SGGW-Żywienie Człowieka [1778]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Myszka :))

Założyłam nowy wątek dla studiów mgr :)) piszcie o wszystkich sprawach o jakich chcecie :)) a co do rozpoczęcia to koleżanki które pisały wcześniej mają racę zaczynamy 31 marca :)) ale mówie wam trzeba było być w szkole taka afera z tego powodu była :PP
  • Gejsza Satisfaction

W takim razie ponawiam pytanie cxy wiadomo od kiedy bedą wypłacane stypendia?
  • m.

wiecie, może kto jest odpowiedzialny za informę w tym semestrze??
    też laskowski??
  • geniuchna

w tamtym roku stypendia dostali dopiero w maju z wyrównaniem (za kwiecien)
  • Anonim

o nie! co za bol!
  • Myszka :))

Niestety wiem że informatyka stosowana będzie z dr Gębskim gdyż spotkałam dr Laskowskiego dziś na korytarzu i mi taką rewelacje sprzedał; / a z nim będziemy mieć dopiero w przyszłym sem jakis przedmiot info statystyczna czy coś...żyć nie umierać; /
  • m.

dzięki! :))
  • demolek

czy wiadomo kiedy będzie można odbierać dyplomy?
  • Anonim

w połowie marca panie z dziekanatu mówiły, że dopiero w maju :D
  • Elinda

może znajdzie się osoba z grupy 4 lub 7, której nie chce się wstawać we wtorek na 8 rano i zechciałaby zamienić zajęcia zarządzania jakością w łań żyw na czwartek, godz 14?
  • !! SYLVIA !!

hej!!! bardzo ważne!! czy jest ktoś zainteresowanym zamiana zajęc z informatyki statystycznej. jestem z grupy 5 i mam zajecia w czwartek od 14 - 17..... czy ktoś z grupy 1 lub 9 chciałby się zamienić????? w razie co prosze o odpowiedź na priivvvvvv;);)
  • !! SYLVIA !!

i jeszcze....czy osoba z grupy 2 lub 3 chcialaby zamienic sie na zajecia z towaroznawstwa we wtorek od 17-20??
  • Anonim

TOWAROZNAWSTWO
    a jest ktoś chętny z grupy 8 (śr 13-16) lub 2(wt. 8-11) zamienić się na grupę 10 (czw 14-17)
    ja pracuję od 16 i bardzo bym chciała sie zamienić :)
    Proszę o kontakt :)
  • inż. MadziA

Tradycyjnie jestem w grupie 4 i szukam chetnej osoby z grupy 5 ktora zamieni sie ze mna :informatyka stosowana -ja mam w piatek od 8:00 oraz chetna osobe z gr 9 na wspólne trendy w techn. żyw. - ja mam w piatek od 11........... lub 2 opcja
    osobe z gr 2 ktora pojdzie na moja informatyke w piatek oraz osobe z gr 8 na wspólne trendy w tech. żyw.

• inż. MadziA

Dodam ze mam praktyki w piatek .... czkema na odp. na priv!
  • Anonim

Info z dziekanatu: osoby, które mają średnią powyżej 4,30 a do tej pory nie miały stypendium muszą w dziekanacie podać numer konta. O zgłoszenie proszone są także osoby otrzymujące stypendium socjalne.
  • suchy szczur

ejj

z jakich ksiazek uczycie sie na tego kolosa z informatyki?

troche pojebani sa zeby nam robic kolo na pierwszych zajeciach i to jeszcze z C++ o ktorym wczesniej nie mielismy

pzdr
  • Kajka

ja mam taką, pan Laskowski mówił, że dobra
    "C++. Biblioteka standardowa. Podręcznik programisty

Autor: Nicolai M. Josuttis"
  • beuatek

o co chodzi z kolosem?
    czy to znowu kolejna prowokacja?:P
  • Ko†lin

jest kolokwium z C++ na pierwszych zajęciach, ale uzyskana ocena będzie liczona jedynie w 50%.