-
Gościu
czy takowe jeszcze istnieją? dziewczyny przyznajcie sie w jakim wieku przestłyście być niewinne? -
Gościu
a do chłopaków. mieliście kiedyś tą przyjemność? ja niestety nigdy.... ale jeszcze nie wszystko stracone; ) -
Anonim
3 krotnie, ale tylko z 1 miło wspominam (miłością mego życia), a ogólnie nic fajnego..
My kochamy... DOŚWIADCZONE !! :) -
Grono.Net
no cos w tym jest
mialem kilka razy doczynienia z takowymi
ale z nimi zawsze jest to samo
"I chca i sie boją" -
-
Anonim
-
Monique
sa jeszcze dziewice :) znam nawet jedna :) prawiczkow tez mozna spotkac..... -
Gościu
prawiczkami sie nie zajmujemy, to nie nasza sprawa, intersują nas w tym temacie dziewice! -
Monique
-
Gościu
-
Monique
-
Monique
-
Anonim
jeszcze jakbyś dodała jej namiary, to już w ogóle byłoby fajnie :)
btw.. mam znajomą, 22 lata, dziewica, ale ona to chyba zamurowana, i naprawde będzie potrzeba dobrego "murarza" by to zmienił - dziwne tylko to, że zajebista dziewczyna, ładna, i w ogóle -
Monique
-
Grono.Net
hmm
jak by wam to powiedziec
jak tak czytam
to mi sie przypomina tylko jeden tekst apropo dziewictwa
wiecie czemu blona dziewicza sie nie zrasta??
bo nie ma czasu
wiec czemu co niektore z tym czekajo tak dlugo nie mnie to osadzac acz kolwiek szanuje takie osoby za hart ducha -
Anonim
bardzo dziwna i nie umiem sobie duzielić odpowiedzi na pytanie "dlaczego?", być może szuka tego jedynego na całe życie? hehe, ale to CH O R E !
dziewczyny, nie bierzcie przykładu :) -
Monique
tez jestem tego zdania.....wszystko jest dla ludzi.....a w dzisiejszych czasach...sex po slubie to w ogole <hahaha> -
Monique
-
Anonim
Dziewczyna poprostu nie wie co traci, ale to tylko i wyłącznie jej wybór..
Ja także nie wyobrażam sobie życia bez sexu, czasem stwierdzam że jestem od niego uzależniony i czasem jego nawet jednodniowy brak sprawia, iż robię się poddenerwowany :) -
Grono.Net
coz
bywa ciezko
najgozej jak nie ma sie stalej kobiety
wtedy trzeba kombinowac zawsze -
Anonim