**Sexy Ass** [560]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Against grono

za duzo tu nietrzeba tlumaczyc :-p wiec oddaje glos naszej pani profesor :-D
  • Anonim

ekhm...
    prosze o cisze...
    nie chce odrazu sypac najlepszymi miejscowkami.
    zaczne od windy... winda u mnie w domu...
  • Against grono

pani odrazu tak z winda wyjechala eee tzn pewnie wjechala (no wlasnie winda jechala??).... co ja tu moge orginalnego napisac ...hmmm..... skaly nad mozem... auto.... sala gimnasytczna w LO hehe
  • Anonim

...z plenerow to park...pole mokotowskie ech...
    samochod byl................ale motor polecam bardziej
  • Against grono

to co z ta winda ??
    nio dyskoteka...uuu dawno temu... jaks taka boczna sala
  • Anonim

winda jechala... potem trzeba bylo ja zatrzymac...
    klub tez byl,
    przetestowalam wszystkie (no prawie wszystkie...) przymierzalnie w forcie wola i galerii mokotow...
  • Anonim

siano!!! :D u ciotki na wsi w stodole,a obok świnia i małe prosiaczki :D hardcore,bo siano bylo wszedzie; p
  • Against grono

nio sianko.... fajnie :-p i te prosiaczki hehe
  • Anonim

..mi sianko nie za bardzo lezy...troche smierdzi i wlazi wszedzie i swedzi ale liczy sie co innego
  • zos.

winda to dobra miejscowka ale stres ze zaraz ktos moze mnie/nas sciagnac:) a przymierzalnie czasami maja kamerki wiec uwaga:D no chyba ze ktos lubi tak przy wszystkich to juz inna sprawa....
  • Anonim

hehe...tak bywa...ale coz...zew natury...
  • Against grono

no kamerki pelen wypas..... troche tych filmikow juz krazy z pl hehe.... tu podzielam zdanie ze stresik jest no ale coz mysle ze raz warto sprobowac zawsze jakies fajne wrazenia sa :-p
  • zos.

no fajne fajne...to prawda:D
  • zos.

winda w palacu kultury i nauki:)...oczywiscie jadaca na ostatnie pietro:D dzis o tym myslalam:D
  • Against grono

a tam niema takich old schoolowych oblesnych wind??? raczej ta w mariocie z lustrami :-p
  • zos.

no ale ta w mariocie nie jezdzi az tak wysoko i jest mniej czasu na dobra zabawe.. a ta w PKiN jest taka ciemna...i ma lustra. ostatnio tam bylam:P
  • Anonim

hmm...ja sie przyznam ze w takich windach zemna to raczej nie ma szansy na zabawe...bo mi sie odrazu nie dobrze robi, rozwala mi opony mozgowe...hehe
    ale nie ograniczjmy sie do wind

zdarzylo sie komus w kinie???????????
  • Against grono

nio mi nie ale kumpel w teatrze i za cholere niemoge rozkminic jak mu sie udalo :-D
  • Anonim

...sa sposoby...
    CHCIEC TO MOC!!!!!!!!!!
  • Anonim

nawet zeby zaznaczyc powage sytuacji przemowie po japonsku(hehe, skad ten text...?):
    HOSSORU KOTO-WA!!
| |

to juz nie o posladkach.... teraz o wszystkim w co lubimy sie wgryzac,przytulac, smakowac,lizac.....

Fotki

Miejsca grona (1)