-
m๑ti๑s_kow
-
m๑ti๑s_kow
-
Anonim
witam witam,kolege z zaocznych
troche straciles bo byly juz rozdzielone cwiczenia na fizyke itp
tu jest plan
http://148.81.184.19/Plany/zaoczne_... -
m๑ti๑s_kow
Dzięki, dzięki!
Co mam teraz robić? do jakiej grupy się udać?
Kurde... -
-
Anonim
grupy to i tak obowiazuja tylko na cwiczeniach.sprawdz w ktorej jest na liscie w gablotkach pod dziekanatem.akurat na tym pietrze mamy prawie wszystkie wyklady jutro -
Iwonka
mam takie pytanko Ktorego dnia jest nasza cudna wejsciowka z chemii i prawda ze to nie jutro :| Nie to że zdubiłam kserówke i nie mam sie z czego uczyć .... :| -
zakręcona!
Wejściówka z chemii dopiero w niedzielę,a może już w niedzielę,bo jeszcze nie zaczęłam się do niej przygotowywać,a mocna z tego to ja raczej nie jestem...ale mamy jeszcze trochę czasu na naukę,w końcu w sobotę kończymy tak wcześnie,na pewno zdążymy coś tam jeszcze zrobić;)no i bardzo fajny pomysł z tym gronem:)))))) -
m๑ti๑s_kow
Eeeeeeeeee...
Czy ja dobrze słysze?
Ma być kolokwium z chemii?
Nie bylem na ostatnim zjeździe, nie mam notatek.
Z czego to ma być?
Prośba... Może ktoś podrzucilby mi xerówki???
-
Anonim
kolokwium ma byc z analizy jakosciowej kationow i rownan reakcji.(czyli material ze spryptu).ale mi sie zdaje ze jak nie byles na cwiczeniach to nie musisz pisac z nami.mosisz sie z prowadzacym cwiczenia dogadac najpierw kiedy te cwiczenia odrobic i chyba wtedy dopiero bedziesz pisal.przynajmniej my tak robilismy w zeszlym roku jak sie cos ominelo -
m๑ti๑s_kow
-
Anonim
witam witam..mam podobny problem ,nie bylo mnie 2tygodnie temu i jestem zajebiscie nieogarniety..dzis joz sie z grupsza dowiedzialem wszystkiego ale za chuja nie moglem znalesc nikogo z gr.nr 6 a potrzebuje kogos z kim bylbym w parze do zrobienia tego cholernego cwiczenia...
Jest ktos z VIgr??? jesli jest to niech jakos sie skontaktuje ze mna ..albo niech tu napisze na tym gronie.pozdrawiam -
Anonim
-
m๑ti๑s_kow
ja szukam 3ciej grupy!!!
nie wiem co mam zrobic w ta niedziele. przyczepic sie do kogos czy co? -
Doriss (D.I.S.C.O.) ; -))))
ja jestem z 6 i wiem ze jedna grupa jest 3 osobaowa wiec pewnie bedziesz mogl sie do kogos przyczepic i zrobic z jakas grupa -
m๑ti๑s_kow
Nie...
Już się zwaflowałem z dziewczynami z tej grupy, będzie dobrze.
Szukam teraz materiałów do ćwiczeń.
MOŻE MA KTOŚ LINK DO ĆWICZENIA 14??? -
Anonim
-
m๑ti๑s_kow
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Małe sprostowanie:
Te kationy to mają być wszystkie z ćwiczenia ze str.20 w tabeli?
Czy tylko te z xerówek które latały wczoraj, te z tabelka do uzupełnienia?
Jest mała różnica w liczbie, a niechciałbym uczyć się niepotrzebnie jakiś głupot.
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ -
Marcin :)
-
m๑ti๑s_kow
-
m๑ti๑s_kow
No to za dwa tygodnie!!!
Milej nauki:
-analizy anionów
-reakcji redox
-stężeń
z calego serca życze!
PA!