz) na tvnsiedem...; )
  • Anonim

No napewno Alice In Chains też grali w tym klubie gdzie główny bohater poznał swą lubą :)
  • sirona

Jeszcze jeden gosc!!! :PPP no skoro bylo juz Pearl Jam i Alice In Chains (choc tego nie pamietam; P) to kogo jeszcze brakuje? :>> wysilcie mozgownice :D

podpowiedz: wokalista zespolu na litere S :)))
  • Anonim

Wow, Cornell'a??
    To wiadomo, ale myślałam, że chodzi o osoby grające w filmie z zespołem swoją muzykę.
  • Sheala

Tam był Cornell? To ja chyba mało tomna byłam jak oglądałam. Ale właśnie właśnie... jest ktoś w posiadaniu? Swoją drogą muzycy z PJ zadziwiająco naturalnie sprawdzili się w roli nieco ujemnie inteligentnych; P
  • sirona

hihi. a scena o pszczolkach? :))))
  • Marianek

Kuwa ja to chce obejrzeć :/ Przykro przyznać że jeszcze mi się to nie udało; (( To jak ktoś ma to może mi dać :D
  • Grono.Net

Nie zapomnijmy też o ukłonie w stonę Mudhoney. Bo jaki był jeden z największych przebojów pana Marka Arma i kolegów? "Touch Me I'm Sick". A największy hicior zespołu Citizen Dick... ?; )
  • w0uld

Film lecial kiedys w RTL7 jak dobrze kojarze i wtedy mialem okazje go obejrzec , jest godny polecenia.
  • Grono.Net

teraz gus van sant kręci nowy film o scenie muzycznej w seattle...
  • MegaEgo

choroba, od dawna chcę obejrzeć... tylko gdzie zdobyć ten film..? wieki miną zanim puszczą to w tv :/
  • Anonim

Witam! :)

Jest na http://www.vivid.pl. Tylko kosztuje DVD 79zł :\
  • Cirdan

Film Van Santa:
    http://us.imdb.com/title/tt0403217/

Czy ktos z Was wie, jak mozna zdobyc Hype! ?
    Bo nie moge znalezc, a bardzo chcialbym miec
  • SkrzydłaDlaMarii

16 minuta i 26 sekund filmu... ALICE IN CHAINS na scenie i kawałek "It Ain't Like That".MIÓD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Why go

Cornell strzelał zajebiste miny przy tym jak bohater filmu zamontował radio w aucie swojej panienki. Ale najepszy jest Eddie przy oglądaniu filmu o rozmanżaniu pszczół. Jak ktoś z Wawy chce mieć ten film to mogę przegrać. Mam kopię na CD. Nie jestem skąpy więc chętnie się podzielś. Jak coś to piszcie. Ogółem film jest ciekawym love story, ale scenki z muzykami są najlepsze. O Eddie gra perkusitę. Mowa oczywiście o "The Singles".
  • niger

Ci którzy mnie znają wiedzą ,że Cornella słuchać moge jak mało kogo ,ale w filmie na scenie miał takiego wystraszonego ryja że spadłem z krzesła :D:D:D
  • Anonim

Tak pamietam, dawno to bylo jak ogladalam, ale jak tak opisujecie...musze obejrzec to raz jeszcze :)
    Takich filmow niestety malutko...i sa jak rodzyneczki w ciescie/ jak ktos lubi/ :D
  • Dream Brother

Trzeba przyznać, że muzycy mieli tu raczej role debili.
| |

"Everyday each time the place was saved The music that we made The wind has carried all of th...

Fotki

Miejsca grona (0)