-
*zimka*
no właśnie myślicie że coś taiego ma rację bytu?? ja myślę, że chyba napewno nie...
albo jeszcze jedna opcja, sez bez zobowiązań ze stałą osobą, w sensie takowym, iż nie partner jako stały patrner że zwiazek, tylko partner na sex tylko i wyłącznie, dzwonicie kiedy któreś ma chcice i już... myślicie że takie coś moze być bez angażu?? też wątpię, ale lepsze niż z kumplem/kumpelą chyba... -
Grono.Net
bardzo miłe rozwiązanie niestety nie sprawdzające się w przypadku przyjaciół, praktykuję to od kilku miesięcy i jest barzdo miłe ale z niezbyt zaangażowana uczuciowo dziewczyną -
Czarek!!!
no chyba bardzo bym chcial poznac dziewczyne tak co bym mogl pykac tak jak bym chcial i ile bym chcial... -
*zimka*
ale niezbyt zaangażowaną w łóżku czy w całą tą sprawę(układ) czy uczuciowo?? bo ja mówię o sexie, to jesli taki układ mialby zaistniec to raczej bez angażu sobie to wyobrażam że bym chciala z mojej strony i jego też, natoimast obawiam się że któraś ze stron po niedlugim czasie zaczęłaby kminić bardziej coś o takiej sytuacji... :/ -
-
Czarek!!!
no masz troche racji z tym ze by cos sie rodzilo miedzy nimi ale mam checi na sex -
*zimka*
hewh, a kto ich nie ma??; )
ja własnie chcialabym taki układ mieć z kimś że tylko sex to się widzimy a tak to sayonara :D
ale i w takim czymś też by moglo coś sie niestety zrodzić, a to już gorsza baja by była... -
Pająk
nie, to jest jak najbardiej mozliwe, ja sam mam takie kolezanki :D w ameryce to sie nazywa "friend fucking"...; )
-
Pająk
Zimka - ja mam kilka takich kolezanek i w zadnym wypadku jeszcze nic sie nie zrodzilo z obu stron. :) To kwestia doboru odpowiednich osób (nie kazdy ma charakter ktory sie nadaje do takiego ukladu)....
-
Grono.Net
-
StaszEk
jak ma sie panne no to wtedy z kumpelka trzeba bez angażu raczej:)))) hehhe -
grv
mam 2 takie kolezanki, z ktorymi moge sie w prawie kazdej chwili umowic na sex, potem rano wspolne sniadanie i papa :)
bardzo fajna sprawa, szczegolnie jak nie ma sie chwilowo zadnej partnerki; ) -
*zimka*
no to wszyscy macie takie koleżanki, i to jest sex na wasze "zawolanie" i bez zobowiązan, to po co wcześniej 3/4 z was pisało że chce iśc na jakiś sex własnie taki?? -
grv
-
Grono.Net
-
*zimka*
Borsuczek wybacz mi, ale chyba nie musisz bo powiedziałam że coś tam 3/4 czyli nie wszyscy; )
-
*zimka*
-
Pająk
jesli o mnie chodzi, to ja chce isc na sex bez zobowiazan ale z OBCA osoba, gdzies poznana w dyskotece czy na imprezie! :) bo z te kolezank, to owszem - jest bez zobowiazan i na kazde zawolanie, ALE one sa ciagle te samo. nudza sie.... :D
dlatego wlasnie Zimka wypytywalem tak Cie o miejsca gdzie mozna takie jednorazówki "wyrwac" :D
-
*zimka*
Zimka już czajit o co idzie ta baja; )
taka bardziej że tak to nazwe "przygoda" a nie standard z kolezanką którą znasz etc? si? czy nie si??; ) -
grv
-
kowzan
"no właśnie myślicie że coś taiego ma rację bytu?? ja myślę, że chyba napewno nie... "
Alez oczywiscie ze ma... Ja mam tak z moja byla, wprawdzie to ciut inna sytuacja. Nie jestesmy w zwiazku, jestesmy nadal przyjaciolmi i jak mamy ochote to rzniemy sie jak kroliki...