Elite Crew SGGW [7640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karolinka

wie ktoś moze coś odnośnie stypediów socjalnych? kiedy będzie wiadomo kto dostał a kto nie?
  • Falco

chyba 22
  • ..::PROKOP::..

najpewniejsze info jest na EHMSie w zakładce świadczenia pieniężne :)

jeżeli zostało naliczone stypendium to będzie info na ten temat na Twoim koncie w EHMS:)

Serdecznie pozdrawiam :)
  • Rewlon

Informacje już są na e-HMS. wypłata dopiero 5 grudnia; ] ale za to za trzy miesiące z góry :P
  • blasta!man

ja nie mam informacjii na e-HMS :(
  • blasta!man

>Rewlon napisał
    >Informacje już są na e-HMS. wypłata dopiero 5 grudnia; ]
    >ale za to za trzy miesiące z góry :P

Wydaje mi sie , ze nie , bo rozmawialem z innymi osobami i tez o niczym nie wiedza jeszcze

• Emilia Pergoł

ja tez nic nie mam na e-HMS;( why..?
  • blasta!man

Widocznie jeszcze nie ma :) Wydaj mi sie , ze nie ma sie co martwic, ze nie przyznali. Jutro zobaczymy :)
  • Rewlon

Kurcze, to jak to możliwe że ja już mam informację?
    Kliknijcie Moje finanse, a potem świadczenia po lewej. i mnie pokazuje te marne stypendium; ]
  • Emilia Pergoł

To pewnie Ty dostałeś stypendium a my nie, bo ja tam nic nie mam.... chociaż według mnie to jeśli nawet ktoś nie dostał to powinni umieścić o tym jakąś informacje a nie teraz mamy sie zastanawiać czy nam nie przyznali czy moze ktoś zapomniał nam wysłać info;/
  • blasta!man

Moze to wydziałami jakos idzie ? Dzis z Rolnictwa I Biologii 2 dziewczyn sie pytalem i one nic nie mialy.
  • Emilia Pergoł

ja nie wiem nic od ludzi z mojego wydziału bo nie gadałam z nikim na ten temat... ja jestem z WTŻ... poczekam do jutra, ale jakby co to jeszcze odwołania nam pozostają:)
  • blasta!man

Pewnie :) Ale wiesz ... ja komplet dokumentów złozylem i nie wydaje mi sie, zeby mogli nie przyznac :)
  • Beć

moga nie przyznac jesli kwota na osobe przekracza pewien prog...
  • Beć

*nawet jesli jest komplet dokumentow
  • blasta!man

uwierz mi.... nie przekracza :)
  • Beć

no to sie ciesz, ze hajs dostaniesz.. :D
  • Anonim

ja informację o przyznanym stypendium socjalnym miałam już grubo ponad tydzień temu
  • Paweł

Ja dostałem dzisiaj info na e-HMS że dostałem stypendium
  • melazja

Wszystko zależy od tego kiedy na waszym wydziale zbierze się komisja stypendialna i rozpatrzy i zatwierdzi wnioski. Dopiero wtedy będzie wiadomo czy dostaliście.
    Oczywiście jeśli dziekanat będzie opieszały we wprowadzaniu tych informacji do systemu ehms, to też się szybko nie dowiecie.
| |

Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (9)