-
:::ENDunio:::
ma ktos jakas recepte na zdanie egzaminu u czarnej... wale na ten msg i normalnie "czarna magia::]]] nie wiem co to bedzie na egzaminie... o jej mezu slyszalem takie powiedzenie: "boguś czarny wynik marny"...z zona pewnie jest podobnie. jak ktos ma zloty przepis niech wali na mail.
z gory dzieki -
VERO
ja zdawałam u niej MSG... wynik? tak marny, że miałam waruneczek... :/
jedno jest pewne - warto iść na zajęcia na których będą rozwiązywane zadania (u mnie ostatni wykład) i najlepiej przygotowanym (spróbować zrobić jakieś zadanko)... a później wykuć wszystkie na blachę i zrobić z nich ściągi na exam -
Green Eyes
Zadania na egzaminie są bardzo podobne do tych, które są robione na zajęciach, czsami nawet identyczne, jak nie idzie ich zrozumieć to mozna je wykuć niemalże na pamięć a do zdania potrzeba 50% punktów i naprawdę można :)
Czyli trzeba znaleźć kogoś kto ma rozwiązane zadania, które były robione w trakcie semestru i wybrać sie na wszystkie możliwe repetytoria i powtórki.
Ze ściąganiem na egzaminie chyba nie jest za lekko, a przynajmniej nie było kiedy ja zdawałam. -
podrurze krztaucą:)
szczere wspolczucia, MSG z pania czarny to niezly kosmos.
na egzaninie nie ma szans na sciaganie, rozsadza tak, ze sasiada kartki z zadnej strony nie zobaczysz a dookola lataja jej pomagierzy i byle szept juz afera.
jedyna metoda to te nieszczesne zadania trzeba je zakuc i byc przygotowanym do odtworzena schematu. mi sie udalo:) ale wielu nie mialo tyle szczescia...
powodzenia. -
-
Green Eyes
Aż tak źle to nie jest. Mój kolega na zerówce miał połowe punktów potrzebnych do zaliczenia a na pierwszy termin pouczył się dwa dni i wylądował z 4,5. z tego co pamiętam bardzo dużo punktów było za test, który w sporej części się powtarzał. Bardzo ważna jest też umiejętność rysowania własciwych przyrostów na wykresach...
-
:::ENDunio:::
-
sluze pomoca:)
mam rozwiazane zadania ktore nam rozdawala i pytania testowe. niestety nie w formie elektronicznej. -
.::crabby my love::.
Witam
Mam właśnie niebawem egzamin u Czarnej :[
Szukam rozwiązanych zadań - czy moge liczyć na pmoc????
Pozdrawiam -
-
Ryba <:)))><
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne