Sex and The City [2782]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zgłaszam swoja kandydaturę. A jak Wam sie wydaje?
  • Anonim

absolutnie popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tajna agentka Krysz

mr big:) fajne ciacho:)
  • Anonim

Big jest fajny...;) dowcipny, męski, inteligentny...

ale Smith...tez niczego sobie owszem- choc tylko z wygladu; )
  • Anonim

Big, Smith i Burger tylko z wygladu... :)
  • Anonim

właściwie każdy z tych facetów ma coś w sobie i chyba właśnie o to chodzi:):): a smith ma też swoje wnetrze co widać w ostatnich odcinkach, trzymanie za rączki, wcześniejszy powrót itepe:):):)
  • Anonim

a ja co Rosjaninem? Ma jakieś fanki?
  • Anonim

ja się do nich nie zaliczam...
    po Smithie największe wrażenie pozostawił oczywiście Big
  • N.

Smith very cute i uroczy taki
    Bergera lubię i już (no i cute też jest)
    Aidan uroczy misio
    Big...no cóż, ja bym takiego faceta nie chciala, ale to się musiało tak skończyć;)
    Rosjanin niee. nie.
  • Tajna agentka Krysz

rosjanin do banki:/bleah to byl chyba jeden z jej najgorszych facetow w calym serialu! a skoro mowimy o facetach to zwroccie uwage ze miranda miala najwiecej obrzydliwych kolesi!!!!!!ta to w ogole no comments:/ pamietacie tego blondyna co nie zamykal drzwi od lazienki jak sie zalatwial a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee
  • ewa tejlor krass

ruski bleh
    BIG forever and ever
    no i ten śliczny co temat założył
  • Anonim

Ja jestem dużą fanką Blaira Underwooda - ciemnoskóry lekarz z którym spotykała się Miranda. Mistrz!
  • Ania Frania:) .....

No tak popieram, ale tak w zasadzie to wielu z tych facetow z ktorymi spotyka sie np. miranda sa po prostu oblesni....Ja tez uwielbiam john Bon Jovi w jednym z epizodow, ale Big jest po prostu super, tylko w 6 sezonie sie troche postarzal:(....
  • Anonim

on byl yummy;)

Petrovsky?-chyba tak nazywal sie ten Rosjanin - byl egocentrykiem, aktorem...i mimo,iz w sobie cos mial,to jakos za nim nie przepadalam...choc ten transylwanski akcent byl super...;)
  • Anonim

Big- nieeee zupełnie nie rozumiem tej fascynacji nim! Lekarz od Mirandy jak najbardziej, ale wszystkich przebija Smith w wersji z ogoloną głową...
  • bella

bez konkurencyjnie Mr.Big :)
  • paoola -> let it flow...

kwestia z Bigiem jest taka, ze w sumie nie chodzi tu bardzo o jego wyglad, ale to COS, które daje mu takie poczucie luzu, pewności siebie, uroku, szarmanckosci...:))) i moze nie jest extra przystojny, ma wystajacy brzuszek, ale jak mowi do Carrie: hey kid, what's up?? z tym swoim usmieszkiem to jest zniewalajacy...:) a smith, piekne cialko, ciacho jak sie patrzy!!!
  • bella

dokladnie :)
    Mr Big ma to coś co sprawia,że dziewczynom nogi się uginają,dostają wypieków i przez kilka pierwszych sekund nie wiedzą jak się nazywają hehehhe
    Smith to już inna bajka :)
  • Anonim

mnie tam się osobiście nic nie ugina; ) nie lubię biga nie tylko ze względu na wygląd- w ogóle nie lubię jego głosu, jego zachowania, tekstu "whats up, kid?" i tych jego cygar!!.. ale to moje zdanie.. a smith jest poprostu świetny! jest "just how god and fifth avenue intended"; )
  • Anonim

no i bardzo dobrze...:)...gdyby jeden facet wszystkim dziewczynom sie podobal,to by nastalo istne Piekło na Ziemi:)
| |

~Kultowy Serial ~ ....cztery muszkieterki z serialu stały się wyroczniami nie tylko w sprawach se...

Fotki

Miejsca grona (0)