Zaradni inaczej, czyli sertywni [107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tuptup (ja sowa)

a tak piszę, bo się muszę pochwalić, bo byłam wczoraj u fryzjerki iiii.. i no kurcze się zgadało i mam fajne włosy :) i dumna z siebie jestem.
    fajnie, nie? :)
  • tuptup (ja sowa)

no tak, lepiej by brzmiało "dogadało" ale cotam :)
  • Anonim

no, mi oare razy tez sie udalo dogadac, tez u fryzjera miedzy innymi.. Ale ostatnio moja fryzjerka sie zepsula, a ja nadal jej wierny... Choc ostatnio niestety sam sie ostrzyglem:(
  • Bu

Dogadalo? Udalo mi sie wymeczyc kogos o umowienie waznego spotkania - co wiazalo sie z dzwonieniem do danej osoby codziennie, przez tydzien. Czyli przyslowiowe zawracanie d... okazalo sie skuteczne:-)
  • MonikA

a moja kochana wypróbowana fryzjerka ostatnio mnie zdradziła; ( buuu ale ja jak zwykle usmiech na twarzy full fałsz " pięęęknie pięęęknie "...ide się zabić :D no ale na szczescie mi włsoy szybko odrastaja...
  • tuptup (ja sowa)

i znowu mi się dogadało :)
    poszłam zrobić sobie kolczyk w ustach. obawiałam się, że znając moje szczęście przekłute zostana nie tylko usta ale i dziąsło, a na dokładkę wybitych kilka zębów a ja i tak odejdę całując po rękach z wdzięczności; )
    ale się dogadało, się dogadało :)
  • agata

ja tez chce!
    kolczyka :)
  • gasolina texaco

a ja nie!
    kolczyka :)
  • gasolina texaco

Ale poza tym- gratulacje, tup!
  • Grono.Net

Mialem pracowac w komisji wyborczej-dzwoni do mnie pani i mowi,chcialam pana poinformowac ,ze zostal pan skreslony z listy pracujacych bo costam costam(zadzwonila gdzies tam i tak namieszala,ze mnie skreslili) a ja na to: Taaak? hmmm... ojej... dziekuje za informacje,do widzenia...
    Moge sie usprawiedliwic jedynie tym ,ze telefonem mnie obudzila...
  • gasolina texaco

NO, ale co miałeś powiedzieć?
    Dobrze było! :D
  • Anonim

Hihihihi...A do mnie kiedys rano zadzwonila babka z firmy, w ktorej bylam wczesniej na rozmowie kwalifikacyjnej, i mowi do mnie, ze niestety nie moga mi zaoferowac pracy itp., a ja na to: "DZIEKUJE BARDZO, do widzenia"! Ale tez mnie wyrwala ze snu.
  • tuptup (ja sowa)

hehe a tutaj to w sumie mieliśmy się chwalić tym, że nam se coś nawet udało iiii.. hehe kurcze, wciąż jesteśmy na pierwszej stronie wątku :D
  • Anonim

rozpękl mi sie lancuch w rowerze i z przejezdzajacym rowerzysta raz, ze mieszka po sasiedzku, dwa, ze mi to naprawi
| |

Miejsce, w którym można będzie się pochwalić tym, jak: a) daliśmy sobie wcisnąć kit b) za..

Miejsca grona (0)