-
Kto jest lepszy ode mnie??
Warszawa, godzina 24.20 autobus ztm (MAN) na końcu na 4miejscach??:D
zapraszam do opowiadań z dziwnych miejsc np tramwaj, na pętli, w MC itd:)
pozdrawiam wariatów i miłego czytania ciekawych opowiadań. -
ஜ♥Agatka♥ஜ
-
-
Środek stadionu Start w Łodzi podczas targów motocyklowych w nocy. Potem ochroniarze do nas podeszli i powiedzieli, że tu nie wolno wchodzić:D Miło z ich strony, że poczekali do końca;]
-
-
-
Anonim
-
MaRtUś :*
nie zlicze tych dziwnych miejsc chyba najdziwniejszym byla budka telefoniczna a moje marzenie to sex w kosciele :) -
Łukasz
>MaRtUś :* napisała:
>nie zlicze tych dziwnych miejsc chyba najdziwniejszym byla
>budka telefoniczna a moje marzenie to sex w kosciele :)
W czasie mszy czy pustym? a może konfesionał? -
hymm wiem napewno ze w kosciele ale dalej to juz nie wazne wazny jest fakt ^^ -
-
-
-
Anonim
-
mysle ze w czasie spowiedzi czy mszy nie; p za glosno krzycze; p to powinien byc raczej wieczor lub noc wiec kosciol pusty :) -
Anonim
po kosciele sie niesie :P ajak by było duzo ludzi to by nikt nie uslyszał :P chyba ze jestes cicha w trakcie :P -
chodzilo mi oto ze wlasnie w trakcie jestem glosna ... bardzo :P
no mysle ze jak by ludzie byli to tez by mnie uslyszeli :) a jak jest pusty to moze jest mniejsze prawdopodobienstwo -
Anonim
przystanek autobusowy pl. na rozdrozu o 2giej w nocy...w listopadzie minus ilestam stopni dodam :) -
Tomek
>MaRtUś :* napisała:
>chodzilo mi oto ze wlasnie w trakcie jestem glosna ...
>bardzo :P
>no mysle ze jak by ludzie byli to tez by mnie uslyszeli :)
>a jak jest pusty to moze jest mniejsze prawdopodobienstwo
jest na to rada :P, trzeba byłoby zasłonić Ci jakoś usta :P
-----------
hmm a do siebie, kino, park ale tak wieczorem, park tale tak lekko po poludniu ( to byl niezly szalony numer, samo centrum warszawy :P ^^), -
tylko takie rady :P ? zakneblowac mnie hehe to nie rozwiazanie; p
centrum miasta- poludnie ostro; )
-
Tomek
akurat szybko poszlo :P, no to jesli nie zakneblowac to co ? wynajac kosciol sciemniajac ze przyjezdza pielgrzymka ? bo z wydaje mi sie ze na takie zblizenie nie wynajeliby takiego miejsca, no jest jeszcze opcja z prywtanym kosciolem, ale kto ma tyle kasy ? ? :P, moze Ty masz juz jakies rozwiazanie jesli taka masz fantazje :P ?