Elite Crew SGGW [7640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • still young

hej codziennie niemalze ktos dochodzi do grona i czasami nawet jak jest to znajoma osoba to ciezko ja znalezc wsrod 130 osob dlatego apel do wszystkich nowych (zwlaszcza majacych swoje zdjecie) przedstawcie sie na tym forum...wystarczy oczywiscie zwykle CZESC...zeby poprostu kazdy z SGGW wiedzial kto nowy doszedl
    pozdrawiam
  •  WYGI 

od tygodnia w gornie, strasznie to wciągające. Łukasz na imie i socjologia w indeksie, afkors ekrol. pozdr Ł
  • Anonim

katarina-czesc:) zywienie 2roczek i tez uwazam ze niedlugo gronkowanie bedzie nalogiem hehe
  • **PoZZiomKa** "Sesto Senso"

Witam!
    Z tej strony sympatyczna ekrolczanka z 4 letnim stazem na tej rownie sympatycznej uczelni:)
    Pozdroovki
  • HAPPY; >>>

4 rok ekrol tez pozdrawia:) NIestety w Finlandii aktualnie kontynuowana przygoda ze studiami:(
  • Anonim

Witam gronowiczów, od tygodnia jestem z wami :). Uskuteczniam Inżynierie Srodowiska juz 4 semestr (heh bo indeks juz zdany, nareszcie :)). Pozdrawiam wszystkich zagladajacych...
  • Anonim

Marta - Biologia SGGW i Filologi polska UW :)
  • Andariel

Witam!
    Z tej strony kabla Aleksandra.; ) Jestem studentką pierwszego roku Nauki O Żywieniu Człowieka I Konsumpcji.
  • satan claus

Haj , tu Mikołaj ,bio-techno drógi rok ,w gronie od jakiegostam czasu ,dobra str. szkoda że serw kiepawy ,non stop zawieszki :/
  • I'm back............ =)

Ja rowniez od grona jakis czas, n oale jak zaistniala taka potrzeba to Michał 4 semestr Turystyki i Rekreacji!
  • Anonim

Witam :))
  • Anonim

a ja złamie zasade - jestem od początku istnienia tego grona - jestem jego założycielką - dzięki mnie prowadzimy te rozmowy :P
    Kasia z 1 roku hodowli koni; )
  • Anonim

Serwus!!!
  • Grono.Net

a ja jestem nie wiem od kiedy.. teraz jakies problemy z gronem i znowu od poczatku jestem ale nie chce sie bawic w imie.. fotki i inne duperele,czyli szukanie znajomych albo dziewczyny etc..chyba ze dla kogos to agencja matrymonialna.. ale mam nadzieje ze z naszym spoleczenstwem nie jest az tak zle,ze musza szukac "sympatii" w necie, gdzie kazdy kreuje siebie na nowo zazwyczaj... ale nie wazne:)

socjologia 3 rok..
  • Anonim

haloooo! Zarzadzanie i Marketing w Turystyce 1 rok mgr.uzup. ... klaniam sie :)
  • adso

hehe to dobre nie sądziłam że będe się udzielać na forum sggw
    żywienie czwarty rok
    siemasz miki hehehe
  • Kobi - etka

No wiec witam!:)
    Mecze sie na 2 sem. wieczorowych nauk o zywieniu czlowieka i konsumpcji...
    jutro mam poprawke z chemii... z szanowną Elizą Gruczyńską i drugą poprawkę z fizyki z paskudna Nurowską...
    Jesli ktos mi powie jak zaliczyc ta dziadową fizyke --> to ozłocę!!!!
  • Bretes

socjologia zaoczna - 1 rok
  • Żuczek

ja też się przywitam :) Marta z nauk o zwierzętach rok 3 trzeci
  • Anonim

witam witam!! ja nie pamietam od kiedy jestem na gronie, ale juz sie uzaleznilam od niego :D hhmmm a z tej strony pozdrawia WAs Monika z I roku Inzynierii Środowiska !!!!!!
| |

Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (9)