-
Kule w łeb
ZAKŁADAM TO BO MÓJ KOLEGA SKARŻYŁ SIĘ OSTATNIO MI ŻE DZIEWCZYNY NIE UMIEJA OBCIAGAC..............ZATEM DROGIE PANIE ZAKŁADAM TEN PORADNIK ABY WAM W TYM NIECO OD STRONY TEORETYCZNEJ POMÓC.........DOWIECIE SIE CO NAJBARDZIEJ LUBIA FACECI I JAK TO POWINNO WYGLĄDAĆ...................... .......
DO WYKONANIA ZADANIA POTRZEBNY JEST JEDEN DORODNYY KUTAS...................MOZE BYC TEZ INNY JAK NIE MA POD REKA DORODNEGO.............
ZACZNIJ OD TEGO JAK BARDZO CHCESZ MU OBCIAGNAC PALE I JAK STARSZNIE POTRZEBUJESZ TEGO JAKA CI TO FRAJDE SPRAWIA......JUZ TO GO PODNIECI NA TYLE ZE OD RAZU BEDZIESZ MOGLA PRZEJSC DO RZECZY BEZ PATRZENIA NA JAKIES SFLACZELE OBWISLE MALENSTWO........
NAJLEPIEJ BADZ ZEPSUTA PRZY TYM DO SZPIKU KOSCI.........ROB TO JAKBYS BYLA UZALEZNIONA, JAKBY NIE BYLO NIC LEPSZEGO NA SWIECIE( W SUMIE CHYBA NIE MA) I ZACZYNAJ...................... .......
MOJE PORADY:
-NIE CALUJ I NIE LIZ JAK LIZACZKA , TO NIE LIZACZEK TO KUTAS ONI LUBIA TO JAK ROBISZ MOCNO ALE Z WYCZUCIEM..........
-BADZ JAK DZIWKA
-UZYWAJ PRZY TYM ZAPALU I NIE SPIJ JAK MASZ GO W USTACH BO TO JEST TWOJA PORAZKA
-UZYWAJ DO TEGO UST I RĄK JEDNOCZESNIE ZMIENIAJAC TEMPO
-STARAJ SIE SWOJEMU FACETOWI CZY KOLESIOWI KOTOREMU CIAGNIESZ WKLADAC GO JAK NAJGLEBIEJ AZ PO SAME GARDLO IM GLEBIEJ TYM LEPIEJ
-UZYJ DO TEGO MNOSTWA SLINY, IM WIECEJ TYM LEPIEJ DLA NICH I DLA NAS
-CO JAKIS CZAS GO WYJMUJ I MOW ZE CIE TO PODNIECA
-ZAWSZE KILKA RAZY ROZKRECAJ TEMPO DO MAXIMUM
-NIE CALUJ TYLKO MOCNO SSIJ
-TRZYMAJ ZA TRZON SSAJAC SAM LEB
-ZAWSZE ZACZYNAJ LIZANIE OD JADER PO SAM CZUBEK
-DAJ IM PELNA SATYSFAKCJE, NIECH KONCZA W USTACH, NA TWARZY
-POKOCHAJ TO ZAJECIE
DOBRZE TEZ JAK DO TEGO MASZ LADNE DLUGIE PAZURKI I PATRZYSZ CIAGLE IM W TRAKCIE W OCZY.....TO TRIKI KTORE ZAOWOCUJA PRZY TWYM NAJBLIZSZYM KONTAKCIE Z FACETEM .........
MOZE MOJ KOLEGA NASTEPNYM RAZEM TRAFI WLASNIE NA CIEBIE I NIE BEDZIE JUZ ZDOLOWANY POZIOMEM TWOJEGO OBCIAGANIA!!!!
pOZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KOBIET KTORE ZECHCA SOBIE WZIASC TE WSKAZOWKI GLEBOKO DO GLOWY......... -
*SweetLittleGirl*
Ok, zakodowałam :)
Ale jedno mi tu nie pasuje i do tego NIGDY się nie przełamię!!! Mianowicie o koniec... Wszędzie, byle nie na twarz! Jakoś nigdy za tym nie przepadałam i już. Dla żadnego faceta tego nie zrobię... -
Bestia-Bodeq
-
*SweetLittleGirl*
Ale to co się robi trzeba poprostu czuć... Jak sie będzie to robić z instrukcją w ręku to i tak lipa wyjdzie... -
-
Kuchar
-
Kuchar
co z tego xze beda wiedialy jak sie to robi jak nie bede potrafily tego zrobic.... -
>>---69--->
Właśnie, żeby mieć dobry czas na tysiaka trzeba szybko biec...ale...
Widzę że coraz ciekawiej tutaj sie robi
i like it :) -
PopeQ
...ufff dobrze że my faceci z lizaniem muszelki nie mamy aż takich problemów...w zasadzie wiadomo jak to robić by kobieta była zachwycona..choć nie powiem bo z minetką też słyszalem ze niektorzy faceci maja problemy i nie bardzo sie sprawdzaja..Panowie a Wy macie jakies konkretne techniki jezeli chodzi o lizanie cipki?? ciekaw jestem czy ktos ma jakies specjalne techniki?:))) pozdrawiam mniam mniam -
*SweetLittleGirl*
Co do technik minetkowych - to oczywiście NIE KAŻDA się sprawdza!!! Wiem to na swoim przykładzie :). -
>>---69--->
-
*SweetLittleGirl*
-
>>---69--->
otuż to a żeby wiedzieć trzeba czytać sygnały jej ciała i rozmawiać z nią
ROZMOWA TO PODSTAWA DOBREGO ZWIĄZKU!!! -
*SweetLittleGirl*
-
>>---69--->
-
*SweetLittleGirl*
-
>>---69--->
musiałąś skłamać dla dobra związku czy byłaś ofiarą jkiegoś kłamstewka...??jeżli moge wiedzieć!! -
*SweetLittleGirl*
Jakiegoś kłamstewka? Tego nie można nazwać kłamstewkiem :) Z resztą nie ważne :) -
>>---69--->
-
*SweetLittleGirl*
-
Anonim
nie wiem jak moze was to podniecac. nie wyobrazam sobie polkanac tego badziewia. uwielbiam obciagac, mimo ze nie mam takiej az wielkiej praktyki ale fakt faktem jest to przyjemne. ale wiezcie mi trafil mi sie tez taki ktoremu nie zdazylam dotkanac a ten sie juz spuscil.