Elite Crew SGGW [7640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ahora... estoy muy feliz

Nowy temacik założony w celu integracji nowych studentów SGGW :)
    Wpisujcie na co się dostaliście skąd jesteście:)
    Rocznik 2006/2007 rulezz:)
  • Anonim

Ja tam jestem z cudownego zgierza :] (okolice lodzi jesli ktos sie nie orentuje :D) i w pazdzierniku zaczynam biolke; ) a Ty??

Droga Justyno - zaczynam studia na cudowym wydziale nauk o żywieniu człowieka i konsumpcji:D(czyli budynek obok;p)(fanfary:D) pozdro;)
  • Anonim

:P Szanowna Marto z przykrością muszę Cie rozczarować ale moj wydzial jest cudowniejszy :):)

Zobaczymy co powiesz jak będziesz zoologię zakuwac:]:]:] nie to ,żebym była wredna:P:D
  • Anonim

heh...nie żebym sie odgrywała ale poczekam na Twoja matme i chemie :):) pozdrówki Martuś :P
  • Anonim

ja w tym roku zaczynam swą przygodę z WIPem, (dla niewtajemniczonych Wydział Inżynierii Produkcji), będzie ciekawie:]
  • Anonim

a jestem z Piaseczna near Warsaw:)
  • Joe'maica

a na biologii to niby matmy i chemii nie ma? haha

O w Piasecznie mam rodzinke:))
    A co do matmy i chemii, to Justyno będziesz tak samo zakuwać jak i ja:D
  • Anonim

oj zapewne bede zakuwac...ale takie zycie :) mam tylko nadzieje ze mnie nie wyleja za brak wiedzy tak na wstępie :P
  • Joe'maica

na wstępie nie, dopiero po pierwszej sesji; )
  • Anonim

milutko :P
  • Anonim

też Justyną mnie zwą :D

wydział Technologii Żywności.......... na temat matmy i fizyki komentarzy nie przyjmuję :) :) :) hehe

a co sądzicie o obozie zerowym? ja pojadę, w końcu to tylko tydzień a można się fajnie poznać i tylko 300 zł :)
  • Anonim

ema...haa....dopiero ogarnąlem ten temat; D
    a ja będe na Technologii Drewna; D
  • Anonim

a ja zostałem WiPem :D
    chyba jak każy z przypadku :D
    już mi się podoba rozinięcie skrótu: Wydział Intensywnego Picia :)
    pozdro all
  • Anonim

Ja jestem z Warszawy... Ktoś tu jest z wydziału ekonomiczno-rolniczego?
  • PsYcHeDrYnA

A ja jestem z Józefowa (kolo Warszawy;P) no i Technologia Żywności oczywiscie;). Wlasnie, ile jest wogole miejsc na ten oboz zerowy?
  • Anonim

ja jestem z Ostrowca świętokrzyskeigo i w tym roku zaczynam na Zarządzaniu i Inżynierii Produkcji na WIPie;-)
  • Anonim

a ja z Konstancina i będę robić uzupełniające z Zarządzania i Marketingu w tur... ciekawe jak wypadnie porównanie z AWFoskim TiRem... :)
| |

Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (9)