-
Anonim
-
Łukasz
No japod koniec marca - wiem ze się nie robi ale to samo wyszło - czasam nie bardzo ma się na to wpływ - po prostu się dzieje. Teraz też odżywam właśnie i próbuje czerpać świeże powietrze... -
skywalker
co to za privy na forum publicznym??? i co to za zarzyłości między kandydatem a członkiem Żury?
das ist ein Skandal!!!!!!!!!!!!! -
Ewelina
nio i tak trzymaj Łukaszku !!!!
nie ma sie wplywu na to.........
pokaze ci jak czerpac z zycia same przyjemnosci !!! hehehe !!! -
-
Ewelina
oj !!!! chyba zaraz zarobie minusa !!!! nio to nawet nie mozemy porozmawiac
:((((((((((((((((((((((((((((( ((( -
skywalker
-
Ewelina
-
w!z
-
Konrad
-
Ewelina
czesc !!!! ciesze sie ze przyjeliscie zaproszenie !!! zycze milej i udanej zabawy !!! -
skywalker
witamy panów kandydatów!!!! no, no, no oborodziło coś ostatnio.
ZALOTNICA skuteczny PR prowadzisz!!! wielkie zasługi dla wyborów.
tylko gdzie jest szefowa??? założyła i biznes i uciekła z kasą do Meksysku -
Ewelina
dokladnie!!! kurde ja tutaj nakrecam kandydatow a szefowej nie ma !!! dziekuje !! ale nie zdradze ci mojej sztuczki bo jeszcze wykorzystasz ja i bedziesz kandydatki tak zapraszac na wybory miss i cio??
ja przegram wtedy !!! -
skywalker
-
Ewelina
-
skywalker
no co ty! nie ma mowy moge ci tylko powiedzieć, że to ma związek z moim urokiem osobistym -
skywalker
-
Ewelina
hehehe !!! hmmmm musze swoj urok wykorzystac !!!
dobranoc !!! milej nocki !! buziak!!! -
Anonim
no, jesli tak żury będzie musiało wykluczyc ze swojego skladu członka żury ....................Można zastanowic sie nad rezygnacja z kandydata ale kandydatow jakos mało , tym razem żury przymknie wiec oko.Ale żadnej zażyłosci z żury bo bedziemy odejmować punkty.No........To tyle....... -
Ewelina
witam wszytskich!!! przepraszam bardzo ale jaka zazylosc ? i na co komisja przymknie oko ? -
Anonim