SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :::ENDunio:::

ma ktos jakas recepte na zdanie egzaminu u czarnej... wale na ten msg i normalnie "czarna magia::]]] nie wiem co to bedzie na egzaminie... o jej mezu slyszalem takie powiedzenie: "boguś czarny wynik marny"...z zona pewnie jest podobnie. jak ktos ma zloty przepis niech wali na mail.

z gory dzieki
  • VERO

ja zdawałam u niej MSG... wynik? tak marny, że miałam waruneczek... :/
    jedno jest pewne - warto iść na zajęcia na których będą rozwiązywane zadania (u mnie ostatni wykład) i najlepiej przygotowanym (spróbować zrobić jakieś zadanko)... a później wykuć wszystkie na blachę i zrobić z nich ściągi na exam
  • Green Eyes

Zadania na egzaminie są bardzo podobne do tych, które są robione na zajęciach, czsami nawet identyczne, jak nie idzie ich zrozumieć to mozna je wykuć niemalże na pamięć a do zdania potrzeba 50% punktów i naprawdę można :)

Czyli trzeba znaleźć kogoś kto ma rozwiązane zadania, które były robione w trakcie semestru i wybrać sie na wszystkie możliwe repetytoria i powtórki.
    Ze ściąganiem na egzaminie chyba nie jest za lekko, a przynajmniej nie było kiedy ja zdawałam.
  • podrurze krztaucą:)

szczere wspolczucia, MSG z pania czarny to niezly kosmos.
    na egzaninie nie ma szans na sciaganie, rozsadza tak, ze sasiada kartki z zadnej strony nie zobaczysz a dookola lataja jej pomagierzy i byle szept juz afera.
    jedyna metoda to te nieszczesne zadania trzeba je zakuc i byc przygotowanym do odtworzena schematu. mi sie udalo:) ale wielu nie mialo tyle szczescia...
    powodzenia.
  • Green Eyes

Aż tak źle to nie jest. Mój kolega na zerówce miał połowe punktów potrzebnych do zaliczenia a na pierwszy termin pouczył się dwa dni i wylądował z 4,5. z tego co pamiętam bardzo dużo punktów było za test, który w sporej części się powtarzał. Bardzo ważna jest też umiejętność rysowania własciwych przyrostów na wykresach...
  • :::ENDunio:::

test??? sa jakies pytania??? ktos cos posiada?:]]

sluze pomoca:)
    mam rozwiazane zadania ktore nam rozdawala i pytania testowe. niestety nie w formie elektronicznej.
  • .::crabby my love::.

Witam

Mam właśnie niebawem egzamin u Czarnej :[
    Szukam rozwiązanych zadań - czy moge liczyć na pmoc????

Pozdrawiam

skontaktuj sie z ENDI'm
    oddalam mu moje rozwiazane zadania
  • Ryba <:)))><

Czy ktoś powiedział pytania testowe? Droga Emilo, poratujesz?
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)