-
*zimka*
-
Korzen
to zależy. Gdyby moja panna sie całowała z jakimś kolesiem to see ya, bo moja dziewczyna ma być tylko moja. Ale jak jest fajna imprezka, wakacyjny nastrój i \dwie wolne osoby, to całowanie jest przyjemne. -
Pająk
calowanko bez zobowiazan? no problem!; ) ale absolutnie nie w ten sposob co napisal Korzen - czyli nie jak sie jest w zwiazku! wtedy calowanko z kims obcym bez zobowiązan, to juz ewidentna zdrada (ja to w kazdym razie tak traktuje)!!
ale jak sie jest wolnym i swobodnym, to.....; ) :D
-
*zimka*
jesli chodzi o mnie to zawsze i wszędzie, i z kazdym kto umie to dobrze robić; ))
uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam... :D:D:D
w "praiwie każdym" miejscu i godzinami...; ))) -
-
Korzen
-
Pająk
-
....Łukasz.... S...
hehe... dobry wątek! ja powiem jedno...
całowanie to przyjemność wiec pocałuj sie dzis ze mna,
całowanie to rozpusta wiec wez dodotknij moje usta!; )) hehe
i tak jest! -
Ⓛ Reju Ⓛ
CAŁOWANIE MOŻE TEZ BYŻPOCZĄTKIEM CZEGOŚ EKSCYTUJĄCEGO :) CHOĆ CAŁOWANIE SAMO W SOBIEW JEST EKSCYTUJĄCE WŁASZCZA JAK KTOŚ CAŁUJE TAK JAK JA LUBIE :):):) HEHE JA LUBIE CALOWAĆ NP. PO SZYJCE :D MNIAAAAAAMI :) NO I NIŻEJ I NIŻEJ I NIŻEJ :D I JAAAZDA :P HEHEHE -
Ⓛ Reju Ⓛ
ups!! Zimka zapomniałęm że nie lubisz jak sie pisze z capsem; P to było ostatni raz :D obiecuje :D -
Grono.Net
Korzreń jak Twoja dziewczyna sie całuje z kimś innym to źle ale jak ty wpychasz obcej pannie jezyk do gardła to dobrze. Dobrze zrozumiałem? Jeśli tak to wybacz jestes dziwny. Oczywiście też jakby moja dziewczyna całowała się z obcym to see ya, ale ja też nie całuję innych dziewczyn na tym polega związek, że jest się sobie wiernym w innym przypadku po co się wiązać? -
*zimka*
REYOO aka Bad
trzymam CIę za słowo; ))
calowanko spoko, tylko śmieszne jest to że każdy prawie ma jakąś inną taktykę... lubię nowe rzeczy, ale nie zawsze mi to odpowiada, a wy tak nie macie czasami? -
Pająk
-
Anonim
Hmmm całowanie jest zajebiste;P
Zawsze i wszędzie... oczywiście jeżeli jest się wolnym;P -
greyheart
-
Anonim
-
greyheart
-
Anonim