-
Karolinka
wie ktoś moze coś odnośnie stypediów socjalnych? kiedy będzie wiadomo kto dostał a kto nie? -
Falco
-
..::PROKOP::..
najpewniejsze info jest na EHMSie w zakładce świadczenia pieniężne :)
jeżeli zostało naliczone stypendium to będzie info na ten temat na Twoim koncie w EHMS:)
Serdecznie pozdrawiam :) -
Rewlon
Informacje już są na e-HMS. wypłata dopiero 5 grudnia; ] ale za to za trzy miesiące z góry :P -
-
blasta!man
-
blasta!man
>Rewlon napisał
>Informacje już są na e-HMS. wypłata dopiero 5 grudnia; ]
>ale za to za trzy miesiące z góry :P
Wydaje mi sie , ze nie , bo rozmawialem z innymi osobami i tez o niczym nie wiedza jeszcze
-
Emilia Pergoł
-
blasta!man
Widocznie jeszcze nie ma :) Wydaj mi sie , ze nie ma sie co martwic, ze nie przyznali. Jutro zobaczymy :) -
Rewlon
Kurcze, to jak to możliwe że ja już mam informację?
Kliknijcie Moje finanse, a potem świadczenia po lewej. i mnie pokazuje te marne stypendium; ] -
Emilia Pergoł
To pewnie Ty dostałeś stypendium a my nie, bo ja tam nic nie mam.... chociaż według mnie to jeśli nawet ktoś nie dostał to powinni umieścić o tym jakąś informacje a nie teraz mamy sie zastanawiać czy nam nie przyznali czy moze ktoś zapomniał nam wysłać info;/ -
blasta!man
Moze to wydziałami jakos idzie ? Dzis z Rolnictwa I Biologii 2 dziewczyn sie pytalem i one nic nie mialy. -
Emilia Pergoł
ja nie wiem nic od ludzi z mojego wydziału bo nie gadałam z nikim na ten temat... ja jestem z WTŻ... poczekam do jutra, ale jakby co to jeszcze odwołania nam pozostają:) -
blasta!man
Pewnie :) Ale wiesz ... ja komplet dokumentów złozylem i nie wydaje mi sie, zeby mogli nie przyznac :) -
Beć
-
Beć
-
blasta!man
-
Beć
-
Anonim
ja informację o przyznanym stypendium socjalnym miałam już grubo ponad tydzień temu
-
Paweł
-
melazja
Wszystko zależy od tego kiedy na waszym wydziale zbierze się komisja stypendialna i rozpatrzy i zatwierdzi wnioski. Dopiero wtedy będzie wiadomo czy dostaliście.
Oczywiście jeśli dziekanat będzie opieszały we wprowadzaniu tych informacji do systemu ehms, to też się szybko nie dowiecie.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne