Sekcja Pływacka AZS UW [128]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Chłopaki do roboty byśmy się wzięli coś, bo lato idzie i trzeba kaloryfery zakładać! My z Dzięciołem bierzemy się za pływanie od dzisiaj, a póżniej w planie jest mała wycieczka do Jarosławca - obóz kondycyjny!
  • DZIĘCIOŁ

własnie!!!

zaczynamy od dzis!!

i ja bede zapieprzał teraz codziennie!!!!

dzis o 18.00 na delfinku na karolkowej

są chętni/chętne???
  • gaandzia

generalnie to chyba ja bym była chętna:) macie jakieś ustalone dni i godziny?
  • Anonim

No Aniu dawaj! Generalnie chcemy wykupic karnet no limit na miesiąc, tylko nie wiemy jeszcze na jakim basenie, bo niektóre zamykają na część lata a nam zależy na ciągłości...na razie walczymy na karolkowej, tam gdzie kiedyś były treningi. Dzisiaj np. o 17:30. Jak będziemy mieli karnety to postaramy się ustalić jedną godzinę, która by odpowiadała każdemu.
  • DZIĘCIOŁ

siema!!!

Dzis idziemy zbadac basen "nowa fala" na ulicy garbińskiego. bedziemy tak okolo 18.30.

w miare mozliwosci bede wczesniej informowal gdzie i o ktorej na gronie!!

• DZIĘCIOŁ

taaaaaaaaa!!!

jutro o 15.00 "nowa fala"

i chyba nowa fala zostanie do konca lipca
  • Szymaniak

A kiedy do Jarosławca jedziecie? lipiec czy sierpień?
    Poza tym fajnie gdybyście treningi tu umieszczali! Przyznam że zajebiście wspominam treningi Maćka z zeszłego roku i czasem bym sobie takie popływał.
    Maciek, czy to prawda, że przymierzasz sie do ratownictwa sportowego?

pozdro
  • DZIĘCIOŁ

a w tej kwestii to ja nie pomogę, bo prawa autorskie do treningów posiada mgr Burny

:)
  • Anonim

Jedziemy tylko na tydzień 11-16 lipiec, tzn. ja i dzięcioł. Bonecki i ratownicy z tego co wiem będą dłużej siedzieć. Kiedy przyjeżdżasz?

Treningi mogę umieszczać, z tymże w tej chwili pływamy długie dystansy z małymi przerwami, a to nie wymaga wielkiej wiedzy pływackiej. Chcemy wyrobić się wytrzymałościowo, więc np. dzisaj było:
    400 rozpł.
    4x800 (#1 200dow.-200zm.#2 300dow.-100grzb.#3 150dow.-50delf.#4 w łapach dow. na 85%)
    200 ćwicz. na czucie wody standard(50 obie,25 lewa,25 prawa,50 piesek, 50 przekładanka)
    100 rozpł.
    Jak nabierzemy trochę zdrowia, to trening się nieco zmienimy na powiedzmy bardziej ciekawy, ale narazie lekarz przepisał długie mozolne pływanie na tętnie koło 150/min.
    Pozdro.
  • Szymaniak

Dzienki. Ja tez pracuje tera nad wytrzymaloscia wiec mi sie przydadza takie treningi. A moja trenerka wymysla tylko jeden trening dziennie wiec jak ide 2x dziennie to nie chce mi sie plywac tego samego.

Zajebiste zdjecia z imprezy!! Dziecioł czy ty peruke masz jak Bono czy znów włosy zapuszczasz??

Przyjezdzam dopiero 1 sierpnia i pewnie też do Jarosławca wpadne, tyle że już nikogo nie bedzie... Chciałbym wystartować w tych miszczostwach europy w ratownictwie wiec szykuje życiową formę!

pozdro
  • DZIĘCIOŁ

przyjedziesz to zobaczysz :)
  • Anonim

Dzisiaj było:
    400 rozp.
    1000 (400dow./300grzb./200żaba/100d elf.) 85%
    400 nogi styl na boku (25 lewy.25 prawy)
    1000 (200zm/200dow) 85%
    400 ćwicz. styl
    1000dow. w łapach (500 oddech 3,5,7,9,11 co 100 zmiana/500 normalnie na 85%)
    400 nogi (100styl/100delf. na plecach)
    200 rozpl.
    Pozdro
  • spike

...dzisiaj to jest piętek i najwyżsiejszy juz czas żeby się spotkać na sportowym pifku; -) a nie tam jakieś durne treningi! ?Ja 6tego jadę do Tamy na obóz fit and fun, więc na razie muszę sobie poużywać!!!
  • DZIĘCIOŁ

szaaaaleństwo!!!!!!!!
  • spike

...cześć wszystkim - chciałem się pożegnać - jadę na katorgę i nie wiem w jakim stanie wrócę - mogę Was wtedy nie poznac....papapapappapapapa!!! !!!
  • DZIĘCIOŁ

to my ciebie mozemy nie poznać; )
  • Szymaniak

Trzymaj sie!! Fit and fun brzmi niezle!
  • Lukas

oj maciek widze ze szalejesz z tymi treningami! juz widze forme twoją od października.pozdrawiam
  • Lukas

czesc szymaniak.jak przyjedziesz na mistrzostwa to uważaj żebyś za dużo nie wygrał w ratownictwie, bo jeszcze zagrasz w Słonecznym patrolu.
    pozdrawiam
  • DZIĘCIOŁ

w tym kraju tyle plaż jest, ale w koncu i ja zawitam nad morzem.

Jutro jedziemy z Mackiem Burnym, Patrycją i jeszcze kilkoma osobami nad morze.

Mam nadziej spotkac Piotrowskich. bedzie ok :)

pozdro; )
| |

sekcja rządzi, sekcja radzi, sekcja nigdy cię nie zdradzi

Fotki

Miejsca grona (0)