-
at
Przypominam, że 15 grudnia, to ostateczny i nieodwołany termin, do kiedy można/trzeba opłacić składkę na ubezpieczenie NNW.
Proszę, żeby tę informację wzięli sobie do serca zwłaszcza Studenci, którzy w tym roku akademickim mają obowiązek odbycia praktyk studenckich – dla Was ubezpieczenie NNW jest OBOWIĄZKOWE!
Wysokość składki: 17 zł – jednorazowa opłata na cały rok akademicki 2010/11.
Ubezpieczenie NNW w roku akademickim 2010/11 ważne jest non stop 24 h/dobę, na całym świecie.
Tegorocznym ubezpieczycielem jest InterRisk, a suma ubezpieczenia wynosi 13.000 zł.
Możliwe sposoby opłacenia składki:
1. Zapłacenie gotówką podczas mojego dyżuru w budynku nr 32, pokój 2134 (2. piętro, korytarz główny)
- w poniedziałki, godz. 10-1215
- w czwartki, godz. 9-1115
Oczywiście, istnieje możliwość wpłat grupowych, czyli jedna wydelegowana osoba może zebrać w gronie swoich znajomych pieniądze oraz dane wymagane do ubezpieczenia, czyli: imię, nazwisko, nr PESEL oraz adres e-mail, po czym przekazać je do mnie.
2. Wykonanie przelewu
- rachunek odbiorcy
(nr konta w MultiBanku): 76 1140 2017 0000 4802 0566 5049
- tytuł przelewu: NNW
imię, nazwisko, nr PESEL i e-mail ubezpieczającego się
- nazwa odbiorcy: Aleksandra Zalewska
Standardowo, każdy ubezpieczający się u mnie Student/ otrzyma Potwierdzenie zapłaty, stanowiące dowód, że przyjęłam od niego pieniądze, a tym samym, że od tej chwili jest ubezpieczony.
W przypadku osób opłacających składkę NNW przelewem na konto bankowe dowód zapłaty stanowi potwierdzenie otrzymania przelewu, które wyślę po zaksięgowaniu wpłaty na koncie, na adres e-mail podany w tytule przelewu.
(W przypadku nieotrzymania maila potwierdzającego zaksięgowanie wpłaty w ciągu tygodnia od daty wykonania przelewu, proszę koniecznie się ze mną skontaktować!).
Ponadto, każda ubezpieczona osoba otrzyma na podanego maila komplet dokumentów dot. tegorocznego ubezpieczenia.
Jeśli macie dodatkowe pytania lub jakiekolwiek wątpliwości, kontaktujcie się ze mną mailowo lub telefonicznie:
- e-mail: a.a.zalewska@gmail.com
- tel.: 509 788 588
Pozdrawiam :)
Aleksandra Zalewska