-
Anonim
Przyklejam ten temat i tylko tu piszcie o tym czy sie dostaliscie wyniki itd , bo jak kazdy bedzie zakladal temat ze sie dostal to bedzie niezly burdel -
Maciek
>xheiliex xheiliex napisała:
>nie takowy status znaczy ze tym stidentem zostaniesz
>pierwszego pazdziernika... :) bo przeciez to ze ty powiesz
>ze studiujesz na jakiejkolwiek uczelni nic nie zmieni...
>nadal legitymujesz sie legitymacja szkolna a nie studencka,
>tak wiec praw studenta nabierasz dopiero w momencie
>wreczenia ci takowej w dniu immatrykulacji... :)
no wiesz co... cały mój światopogląd legł w gruzach... ja powiem paaaaaaaani!; (
:-) -
.:DarnoQ:.
aVe! Wytlumaczcie mi cos prosze, bo nie ogarniam:
>single napisał
>witam, chyba odpowiem ci najlepiej jak tylko mozna bo
>dostałem sie jako ostatni z listy rezerwowych na finanse i
>bankowosc:] skoro ja sie dostalem to mozliwe ze dołozyli
>jeszcze kogos z poza tej listy, tego jednak nie wiem, fakt
>faktem ze oficjalnie byłem ostatni....
>
>a wiec mojhe wyniki/osiagniecia
>geografia - 88/70
>matma - 58/40
>
>Ja generalnie chciałem sie dostać na ekonomie, ale jak
>ogłosili ostatnia liste rankingowa przed trzecim etapem
>rekrutacji to sie okazało ze na finansach i bankowosci
>byłem 10 oczek wyżej, wiec sie przeniosłem...
z moich wyliczen wynika ze on ma 124 pkty..
moja znajoma ma wyniki
geo 82/60
mat 86/58
czyli pktow 130...
a nigdzie nie jest napisane ze jest na liscie rezerwojej
wiecej, nie widze w necie zadnej listy rezerwojej, za to widze ze single cieszy sie ze dostal sie na FiBe..
nie kumam ?
w tabelce rankingowej jest 122 pod kreska, wyzej jest napisane ze "W tym rankingu nie są liczone osoby zakwalifikowane do przyjęcia i przyjęte" czyli jesli dobrze rozumiem tak jak by byla 242. hmm.. dobrze to rozumiem ? co to za lista rezerwowa, gdzie ja mozna znalezc i co ona oznacza? no i wreszcie.. jaki byl limit na liste przyjetych ?
thx!
-
Rain =)
-
-
Maciek
a ja miałem 118,8 i dostałem się na markjetyng i zarzonydzanie; P
ne nene nene :) -
-
Maciek
Panie Sado-narcissistic; )
Ja tam się nie znam :) najlepiej chyba będzie zadzwonić, lub posłać mejla gdzieś do uczelni... tam Ci napewno to wszystko wytłumaczą, od tego przeca są... nie ogarniam tych wszystkich metod rekrutacyjnych...
bajdełej: fajne "szkiełka" :)
bajdełej part zwaj: mówiłem już, się się dostałem i miałęm 118.8 i nie musiałem się bawić z jakimiś listami rezerwowymi? :P
pzdr. -
...cuksy:D..iRÓŻOWYjednorożec..
darnoQ:przeciez kolega single zdawał w tamtym roku jesli dobrze załapałam..wiec w tamtym roku mógł byc inny lilit...a lista rezerwowych to poprostu jest domyślna..ludzie co sie nei dostali i sa pod kreska..i nei maja statusu mozesz składać dokumenty...jesli z tych co sie dostali ktos do 27 nei złoży dokumentów wtedy automatycznei osoba z pod kreski ma szanse sie dostac..i wtedy wchodzi w wolne miejsce...to tak na moje rozumowanie...;)..dobrze mysle;>... -
aha..no tak, to oczywiste przeciez - pisal przeciez cos o 3 etapach :)) heh z jakiegos powodu zwalo mi sie ze w zeszlym roku to inaczej wygladalo.. pamietam ze kolezanka mogla sobie przeskakiwac po kierunkach gdzie chciala i tam bylo miejsce na faktycznej liscie a nie liscie rezerwowej. thx za rozwianie watpliwosci! -
a pamietasz moze jaki byl pierwszy prog punktowy ( po 1 etapie ) w zeszlym roku ? -
...cuksy:D..iRÓŻOWYjednorożec..
szczerze to nie mam blado różowego pojęcia....;)...bo jestem na gospodarce przestrzennej..;)...ale przyłanczam sie do twojej prośby jaki był próg punktowy w tym roku i zeszłym...;) -
mała
macie:
Progi punktowe - czyli liczba punktów Kandydata ostatniego na liście rankingowej zakwalifikowanego do złożenia dokumentów (tabela ma charakter wyłącznie informacyjny, obejmuje zależnie od kierunku liczbę punktów z przedmiotu kwalifikacyjnego lub sumę lub iloczyn punktów z przedmiotów kwalifikacyjnych).
Kierunek I etap II etap
Architektura Krajobrazu; 121,6 121
Biologia 80 88
Biotechnologia 180 177,8
Budownictwo 67 65,6
Ekonomia 141,6 141,8
Finanse i Bankowość 145,4 144,8
Gospodarka Przestrzenna 145 144,2
Informatyka i Ekonometria 82,4 77,6
Inżynieria Środowiska 64 70,6
Leśnictwo 71,2 76,8
Ochrona Środowiska 141,7 145,34
Ogrodnictwo 69 77,2
Rolnictwo 66 75,6
Socjologia 65,6 65
Technika Rolnicza i Leśna 52,4 58
Technologia Drewna 52 60,8
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji 147,6 152,6
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Wydział Technologii Żywności 71,4 77,2
Towaroznawstwo 62,4 70,8
Turystyka i Rekreacja 7389,24 7291,2
Weterynaria 170 169,2
Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 64,4 63,6
Zarządzanie i Marketing 134,4 139,4
Zootechnika 72 79
:p -
Ines
-
xheiliex
-
Sys.
-
Maciek
-
xheiliex
-
Sys.
oj chyba z tamtego, bo mam 122,4 pt sggw i sie nie dostałam, a wg tego podanego rankingu ostatnia osoba ma na "Architektura Krajobrazu; 121,6 121 " dziwne:| -
a może Cappuccino?
-
Sys.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne