Sex and The City [2782]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ola

ponoc dostepna na nowym swiecie.

slyszalyscie cos?
  • Anonim

na pewno byla w:
    Galeria Mokotow, Arkadia - american bookshops

kosztuje ok 100 pln.

pzdr
    .
  • N.

tak, w Arkadii dalej leży, na Nowym też była. śliczniutka, ale 100zł..
  • Anonim

moj chlopak widzial co mi kupic na gwiazdke w tym roku:-)
    ksiazka jest obowiazkowa dla kazdej wielbicielki. ma sliczne zdjecia, wszysktie najlepsze stroje i cytaty. mozna do niej zagladac wiele razy.
  • l'heroine

Trzymam ją na szafce przy łóżku i codziennie przed snem...;)
  • Anonim

no moze nie az tak;)
    ale jak ja dostalam, nie moglam sie oderwac przez 2 dni
  • kynka

Dziewczyny, jaki jest tytuł????
  • Anonim

sex and the city
    kiss and tell
    wszystkie 6 serii
  • ewa tejlor krass

a macie książkę - źródło?
    w Olivii za 10 zł; )
    ciekawe
  • Anonim

tej ksiazki nie lubie.
    poza miejscem akcji, ma ona bardzo niewiele wspolnego z serialem. jakos do mnie nie trafia
    swoja droga, ciekawe jak olivia to przetlumaczyla.
  • N.

książka jest beznadziejna! niesamowite, że serial jest niby based upon the book, a w książce nie ma nawet czterech przyjaciółek!
  • Anonim

chyba nie based, tylko inspired by the book.

przynajmniej tak by bylo logicznie, bo chodzi tylko o pomysl, zeby zrobic cos o samotnych kobietach w nowym yorku
  • Anonim

to prawda, ksiazka-oryginal nie jest szczegolnie porywajaca:( ale kiss and tell to prawdziwa perelka.
  • ola

mam!!!

najlepiej wydana stowka w ciagu ostatnich kilku lat

jupi!!

• Jean Sol Partre

Ksiazka Candance Bushnell jest beznadziejna, na dodatek w m ojej kopii brakowalo 10 stron!!!
    Slyszalam o "kiss and tell", ale nie wiedzialam, ze jest do kupienia w Polsce :) *.* Musze ja miec
  • ewa tejlor krass

książka jest ponura i przedstawia świat rodem z SATC raczej jako zgniliznę moralną i pusty dzwon co głośno dzwoni, niż jako miejsce gdzie ludzie żyją bajkowym życiem pełnym związków, złamanych serc i radosnych rozmów
    to jeden powód, zeby nikomu na tym gronie się nie podobała - przytłaczajaca i ponura, podobna w atmosferze do hitu księgarnianego: niani w nowym jorku

tak na marginesie: moim zdaniem oba te dzieła wyjątkowo kiepsko napisane i w ogóle bez sensu
  • Jean Sol Partre

Przytlaczajacy i ponury to jest Bukowski, a ksiazka Bushnell jest po prostu nudna :) Dlatego sie nie podobalo ^.~
  • Grono.Net

musze miec ta ksiazke!!!!!!!
  • ola

kiss and tell to chyba jedne z najlepiej zainwestowanych pieniazkow (oprocz DVD SATC i kilku bardzo kochanych ksiazek typu Marquez)
  • dzasta

hm szkoda, ze dopiero teraz przeczytalam Wasze opinie o ksiazke Candance Bushnell, teraz kiedy ta ksiazke jush sie do mnie posyla :( ale moze ja jakos zmecze;]
  • 1
  • 2
| |

~Kultowy Serial ~ ....cztery muszkieterki z serialu stały się wyroczniami nie tylko w sprawach se...

Fotki

Miejsca grona (0)