SEX [2519]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maq

Wypowiadajcie się na ten temat, czy kobiety lubią sex oralny czy raczej się go brzydzą, prosiłbym szczególnie panie o te wypowiedzi...pozdro
  • Erast

większość moich dziewczyn się brzydziła...

niestety...
  • Maq

Znam ten ból...:/
  • Łukasz

a ja nie miewalem tego problemu... ale to chyba zalezy od -ze tak powiem- doswiadczenia. zdazalo sie ze same z taka propozycja wychodzily :D

mysle ze kobity musza sie po prostu przelamac i przekonac ze to nic strasznego.
  • Anonim

jedna dziewczyna się zgodzi od razu...inna trzeba namawiać i czekać cierpliwie; )
    kurcze prawda jest taka że jak panna byla na "nie" to ja staralem się tak ja rozpalić zeby uznała to za coś naturalnego... i najlepiej jesli to w koncu jest jej inicjatywa !
    pozdro
  • Anonim

ja bardzo lubie:)

• Łukasz

krotko i na temat :) brawo; p
  • Yorgi

sex oralny, (z lac. fallutio) w starozytnej grecji, byl oznaka uwielbienia, dla partnera, oddawania mu swego rodzaju czci, swiadczyl o oddaniu, przywiazaniu i uczuciu.

Gdyby w ten sposob na to patrzec, a nie jak w dzisiejszych czasach na "obciaganie", to nie byloby takich problemow...

Niestety to wlasnie media wykreowaly taki wizerunek tego "rytualu".

A poza tym panowie, pamietajcie ze sex oralny to tak ze pieszczenie kobiety... ,bo odnosze wrazenie, ze kazdy tutaj mysli tylko o sobie...
    :P
  • Monique

ja tez bardzo lubie :) lubie robic dobrze.....bo wtedy kolesiowy jest dobrze :P krotka pilka :P
  • Erast

nie no, ja bardzo lubie całować muszelke :) i dziewczyny lubią jak to robię, i jest to dla mnie norma, i naturka

ale dlaczewgo dla nich to nie jest?? może dlatego że jak facet to robi to jest to romantyczne, a jak dziwczyna to ordynarne, jak w filmie!!!!
  • Grono.Net

nie zgodze sie z toba, tak tylko wlasnie postrzega to wasza meska percepcja !!!

Dziewczyna, w swoim wykonaniu tez moze byc, romantyczna i namietna.

Ja z sexem oralnym nigdy nie mialam problemow, chociarz pierwszy raz- przyznaje, ciezko bylo sie przelamac; )
  • Anonim

...///...hm własciwie to seks oralny jest przecież czymś normalnym i zdrowym zachowaniem wsród dorosłych ludzi świadomych swojej seksualności...///...
  • FF

elo.Adashi.w zupełności sie zgadzam z tobą .Sex oralny to coś całkowicie normalnego i to nie powinno być żadne tabu.ale niestety żyjemy w Polsce, do niektórych rzeczy niektórzy ludzie nie dorośli i są po prostu za głupi do tego. Założe sie że wśród pierwotnych ludów, żyjących gdzieś w Amazonce, gdzie nie dotarł szkodliwy wpływ cywilizacji i jakies bezsensowne, alogiczne normy zachowań, że tam seks oralny jest czymś całkowicie naturalnym i normalnym (tak jak dla mnie zresztą). I tak powinno być do k....y nędzy. Wszyscy sie powinni cieszyć seksem i robić to, co im sie podoba!
  • Maciejo Andrzejo

znajac opinie niektorych swojich kolezanek musze powiedziec ze bezwzgledna ich wiekszosc brzydzi sie sexem oralnym... a szkoda, bo przeciez jest to swietny wstep, i sposob na przygotowanie partnerki, do czegos "wiekszego" :))
    specjalnie koncentruje sie tutaj na pieszczotach kobiecej czesci intymnej, gdyz przyjemnosc jaka daje partnerce jest takze moja przyjemnoscia.

pomijam tutaj sex oralny w wykonaniu kobiet, gdyz generalnie wiekszosc z nich sie tym brzydzi
    aight!
  • Anonim

Spora część kobiet - jak to zostało wyżej napisane - nie mogła sie przemóc przez długi okres czasu ,lecz później ''po fakcie'' ten stan rzeczy znacznie sie zmienił ...

Jedna znajoma mówiła ,że musiała do tego dojżeć ... może coś w tym jest ?!

Tak więc ankiety mogą być mylne jako ,że odpowiedź negatywna za pół roku może być dawno nieaktualna.

Sądze ,że nakłanianie do seksu oralnego nie jest dobre - najlepiej jeśli dany facet czy kobieta sami wyjdą z inicjatywą takiej pieszczoty , wtedy jest pewność , że i dla jednej i dla drugiej strony będzie to o wiele przyjemniejsze :)
  • Monique

no wlasnie nie wiem jak mozna sie brzydzic.....:/ to co brzydzi sie tez wlozyc sobie go w pipke?? :/ no bo to w koncu penis :/ wrrr :/
  • Grono.Net

Moim zdaniem jezeli kobieta nie ma ochoty na sex orlany (brzydzi sie) to to jest wina faceta w 80%.
    jezeli facet strzela tzw. focha bo ona nie chce lub w jakis sposoob zmusza ja do tego to nic dziwnego ze nie lubi.
    Nigdy nie mialem problemow z przekonaniem swoich dziewczyn do takiej formy sexu. Nic na sile. Trzeba robic i zachowywac sie tak aby Ona tego chciala tak samo jak facet.
    wystarczy szczera rozmowa na temat sexu i calkowite zaufanie do partnera..

Podobne zdanie mam na temat sexu analnego.

Download - [Charlie's Family (1996)] "Thank You"
  • Grono.Net

wiesz Dareczek, mysle ze jestes naprawde madrym facetem... niestety to rzadkosc, ale to jest tak jak napisal moj kolega z pracy (Yorgi), to jest kult oddawania czci, do tego nie mozna sie zmusic, do tego trzeba dojrzec...

Pozdrawiam; )
  • err

Moim zdaniem to nie zadne dojrzewanie tylko kwestia wzajemnego zaufania i oddania.
  • Ragno

e tam czym tu sie brzydzic, penisy to takie fajne stworzonka:D, urocze wrecz hehehe dziewczyny ja wam mowie ssijmy paly:D
    Nie mowie ze wszystkie tylko te wybrane:P
    Ej czy ktos chce zalozyc fanklub milosnikow penisow:>?