SGGW-Żywienie Człowieka [1778]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • EwaWM

moge grzecznie poprosic literke B, N,M i S? 7531450
  • Julka(Julitka)

Ja poprosze litere A :-)
    5685940
  • Maria

Ewa poproszę literkę G moje gadu 3211775
  • Anonim

a ja poprosze na literke R
    gg: 3024835
  • kulmas

kulmas1@o2.pl mozesz cala fote wyslac.
    lub litere K i B na 2357480
  • Maria

Ewciu tu jeszcze raz Marysia proszę gorąco prześlij mi literkę G na moje gg 3211775
  • Anonim

i ja tez ladnie prosze literke P i K :) 6954373
  • Poziomka

WAŻNE dla tych którzy nie zaliczyli dietetyki wyjątki
    pierwszy termin poprawki i dla tych co nie pisali 30 06 2006 godz 16 30 aula 2 jesli jakies pytania to dzwońcie nie odpisuje na esy:) drugi termin we wrześniu
  • Bart Bart

Powiem tak - Tak katedra jest z dupy wysranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Diety trzeba bylo oddac do czwartku i oddalem w czwartek
    i co?
    i mam ZERO pkt z tej pracy!!!!!!
    dlaczego?
    BO NIBY ZA POZNO ODDALEM PRACE
    A DO 5,0 ZABRAKLO MI 3PKT
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    no ale egzamin zaliczony:]
  • zu

a co to jakis konkurs literek?? :P
    Kulmas widzę,że znów masz moją ulubioną pomponiare :D
  • aneczka

a moglabym poprosic literke u??6214419
  • aneczka

i jeszcze L jak można
  • aneczka

jakby przez gg nie szło bo mi sie wali to na maila: aneczka1984@poczta.onet.pl
  • IzA

witam, milo mi. mam pytanie, wazne dla mnie. czy sa pojedyncze czy grupowe rezygnacje albo wywalania z waszego wydzialu. wiem ze moze glupio sie interesuje (przepraszam). ale ja nie zdawalam matury z biologii(i to stara jeszcze matura) i moim jedynym sposobem zeby sie do was dostac, to jesli ktos zwolni miejsce.moglabym wejsc miedzywydzialowo bo studuje na medycznym kierunku-rehabilitacja. bardzo ale to bardzo dziekuje z gory
  • Anonim

Apropo szkoły -SGGW , mam pytanie czy szkoła jest naprawde dobra tak jak sie o niej mówi ?? chodzi mi dokładnie o kierunek dietetyki...oraz jesli ktos wie gdzie mozna studoiwac ten kierunek ale w trybie niestacjonarnym ... prosze o rzetelne komentarze ktych którzy tam uczęszczaja i tych którzy moga mi pomóc , pozdrawiam :)
  • pesymistyczna optymistka

Ja troche z innej beczki...Czy moze mi ktos powiedziec która Pani doktor z katedry dietetyki jest miła, pomocna i chetna do udzielania wskazówek a nie zbywania...Dosyć pilne:) Z Góry dzieki:)
  • Joanna Bereziewicz

hej mam pytanie mam próbny projekt w poniedziałek z cukrzycy czy ktos posiada taki projekt? jak cos to prosze o kontak t na gg 5899667 zgóry dziękuje
  • Joanna Bereziewicz

z roku 2009 roku niby szukam a nie nie ,pge znalezc projektu z cukrzyca