- 1
- 2
-
Chcialem sie tylko podzielic z wami moim smutkiem.
Zjadlem zajebista kolacje, wypilem dobra kawke, gram sobe w tibie i do szczescia brakowuje mi tylko wielkich, silikonowych ust zatapiajacych sie w mojego penisa.
Niestety wszystkie sasiadki spia dzis z mezami, a moje kolezanki to same pasztety.
-
Marta
to idz se po jakas co stoi na ulicy albo pobaw sie sam ogladajac filmik dla doroslych :] -
Anonim
-
blinski
-
-
Anonim
-
Marta
-
Przemek Pietras
-
Marta
-
Pylon
-
Far From The Maddening Crowds
jak tu czytam to sobie myślę....banda debili......:D oczywiscie ci co zakładają takie głupie tematy!!!!!!!! -
Przemek Pietras
-
♥SalsA♥
-
Kot Behemot
zwal sobie na "obcego", najpierw siedzisz przez 15 minut na ręce a kiedy Ci ścierpnie bierzesz sie za rękodzieło. Jest to jakaś odmiana, nieprawdaż? -
KiNiAaAa
nie renate,tylko Renie Grabowska:)))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))) -
Grono.Net
-
KiNiAaAa
-
KiNiAaAa
-
Amiga
glupota....znajdz sobie po prostu partnerke ..albo obejdz sie smakiem ..samogwalt jest dla młodocianych -
qostka
zgadzam się z szanownym przedmówcą....Pamiętaj, to tylko potrzeba z która możesz poczekać albo zaspokoić sam ale i tak czegoś Ci będzie brakować....tak samo z tzw 'dziwkami' -
Amiga
JA NIE WIEM...jak mozna isc do dziwki.....czulbym sie sam dziwka ...szmata..stracilbym swoja godnosc i czulbym sie brudny,....NIE NAWIDZE LUDZI CO CHODZA DO DZIWEK ... Dziwek mniej,...bo czasami je do tego zycie zmusza..
napewno nie robia tego dla przyjemnsci ...
- 1
- 2