-
Ahora... estoy muy feliz
Nowy temacik założony w celu integracji nowych studentów SGGW :)
Wpisujcie na co się dostaliście skąd jesteście:)
Rocznik 2006/2007 rulezz:) -
Anonim
Ja tam jestem z cudownego zgierza :] (okolice lodzi jesli ktos sie nie orentuje :D) i w pazdzierniku zaczynam biolke; ) a Ty?? -
Ahora... estoy muy feliz
Droga Justyno - zaczynam studia na cudowym wydziale nauk o żywieniu człowieka i konsumpcji:D(czyli budynek obok;p)(fanfary:D) pozdro;) -
Anonim
:P Szanowna Marto z przykrością muszę Cie rozczarować ale moj wydzial jest cudowniejszy :):) -
-
Ahora... estoy muy feliz
Zobaczymy co powiesz jak będziesz zoologię zakuwac:]:]:] nie to ,żebym była wredna:P:D -
Anonim
heh...nie żebym sie odgrywała ale poczekam na Twoja matme i chemie :):) pozdrówki Martuś :P -
Anonim
ja w tym roku zaczynam swą przygodę z WIPem, (dla niewtajemniczonych Wydział Inżynierii Produkcji), będzie ciekawie:] -
Anonim
-
Joe'maica
-
Ahora... estoy muy feliz
O w Piasecznie mam rodzinke:))
A co do matmy i chemii, to Justyno będziesz tak samo zakuwać jak i ja:D -
Anonim
oj zapewne bede zakuwac...ale takie zycie :) mam tylko nadzieje ze mnie nie wyleja za brak wiedzy tak na wstępie :P -
Joe'maica
-
Anonim
-
Anonim
też Justyną mnie zwą :D
wydział Technologii Żywności.......... na temat matmy i fizyki komentarzy nie przyjmuję :) :) :) hehe
a co sądzicie o obozie zerowym? ja pojadę, w końcu to tylko tydzień a można się fajnie poznać i tylko 300 zł :) -
Anonim
ema...haa....dopiero ogarnąlem ten temat; D
a ja będe na Technologii Drewna; D -
Anonim
a ja zostałem WiPem :D
chyba jak każy z przypadku :D
już mi się podoba rozinięcie skrótu: Wydział Intensywnego Picia :)
pozdro all -
Anonim
Ja jestem z Warszawy... Ktoś tu jest z wydziału ekonomiczno-rolniczego? -
PsYcHeDrYnA
A ja jestem z Józefowa (kolo Warszawy;P) no i Technologia Żywności oczywiscie;). Wlasnie, ile jest wogole miejsc na ten oboz zerowy? -
Anonim
ja jestem z Ostrowca świętokrzyskeigo i w tym roku zaczynam na Zarządzaniu i Inżynierii Produkcji na WIPie;-) -
Anonim
a ja z Konstancina i będę robić uzupełniające z Zarządzania i Marketingu w tur... ciekawe jak wypadnie porównanie z AWFoskim TiRem... :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne