- 1
- 2
-
DFS BGFVCS FDVCB V
mam "obsesję czystości" przed seksem - nie ma mowy o kochaniu jeśli się
wczesniej nie umyję a robi się to już upierdliwe - bo np. w samochodzie,
gdzieś po drodze, w windzie, na łące, w przymierzalni - wszystko super ale...
czuję się brudna.
(w celu uściślenia - myję się 2 razy dziennie: rano i wieczorem - ale po
calym dniu pracy, pomimo, że z gównem się nie bije wydaje mi się że to
niesmaczne..)
mąż twierdzi że przesadzam ale mi się wydaje że jemu może to nie pasować
pomimo, że absolutnie zaprzecza.
jak jest z tym u was? też tak macie czy np 5,6,8-10 godzin po prannym
prysznicu dopuszczacie sex?
-
Anonim
niom dopuszczam :)) a to u ciebie to może być jakis obiaw nerwicy natręctw, ciągłe mycie się :P -
FAntAGiRo open your eyes
ja tez jestem czysa..zawsze przed sexem sie myje....tego wymaga higiena!:D -
*SweetLittleGirl*
Nie no, po 8 godzinach od kąpieli trochę nieświeżo bym się czuła... Więc sex odpada. -
-
FAntAGiRo open your eyes
zawsze mozna przed sexem sie wykompac np.we dwójke wspólna kompiel jest bardzo mile widziane przed sexem...mmmmmm..
bardzo poniecająca....:) -
*SweetLittleGirl*
-
FAntAGiRo open your eyes
uuuuuu...to wtey lipa...ale jakto mowią dla chcacego nic trudnegom zawszemozna cos wykombinowac...to juz pozostawiam waszej wyobrazni.... -
*SweetLittleGirl*
-
Kap2r
mozna zawsze sie jedna :P butelka 1.5l wody wykompac wlacznie z myciem glowy...:P -
>>---69--->
obsesja czystości...hmm kwestia upodobań, świrowanie to nie jest
ale dla mnie dwa splecione spocone i mokre od potu ciała smakują mniam mniam!!
zależy od nastroju -
DoRoTeCzKaA
-
Wenti
jesli się myjesz 2 razy dziennie i jesteś podgolona tu i ówdzie to nie ma obawy.
Pot śmierdzi tylko jak się zaczyna rozkładać, a nierozłożony to feromony - szał dla zmysłów :) -
PopeQ
..ej no dziewczyny !! :)) serio 8 godzin po kapieli załącza wam sie blokada na sex ?? ja rozumiem że zawsze najlepiej byc czysciutkim i wykapanym, ale chyba same wiecie ze czesto zdarzaja ie takie sytuacje, ze jest potrzeba a nie ma wanny; PPP uwazam ze 12 h to taka rozsądna granica, a w zime przy dużych mrozach to nawet i do 14 h; )) pozdrawiam -
FAntAGiRo open your eyes
heheheeh...mozna sobie poradzic bez wanny..aby sie podmyc...nie potrzeba odrazu niewiadomo czego ...nie przesadzajmy...
ogladałam taki film Polski i padł tam taki tekst: "jak kobieta chce to i przez dziurke od klucza da..."tylko tytulu nie pamietam,niestety...
zawsze sie jakis sposob znajdzie na wszystko.... -
Korzen
A jak bierze się kąpiel o godz 8 rano, następnie pod wieczór dopiero lądujemy w łóżku z drugą osobą, nie ma czasu na prysznic tylko czyste porządanie, gorrący sex itd. a czas na higiene znajdujemy dopiero o godz 24 to już jest 16 godzin; p -
FAntAGiRo open your eyes
ja nie twierdze ze trzeba sie myc to ondywidualna sprawa kazdego człowieka....kazdy sam wie kiedy czyje sie czysty i swierzy...:P -
*SweetLittleGirl*
-
FAntAGiRo open your eyes
oooo dobrze powiedziane ...ale u mnie higiena jest na miejscu pierwszym....:P:P:P
always!!! -
*SweetLittleGirl*
-
łysy
czystość przede wszystkim,Nie wyobrażam sobie że zaczynam sie dobierac do laski a ona ma czarne paznokcie lub że ma zamiast chomuków opd paszkami coś czarnego, fuj. Nie tylko 100 % czystości, zresztą to widać jak sie stoi na przeciw danej osoby.
- 1
- 2