Elite Crew SGGW [7640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • no wlasnie..bo dlaczego? np. mój jest fajny bo ja tam sie ucze :D oo! tzn zielony jest fajny; P i jest najstarszy z najnowszych i stoi w fajnej okolicy; P i nie ma trzeciego piętra.. na ktore probowalam kiedys wejść; )
  • Grono.Net

ja nie mam swojego budynku jestem na miedzywydzialowce musze smigac przez sniegi deszcze przez ten caly za#$^ny kampus
  • pyza

Mój jest najfajniejszy! Bo nie ma takiego :]

Jako że ja na międzywydziałowych, to co zajęcia, to do innego biegam (czasem pływam, czasem latam - zależy czy to roztopy nadchodzą, czy wicher dmje).

A w ogóle, to lubię IKŚa, bo taki brzydki jeden bidulek sie ostał...:]
  • **PoZZiomKa** "Sesto Senso"

Najpiękniejsze są budynki na Starym Ursynowie...mają swój klimat. No i te drzewka, krzewy, ławeczki - niczym w ogrodzie :-)
  • Kuba

Też nie mam swojego budynku :/...a najfajniejszy jest ten z diekantem MSGP 3 lub 6 nie pameitam bo kupe czasu tam nie byłem.
  • oo najfajniejsze budynki to te.. których jest najwięcej.. ludzie tam mieszkaja .. i robia fajne imprezy.. akademiki chyba zwiął się; P
  • bitka

najfajniejsza jest VII of kors bo ma palarnie w środku :p
  • zabytkowy jest... [33 chyba :P] no w kazdym razie ten najbardziej obskorny :)
  • ola

e tam najfajniejszy jest niebieski wnoz i wet :)
    palarnie, fajowy bufet, spinacz i super-xero; )
  • Macius

Najfajniesza jest sióemka, zwłaszcza jak go remontują
    Bo tu zawsze w odpowiedniej chwili panowie robotnicy włączą wiertarkę lub zacząć tak głośno kuć,
    że wykład odwołany (znam to z autopsji) (właszcza jak masz wykład z dziekanem)
  • RUDASZKA

najfajnieszy jest budynek 34 bo ma swojego bliźniaka:)
  • fubu

najbardziej zajebiste budynki, są na WiPie. wspaniały wieczny plac budowy + ekstra wypaśny bufet z takimi specjałami jakich nigdzie nie ma... i koniec tematu :))
  • Słowiczyna

kurka niby VII odnowili ale co z tego!!! jak sie wchodzi do jakiejs sali do smierdzi ze sie wejsc nie da!!! najlepsza jest VI pod kazdym wzgledem tyle ze zupki w bufecie moglyby byc lepsze!!! ale i tak jest de best
  • A-gadka

kazdy jest inny i kazdy ma w sobie cos fajnego i uroczego (wady tez kazdy ma) :) ale ogolnie jest ladnie-w porownaniu z innymi warszawskimi..; )
  • Gosia

zielony jest fajny :-) ale ma kiepskawy bufet.
  • A-gadka

zielony-nasz heheh :) o bufetach już jest caly temat i kiepsko tam wypada-no jak w rzeczywistosci...
  • Ewa

33-ka jest the best !
    Obskurny, zapyziały ? A owszem : w końcu to siedziba budownictwa i inżynierii :P
  • Anonim

Najlepsze budynki są zdecydowanie na WIPIe!!!Zawsze jest cudowne błoto i nie ma możliwość by wracaćdo domu w czystym obuwiu!Po 2 mamy stacje diagnostyczna samochodow na terenie wydzialu,ktora jest wlasnoscia jednego z wykladowcow :).Poza tym na srodku trawnik stoji pomnik ciagnika-i jak głosi legenda gdy jakaś kobieta ukończy WIP jako dziewica...ciągnik ten odjedzie w siną dal :).
  • kulmas

Bez dwóch zdań zielony rzadzi. Jak i osoby, ktore sie tam ucza.:->%-)
  • Anonim

a mnie tam najprzyjemniej w VI:))
| |

Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (9)