-
EwaWM
-
Julka(Julitka)
-
Maria
-
Anonim
-
-
kulmas
-
Maria
Ewciu tu jeszcze raz Marysia proszę gorąco prześlij mi literkę G na moje gg 3211775 -
Anonim
-
Poziomka
WAŻNE dla tych którzy nie zaliczyli dietetyki wyjątki
pierwszy termin poprawki i dla tych co nie pisali 30 06 2006 godz 16 30 aula 2 jesli jakies pytania to dzwońcie nie odpisuje na esy:) drugi termin we wrześniu
-
Bart Bart
Powiem tak - Tak katedra jest z dupy wysranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Diety trzeba bylo oddac do czwartku i oddalem w czwartek
i co?
i mam ZERO pkt z tej pracy!!!!!!
dlaczego?
BO NIBY ZA POZNO ODDALEM PRACE
A DO 5,0 ZABRAKLO MI 3PKT
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ale egzamin zaliczony:] -
a co to jakis konkurs literek?? :P
Kulmas widzę,że znów masz moją ulubioną pomponiare :D
-
aneczka
-
aneczka
-
aneczka
jakby przez gg nie szło bo mi sie wali to na maila: aneczka1984@poczta.onet.pl
-
IzA
witam, milo mi. mam pytanie, wazne dla mnie. czy sa pojedyncze czy grupowe rezygnacje albo wywalania z waszego wydzialu. wiem ze moze glupio sie interesuje (przepraszam). ale ja nie zdawalam matury z biologii(i to stara jeszcze matura) i moim jedynym sposobem zeby sie do was dostac, to jesli ktos zwolni miejsce.moglabym wejsc miedzywydzialowo bo studuje na medycznym kierunku-rehabilitacja. bardzo ale to bardzo dziekuje z gory -
Anonim
Apropo szkoły -SGGW , mam pytanie czy szkoła jest naprawde dobra tak jak sie o niej mówi ?? chodzi mi dokładnie o kierunek dietetyki...oraz jesli ktos wie gdzie mozna studoiwac ten kierunek ale w trybie niestacjonarnym ... prosze o rzetelne komentarze ktych którzy tam uczęszczaja i tych którzy moga mi pomóc , pozdrawiam :) -
pesymistyczna optymistka
Ja troche z innej beczki...Czy moze mi ktos powiedziec która Pani doktor z katedry dietetyki jest miła, pomocna i chetna do udzielania wskazówek a nie zbywania...Dosyć pilne:) Z Góry dzieki:) -
Joanna Bereziewicz
hej mam pytanie mam próbny projekt w poniedziałek z cukrzycy czy ktos posiada taki projekt? jak cos to prosze o kontak t na gg 5899667 zgóry dziękuje -
Joanna Bereziewicz
z roku 2009 roku niby szukam a nie nie ,pge znalezc projektu z cukrzyca
|
|
grono smakoszy kartofli; ]
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw