• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KOMINEK

Chcialem sie tylko podzielic z wami moim smutkiem.
    Zjadlem zajebista kolacje, wypilem dobra kawke, gram sobe w tibie i do szczescia brakowuje mi tylko wielkich, silikonowych ust zatapiajacych sie w mojego penisa.
    Niestety wszystkie sasiadki spia dzis z mezami, a moje kolezanki to same pasztety.
  • Marta

to idz se po jakas co stoi na ulicy albo pobaw sie sam ogladajac filmik dla doroslych :]
  • Anonim

Zawsze mozesz wyciac dwa zebra.... :]
  • blinski

heheh, uwielbiam ten tekst:))
  • Anonim

zmieniaj czesciej reke
  • Marta

nie reke tylko Renate :P
  • Przemek Pietras

buhehehe :D
    komentarze<no comment>:P
  • Marta

:P
  • Pylon

zawsze mozna kupic. tesco pewnie ma jako swoj produkt :)
  • Far From The Maddening Crowds

jak tu czytam to sobie myślę....banda debili......:D oczywiscie ci co zakładają takie głupie tematy!!!!!!!!
  • Przemek Pietras

idź się uczesz :D:D
  • ♥SalsA♥

bardzo lubie lody - zrobie! piszcie do moni kruk
  • Kot Behemot

zwal sobie na "obcego", najpierw siedzisz przez 15 minut na ręce a kiedy Ci ścierpnie bierzesz sie za rękodzieło. Jest to jakaś odmiana, nieprawdaż?
  • KiNiAaAa

nie renate,tylko Renie Grabowska:)))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))
  • Grono.Net

heh..biadactwo;)wiesz isstnieja dziwki:P
  • KiNiAaAa

ale za nie trzeba placic;)...buahahahahahahahhah aha
  • KiNiAaAa

a on pewnie chce za darmo;]
  • Amiga

glupota....znajdz sobie po prostu partnerke ..albo obejdz sie smakiem ..samogwalt jest dla młodocianych
  • qostka

zgadzam się z szanownym przedmówcą....Pamiętaj, to tylko potrzeba z która możesz poczekać albo zaspokoić sam ale i tak czegoś Ci będzie brakować....tak samo z tzw 'dziwkami'
  • Amiga

JA NIE WIEM...jak mozna isc do dziwki.....czulbym sie sam dziwka ...szmata..stracilbym swoja godnosc i czulbym sie brudny,....NIE NAWIDZE LUDZI CO CHODZA DO DZIWEK ... Dziwek mniej,...bo czasami je do tego zycie zmusza..

napewno nie robia tego dla przyjemnsci ...
  • 1
  • 2
| |

Rozmowy o seksie. Wszelkie problemy zglaszac na priva lub maila: kominek@gazeta.pl Jest możliwoś...

Fotki

Miejsca grona (1)