-
tuptup (ja sowa)
a tak piszę, bo się muszę pochwalić, bo byłam wczoraj u fryzjerki iiii.. i no kurcze się zgadało i mam fajne włosy :) i dumna z siebie jestem.
fajnie, nie? :) -
tuptup (ja sowa)
-
Anonim
no, mi oare razy tez sie udalo dogadac, tez u fryzjera miedzy innymi.. Ale ostatnio moja fryzjerka sie zepsula, a ja nadal jej wierny... Choc ostatnio niestety sam sie ostrzyglem:( -
Bu
Dogadalo? Udalo mi sie wymeczyc kogos o umowienie waznego spotkania - co wiazalo sie z dzwonieniem do danej osoby codziennie, przez tydzien. Czyli przyslowiowe zawracanie d... okazalo sie skuteczne:-) -
-
MonikA
a moja kochana wypróbowana fryzjerka ostatnio mnie zdradziła; ( buuu ale ja jak zwykle usmiech na twarzy full fałsz " pięęęknie pięęęknie "...ide się zabić :D no ale na szczescie mi włsoy szybko odrastaja... -
tuptup (ja sowa)
i znowu mi się dogadało :)
poszłam zrobić sobie kolczyk w ustach. obawiałam się, że znając moje szczęście przekłute zostana nie tylko usta ale i dziąsło, a na dokładkę wybitych kilka zębów a ja i tak odejdę całując po rękach z wdzięczności; )
ale się dogadało, się dogadało :) -
agata
-
gasolina texaco
-
gasolina texaco
-
Grono.Net
Mialem pracowac w komisji wyborczej-dzwoni do mnie pani i mowi,chcialam pana poinformowac ,ze zostal pan skreslony z listy pracujacych bo costam costam(zadzwonila gdzies tam i tak namieszala,ze mnie skreslili) a ja na to: Taaak? hmmm... ojej... dziekuje za informacje,do widzenia...
Moge sie usprawiedliwic jedynie tym ,ze telefonem mnie obudzila... -
gasolina texaco
-
Anonim
Hihihihi...A do mnie kiedys rano zadzwonila babka z firmy, w ktorej bylam wczesniej na rozmowie kwalifikacyjnej, i mowi do mnie, ze niestety nie moga mi zaoferowac pracy itp., a ja na to: "DZIEKUJE BARDZO, do widzenia"! Ale tez mnie wyrwala ze snu. -
tuptup (ja sowa)
hehe a tutaj to w sumie mieliśmy się chwalić tym, że nam se coś nawet udało iiii.. hehe kurcze, wciąż jesteśmy na pierwszej stronie wątku :D -
Anonim
rozpękl mi sie lancuch w rowerze i z przejezdzajacym rowerzysta raz, ze mieszka po sasiedzku, dwa, ze mi to naprawi