SGGW-Żywienie Człowieka [1778]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m๑ti๑s_kow

Zbijmy się w grono!
  • m๑ti๑s_kow

Nie bylem na pierwszym zjeździe!

Potrzebuje plan zajęć itp.
  • Anonim

witam witam,kolege z zaocznych
    troche straciles bo byly juz rozdzielone cwiczenia na fizyke itp
    tu jest plan
    http://148.81.184.19/Plany/zaoczne_...
  • m๑ti๑s_kow

Dzięki, dzięki!

Co mam teraz robić? do jakiej grupy się udać?
    Kurde...
  • Anonim

grupy to i tak obowiazuja tylko na cwiczeniach.sprawdz w ktorej jest na liscie w gablotkach pod dziekanatem.akurat na tym pietrze mamy prawie wszystkie wyklady jutro
  • Iwonka

mam takie pytanko Ktorego dnia jest nasza cudna wejsciowka z chemii i prawda ze to nie jutro :| Nie to że zdubiłam kserówke i nie mam sie z czego uczyć .... :|
  • zakręcona!

Wejściówka z chemii dopiero w niedzielę,a może już w niedzielę,bo jeszcze nie zaczęłam się do niej przygotowywać,a mocna z tego to ja raczej nie jestem...ale mamy jeszcze trochę czasu na naukę,w końcu w sobotę kończymy tak wcześnie,na pewno zdążymy coś tam jeszcze zrobić;)no i bardzo fajny pomysł z tym gronem:))))))
  • m๑ti๑s_kow

Eeeeeeeeee...
    Czy ja dobrze słysze?
    Ma być kolokwium z chemii?

Nie bylem na ostatnim zjeździe, nie mam notatek.

Z czego to ma być?

Prośba... Może ktoś podrzucilby mi xerówki???

• Anonim

kolokwium ma byc z analizy jakosciowej kationow i rownan reakcji.(czyli material ze spryptu).ale mi sie zdaje ze jak nie byles na cwiczeniach to nie musisz pisac z nami.mosisz sie z prowadzacym cwiczenia dogadac najpierw kiedy te cwiczenia odrobic i chyba wtedy dopiero bedziesz pisal.przynajmniej my tak robilismy w zeszlym roku jak sie cos ominelo
  • m๑ti๑s_kow

OK.DZIĘKI
    Jakoś sie dogadam.
  • Anonim

witam witam..mam podobny problem ,nie bylo mnie 2tygodnie temu i jestem zajebiscie nieogarniety..dzis joz sie z grupsza dowiedzialem wszystkiego ale za chuja nie moglem znalesc nikogo z gr.nr 6 a potrzebuje kogos z kim bylbym w parze do zrobienia tego cholernego cwiczenia...
    Jest ktos z VIgr??? jesli jest to niech jakos sie skontaktuje ze mna ..albo niech tu napisze na tym gronie.pozdrawiam
  • Anonim

ja jestem z 6.ale juz cwiczenia mam rozdzielone
  • m๑ti๑s_kow

ja szukam 3ciej grupy!!!

nie wiem co mam zrobic w ta niedziele. przyczepic sie do kogos czy co?
  • Doriss (D.I.S.C.O.) ; -))))

ja jestem z 6 i wiem ze jedna grupa jest 3 osobaowa wiec pewnie bedziesz mogl sie do kogos przyczepic i zrobic z jakas grupa
  • m๑ti๑s_kow

Nie...
    Już się zwaflowałem z dziewczynami z tej grupy, będzie dobrze.

Szukam teraz materiałów do ćwiczeń.

MOŻE MA KTOŚ LINK DO ĆWICZENIA 14???
  • Anonim

• m๑ti๑s_kow

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Małe sprostowanie:
    Te kationy to mają być wszystkie z ćwiczenia ze str.20 w tabeli?
    Czy tylko te z xerówek które latały wczoraj, te z tabelka do uzupełnienia?

Jest mała różnica w liczbie, a niechciałbym uczyć się niepotrzebnie jakiś głupot.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
  • Marcin :)

Kationy te z tabelki xerowanej; )
  • m๑ti๑s_kow

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
    Odbierz wiedomości na gronie.
  • m๑ti๑s_kow

No to za dwa tygodnie!!!

Milej nauki:
    -analizy anionów
    -reakcji redox
    -stężeń
    z calego serca życze!