- 1
- 2
-
ola
-
Anonim
na pewno byla w:
Galeria Mokotow, Arkadia - american bookshops
kosztuje ok 100 pln.
pzdr
. -
N.
tak, w Arkadii dalej leży, na Nowym też była. śliczniutka, ale 100zł.. -
Anonim
moj chlopak widzial co mi kupic na gwiazdke w tym roku:-)
ksiazka jest obowiazkowa dla kazdej wielbicielki. ma sliczne zdjecia, wszysktie najlepsze stroje i cytaty. mozna do niej zagladac wiele razy. -
-
l'heroine
-
Anonim
no moze nie az tak;)
ale jak ja dostalam, nie moglam sie oderwac przez 2 dni -
kynka
-
Anonim
-
ewa tejlor krass
-
Anonim
tej ksiazki nie lubie.
poza miejscem akcji, ma ona bardzo niewiele wspolnego z serialem. jakos do mnie nie trafia
swoja droga, ciekawe jak olivia to przetlumaczyla. -
N.
książka jest beznadziejna! niesamowite, że serial jest niby based upon the book, a w książce nie ma nawet czterech przyjaciółek! -
Anonim
chyba nie based, tylko inspired by the book.
przynajmniej tak by bylo logicznie, bo chodzi tylko o pomysl, zeby zrobic cos o samotnych kobietach w nowym yorku -
Anonim
to prawda, ksiazka-oryginal nie jest szczegolnie porywajaca:( ale kiss and tell to prawdziwa perelka. -
ola
-
Jean Sol Partre
Ksiazka Candance Bushnell jest beznadziejna, na dodatek w m ojej kopii brakowalo 10 stron!!!
Slyszalam o "kiss and tell", ale nie wiedzialam, ze jest do kupienia w Polsce :) *.* Musze ja miec -
ewa tejlor krass
książka jest ponura i przedstawia świat rodem z SATC raczej jako zgniliznę moralną i pusty dzwon co głośno dzwoni, niż jako miejsce gdzie ludzie żyją bajkowym życiem pełnym związków, złamanych serc i radosnych rozmów
to jeden powód, zeby nikomu na tym gronie się nie podobała - przytłaczajaca i ponura, podobna w atmosferze do hitu księgarnianego: niani w nowym jorku
tak na marginesie: moim zdaniem oba te dzieła wyjątkowo kiepsko napisane i w ogóle bez sensu -
Jean Sol Partre
Przytlaczajacy i ponury to jest Bukowski, a ksiazka Bushnell jest po prostu nudna :) Dlatego sie nie podobalo ^.~ -
Grono.Net
-
ola
kiss and tell to chyba jedne z najlepiej zainwestowanych pieniazkow (oprocz DVD SATC i kilku bardzo kochanych ksiazek typu Marquez) -
dzasta
hm szkoda, ze dopiero teraz przeczytalam Wasze opinie o ksiazke Candance Bushnell, teraz kiedy ta ksiazke jush sie do mnie posyla :( ale moze ja jakos zmecze;]
- 1
- 2